- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
válasz batai15 #23451 üzenetére
a Partnerogsm-nél, de ott csak bolti gari van. Igen tudom, hogy miért nem jó a bolti gari.
Amúgy HTC 8Xben gondolkodom, vagy 820ban.
820nak a kijelzője gyenge. 800x480!
Amúgy mindenképp kell rá a freevoipdeal programja vagy ami tudja azt amit ez. Szóval, ha nincs lehet marad a droid
Tigris, tigris, csóvafény...
-
batai15
félisten
válasz cellpeti #23452 üzenetére
Ja értem.. Hát talán ők azért meg bízhatóak. A 820 megfelelő sztem a htcvel az a baj hogy azért a pénzért kevesebb extrát kapsz.
Engem is bántott hogy 480 pix a felbontás mert hd hez vagyok szokva, de megnyomkodtam a 820 és állíthatom hogy azé nem rosz és nem szembetűnő. Jó mellé téve egyhd lehet észre vehető de maga a csempe etc. Tuti nem. Érdemes gondolkoznod rajta. -
cellpeti
nagyúr
válasz batai15 #23455 üzenetére
820 65k
- kijelző
+ bővíthető
+ extrák(ahogy írtad)8X 62k
+ kijelző920 86k
+ kijelző
+ wireless töltés
+ jó kamera
+extrákMilyen extrákra gondolsz? Nem vagyok ám képbe semennyire, hogy a Lumiákra milyen plusszok jönnek.
Az ATIV S lenne a legjobb, mert HD kijelző, jó kamera + még bővíthető is.
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Oppenheimer
nagyúr
Vettelke elég durva, 4-szeres VB lesz.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #23457 üzenetére
Szopjon le 4x.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
btudos! Nem Te kerestél 8x házat? [link]
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #23464 üzenetére
azért az évek alatt elég jól belejöttünk már az álmodozásba
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Lall
veterán
Tudtátok? crey és Blyan a csajaink. Mi WP-sek mik lehetünk, tranyók?
-
Lall
veterán
válasz batai15 #23472 üzenetére
Ladyboy.
Ebben a topikban mindig kifeszülök. Esküszöm oda járok majd trollkodni és mindenki kérdésére beírom, hogy "S Advance".
gzbotii: El is felejtettem, hogy egy hete boldogtalan tulaja vagy egynek Mind1, mert úgy cseréled, mint push az avatart és én az alsógatyát.
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
Na ezekrol a furcsa telefonokrol jut eszembe: mifele telefon volt az, ami sokszor volt regen amerikai filmekben es ugy nezett ki, hogy poccintettek egyet es kiugrott a kijelzo belelole az egnek, mint lallli a bokorbol ha ladyboyba botlott, s alatta talan qwerty volt?
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz dejaris #23482 üzenetére
Nem teljesen így működött, de szerintem a Nokia 7110-re gondolsz. Van egy a fiókban. Olcsón megszamitom. Bulitelefonnak használtam egy időben, a csajok bepisiltek mikor meglátták.
Esetleg valamelyik Nokia Communicator vagy N97
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
-
-
batai15
félisten
Wp8.1 fan made vidi. Ha ilyen lenne a rendszer jó lenne.
https://www.youtube.com/watch?v=tRVC4BKWaP8&feature=youtube_gdata_player[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest