Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz MaxxDamage #85931 üzenetére

    Csináltam már ilyen, a C-n kívül többihez nem nyúl. Egyébként akár le is húzhatod azokat addig. A C rendszeren is csak annyit csinál épít magának egy friss rendszert kihúzza a régi szőnyeget, beteszi az újat, fájlokat közben költözteti maradnak úgy, programokat lehet újra kell tenni. Ha most fejből jól írtam le a folyamatot kb. így néz ki. Pendrive-ról ráfrissítés tényleg mintha csak a WU frissítene, fájlok programok maradnak. Gyakorlatilag mint amikor egy build frissítés érkezik, felhasználói adatok ugyanúgy marad minden a helyén, csak a rendszer cserélődik, ugyanúgy keletkezik windows.old mappa amiben a régi rendszerfájlok ottmaradnak, idővel magától eltakarítja ezt is.

    99% teljesen magától értetődő folyamat és nem okoz bajt, az 1% ördög nem alszik miatt szokásos tanács jó ha kéznél van egy pendrive telepítő és egyébként is jó ha van biztonsági mentés adatokról. Biztosan nem állíthatom, azt hiszem a kézzel indított pendrive in place upgrade talán gyorsabb mint a gépházból indított automatikus alaphelyzetbe állítás.

    Illetve még lehet próbálkozni az automatikus hibajavítással is, ha az idő nem számít vagy sikerül a hibajavítás vagy nem. Én amikor sok gond van és nem akarok nyomozni és időm sincs hibajavítózni, akkor nyomok egy ilyen alaphelyzetbe állítást inkább adatok megtartásával, mert nem kell bébiszittelni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák