- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz FoxiestFox #83949 üzenetére
Nem, az értelmes felhasználók táborát próbálom erősíteni
Neked miért kell naponta a billkiosztást buherálni? Azt ne mondd, hogy ez általános...
De ha pl. munkából kifolyólag, én biztos nem a felületen keresztül tenném.(#83950) Fandango: csak ha a Win billentyűvel keltem fel. Az ébresztést kiváltó billentyűt is regisztrálja, én legtöbbször a Ctrl-lal szoktam, jó helyen van a bill. sarkán, és nem csinál semmit önmagában
[ Szerkesztve ]
-
luciferk
senior tag
-
törölt tag
Nem a naponta a lényeg, hanem amikor kell és keresel egy opciót akkor miért van felesleges rétegek alá elrejtve. Ugyanígy az értesítések, focus assist beállítása amit szemléltettem képekkel. Ha szerinted az intuitív megoldás egészségedre...
-
King Unique
titán
válasz luciferk #83952 üzenetére
Ilyenkor szokás rákeresni a hibakódra és az alapján megpróbálni megoldani a problémát. Na meg megnézni olyan alap dolgokat, hogy van-e egyáltalán elég szabad hely a rendszerpartíción a frissítéshez stb.
"Ezért kérdeztem, hogy le lehet e tölteni és telepíteni olyan win10/64-et amibe már benne van a 1803."
Már rég elérhető a 1803-as ISO, konkrétan április 30-án letölthető volt... A letöltött ISO-val pedig lehet közvetlenül in-place upgrade-et csinálni. De egyébként a Microsoft weboldalán lévő letöltési opcióknál az MCT és a frissítési segéd szintén alkalmas erre.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Geth
veterán
válasz FoxiestFox #83956 üzenetére
Najó, de
- folyton másik gépen dolgozol és mindig hozzá kell adni pl. a német kiosztást, mert nincs fent
- vagy fent van, és csak váltani kellene a kettő között? -
törölt tag
És mit írsz be keresőbe egy ilyen eldugott opció elől ki tudd venni a pipát?
És ha a keresőbe szó szerint beírva is "nincs találat" a kívánt beállításhoz, ezért csak 6-7 lépésben jutsz el oda?
-
félisten
Ha egyszer megtaláltad, egyszerű a váltás, de egy touch UI esetén már megtalálni is maximum 2 touch kéne, hogy legyen. Ezen a szinten az Android, de a Chrome OS is fényévekkel előbbre tart (persze mindkettő limitált kacat, és munkára nem alkalmas, de érted).
Számomra csak az vicces kissé, hogy sikerült a Win7-hez képest csinálni egy UI-t, ami desktopnak rosszabb, touchnak pedig gyermeteg. És ehhez kellett néhány év, és néhány mrd dolcsi.
Nem kétlem amúgy, hogy a rendszerszintű változások extenzívebbek a látszatnál, de a látszat meh, és a kezelhetőség is számos ponton az. -
Geth
veterán
válasz FoxiestFox #83960 üzenetére
A kérdésemre melyik a válasz?
-
King Unique
titán
Így van, pont azt néztem én is, hogy nincs az 6-7 lépés... Nem értem minek ezen ennyit pörögni, amikor viszonylag könnyen elérhetők a szükséges beállítások. Az, hogy adott esetben meg kell nyitni a további opciókat az advanced módhoz, pedig egyáltalán nem olyan megerőltető, sőt.
(#83960) FoxiestFox:
Aztán mégis mitől rosszabb a desktop a 7-eshez képest...? Pont, hogy pl. számomra is kényelmesebb használni a 10-est és bekerült néhány új funkció, új elem, ami ezt elősegíti. Amikor 7-est futtató gép elé kell ülnöm, akkor már konkrétan hiányoznak is ezek.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz ArthurShelby #83944 üzenetére
"Az emberek 90%-a nem olyan kocka mint mi"
Kockából is van már többféle.
Én pl. amióta számítógépet lehet vinni a lakásba (kb a ZX81, Primo, C64 óta ) ) kapcsolatban vagyok velük, sw fejlesztőként dolgozom, de már öreg vagyok én ahhoz, hogy az egész napi meló után, még fél estén keresztül babráljam, meg állítgassam a gépemet otthomhogy működjön. (Nem kell annyit babrálni, ez csak túlzás volt)
De, ha már néhány újdonság, amit észreveszek, és nem a kedvemre való, attól falnak tudok menni. Ez van, sajnos.
Ennekellenére vagyok olyan hülye, hogy most is az Insider Preview van a gépemre feltéve, vagyis ne csodálkozzak, ha teleszórják újdonságokkal
És akkor ez még csak egyetlen sw volt, aminek az újdonságaival adott esetben szembesülhet az ember. Elindítod a gépet, nyafog a Visual Studio, hogy fel kéne rakni az új buildet abból is, közben a windowsupdate újraindítja a renszdert, meg satöbbi. Ha rossz napja van az embernek, akkor ki tud fogni ilyeneket, és legszívesebben a baltát állítaná bele az egészbe. -
törölt tag
válasz King Unique #83962 üzenetére
Ha egérrel vagy ujjal navigálsz akkor van annyi. Ebből felesleges a "More keyboard settings" alá még egy gombra elrakni az advanced részt, mikor lehetne ott rögtön. Illetve kár a keresőbe hiába írod szó szerint a beállítás nevét "override for input method" semmit nem talál rá.
vlevi: ha insider verziót használsz elsődlegesen ne csodálkozz a dolgokon bőven elég, ha a publikus verzióra érkeznek kérdések, panaszok
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz #86564352 #83964 üzenetére
És, ez ekkora probléma, hogy most + 1-et kell kattintani? Lehetne akár közvetlenül ott az összes beállítási opció kirakva, viszont világosan oda van írva, hogy a további beállításokhoz mit kell megnyitni. Onnantól pedig egyértelmű és aki akarja, az könnyen be tudja állítani. Aki meg az a tipikus 1.0-s user, az lehet életében nem nyitja meg ahogyan a vezérlőpultot, úgy a gépházat sem. Szóval neki aztán ugyan mindegy, hogy az utóbbinál mi és hol van...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz King Unique #83965 üzenetére
Hát számodra nyilvánvalóan nem. A havi három frissítés se zavar, akkor pár plusz katt se eldugott beállításokért. Viszont focus assist beállításnál nem írják nemcsak on/off kapcsoló hanem a kategóriákra még rá lehet menni és alatta további opciók. Amit ma nem találtak elsőre kb. hárman. Build váltás után nekem is első dolgom volt megkeresni, hogy a fenébe kell kikapcsolni a focus assist ne értesítsen arról hogy bekapcsolta magát. Hiszen pont azért vezették be, ne zavarjon feleslegesen. Alapból most zaklat arról hogy nem zaklat.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hát én ezennel kiszálltam a beszélgetésből, miután már a saját felhasználói szokásaim és azok mikéntjét kezdik számonkérni rajtam
Ha lesz még valami nyűg, persze kérdezek majd, az egyetlen személynek, aki a kérdésre válaszolt, és nem a "rendszerjócsaktevagyhülye" pacira ült fel fordítva, ezúton is köszi. -
King Unique
titán
válasz #86564352 #83967 üzenetére
Ennyi erővel mondhatnám én is, hogy számodra nyilvánvalóan igen, sőt nagyon meglepődtem volna, ha nem... Az automatikus szabályoknál a további opciók mondjuk reális felvetés és tényleg nem írják oda. Viszont, ha odahúzom az egeret, akkor kijelölődik az a blokk, ami azt jelenti, hogy oda kattintva még további opciók is vannak, mert ahol nincsenek, ott eleve nem emeli így ki. Ugyanilyen elv alapján működik a gépház menüje is, ott sincs mindenhova 1.0-s szinten odaírogatva, hogy kattintson ide, meg további beállítások, mivel magától értetődő.
A havi 3 db frissítés csak néha jellemző, de általában havi 1-2 db összesítő szokott lenni. Ami nemcsak a Windows 10-nél van így, hanem ugyanúgy a Windows 7 és 8.1 rendszereknél is. Szóval nem lehet azt mondani, hogy mer' a 10-esre mindig mennyivel több jön. Amúgy meg valóban nem zavar, sőt kifejezetten szeretek frissíteni...
[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
válasz #86564352 #83967 üzenetére
Viszont focus assist beállításnál nem írják nemcsak on/off kapcsoló hanem a kategóriákra még rá lehet menni és alatta további opciók.
Nem írják, de highlightolódik az egész blokk, ez jelzi, hogy kattintható. Hasonlítsd össze más beállításokkal, ahol nem kattintható, csak a gomb fog halványan változni.
Talán még látványosabb ha a Tab-ot nyomogatod, látszódni fog, hogy külön kerül fókuszba a blokk és a gomb.
Elhiszem, hogy Te erre azt mondod kevés, ez van. Én Androidon is minden sz*rra rányomok a Settings-be, mert egyáltalán nem látszik néha, hogy kattintható-e, vagy csak label-ként használták a tételt a listábanMost olvastam el King Unique válaszát, sry a dupláért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz King Unique #83970 üzenetére
Cserébe feltételezem az nem 1.0 szint, hogy a keresőbe egy konkrét beállítás teljes nevét szó szerint begépelem advanced keyboard settings vagy override input method és mégse dobja ki... ennyi indexelés és telemetria mellett. Ha azt írom change active hours akkor hurrá mutatja a kereső, de nem ám egyből odavisz hanem csak a sima WU lapra hogy még kattintsak rá külön. Nagyok az elvárásaim, ugye?
Hát igen tök máshogy látjuk. Edge-ben sem értem 3 pötty-Settings be tudom állítani milyen oldallal induljon, ott van az új lap pár lehetősége, na de a házikó gombért és beállításáért még mélyebbre kell menni Advancedbe.
Nekem ez UI agyrém. Ahogy az is megnyitok egy képet a 3 pötty menüben olyankor nincs ott a settings lehetőség, rá kell menni "see all photos" és az ottani 3 pötty menüben már lesz csavarkulcs. Bámulatos. Persze ennyi legyen a legnagyobb baj vele, ehelyett például. -
King Unique
titán
válasz #86564352 #83972 üzenetére
Tudni kell jól keresni, a megfelelő címszavakra... Amúgy meg nem mintha egy Windows 7 és 8.1 esetében annyival különb lenne és minden egyes apró beállítást egyből kiadna a kereső. A WU-nál az aktív időszak beállításánál pedig miért vinne egyből oda, amikor az eleve egy kisebb ablakban nyílik meg és nem egy teljes oldalas almenü? Ott bőven jó az, hogy megnyílik a gépházban a Windows Update és világosan oda van írva az aktív időszak módosítása, ami megint egyértelmű. A böngészőnél a 3 db pöttyhöz meg annyit, hogy ennyi erővel egy Chrome-nál is azon keresztül érhetők el a beállítások, a Firefox esetében pedig 3 db vonal jelképezi ezt. A fényképek alkalmazással pedig, ha megnyitok 1 db képet, akkor nálam nem eszik 1 GB RAM-ot és a CPU-t sem pörgeti. Ezt eleve inkább a böngésző szokta, pláne ha több lap van megnyitva.
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
Sziasztok. Hogy tudok a komplett vinyóból, rendszerrel mindennel együtt csinálni egy is filet? sima mezei isot, amvel a windowsok is bizonyos esetekben lehetnek?
-
King Unique
titán
válasz bb.bocs #83974 üzenetére
Aztán pontosan mire kell az neked?
Ilyen lemezképfájlt akkor szokás készíteni, ha a rendszer, vagy akár a teljes lemez (összes kötet) komplett lementése a cél, majd abból később a visszaállítás. Tud ilyet a Windows beépített eszköze és külső programok is (példák). De az előbbi több mappát és fájlt hoz ilyenkor létre, míg pl. a Macrium a normál mentésnél csak 1 db-ot, aminek saját kiterjesztése (
.mrimg
) van.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Na, ez nekem tényleg új volt. Mármint az, hogy a ki/be-re kattintva csak ki/be kapcsolja az adott funkciót, de, ha az egész területre kattintok, akkor egy új ablak jön be.
Ilyen beállítást még nem láttam, tényleg. Ha még esetleg lett volna a a Ki/Be környékén valahol egy ... gomb, akkor megnyomtam volna. -
Kékes525
félisten
válasz Doky586 #83976 üzenetére
Egy "hazai" szerző műve: Képregény - Macrium Reflect
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
bb.bocs
őstag
válasz King Unique #83975 üzenetére
windowst akarok lementni majd külsö vinyóra létrehozni win2 usvel. bár lehet íg utólag átgondolva ez nem űködik ebben a formában,lehet úgy működne hogy win2usbvl ráhuzom a wint, és utána a külsős vinyőra rakok egy macriumot és abból visszaállítom. de akkor sem tuti köszi mindenki. a macirium nem isot hoz létre hanem ahogy irtad is .mrimg
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz bb.bocs #83979 üzenetére
Ha normál telepítésről van szó, akkor az úgy nem nagyon fog menni, hogy lemented egy lemezképfájlba, majd utána USB-s tárolóeszközre állítod vissza és onnan bootolod. Az utóbbihoz eleve Windows To Go szerinti telepítés kell. De, ha nagyon muszáj, akkor pl. a WinToUSB képes átkonvertálni a normál telepítést Windows To Go-ra az alábbi leírás alapján. De az utána akkor elvileg csak USB-n lesz használható.
Egyébként miért baj az, hogy pl. a Macrium esetében nem
.iso
a lemezképfájl kiterjesztése, illetve miért létszükséglet számodra az ISO? Pont az a lényeg, hogy jóformán tökmindegy a kiterjesztés, ha az adott szoftver úgyis kezeli. Illetve rendszerint eleve saját formátumot használ mindegyik és nem nagyon van ilyen téren átjárás az egyes programok között. Na meg a.iso
amúgy sem éppen jellemző ilyenkor, mert egy mentésnél a lemezképfájl inkább.img
, vagy az adott program saját formátuma szokott lenni. Sőt, pl. a Windows beépített eszköze.vhdx
kiterjesztésű merevlemezfájlt hoz létre.[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz King Unique #83980 üzenetére
az alap ötlet az volt hogy intousb vel állítok vissza a külsöre egy rendszert, mintahogy létrehoz a program egy usbswindowst is. mivel a wintousb isot eszik, ezért csak iso lhetett volna a fájl.
sima winto usbs rendszert csináltam már, csak megakarom úszni hogy mindent beállítgassak egyenként újra, programokat elepíteni, könvjelzők felhasználói fiókok bellítások stb....
-
King Unique
titán
válasz bb.bocs #83981 üzenetére
A WinToUSB-vel (is) tudomásom szerint egyrészt csak készíteni és konvertálni lehet Windows To Go telepítést, de lementeni, majd a mentésből visszaállítani nem. Max. a készítéshez kapcsolódóan klónozni egy már meglévőt. Másrészt pont az a lényeg, hogy
.iso
kiterjesztés és a Windows ISO-fájl csak a normál létrehozáshoz kell, ellenben a konvertáláshoz és a klónozáshoz nem. Illetve nemcsak ISO jó hozzá, hanem egyéb formátumok is, mint az az előbb linkelt leírásban is szerepel. Ha pedig másik programmal mented le lemezképfájlba, vagy klónozod a rendszert, akkor ahhoz szintén nem kell.iso
kiterjesztés.[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Akkor majd 102400 MB-ra fogom particionálni a Windows tízet. Esetleg még azt megkérdeznem, bocs az OFF-ért, hogy SSHD-t lehet/érdemes töredezettség-mentesíteni?
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Cs1csó
félisten
válasz idegen lény #83983 üzenetére
Hagyd a Windows 10 beépített automatikus rendszerére, és vegyél akár egy 9 ezer forintos 120GB-os SSD-t rendszernek ezt meg hagyd háttértárnak és nagyobb játékokat is lehet rá telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Cs1csó #83984 üzenetére
Nem tudom, hogy az beleférne-e még a HP 8200 SFF Elite-be. Az egész gép került ötvenezerbe. Ez nagyon tetszett: "HDD-vel használni egy mai számítógépet kínzás, a notebookokat HDD-vel szerelő mérnököknek és marketingeseknek pedig valószínűleg a pokolban külön kondérban forralják az olajat (lassú tűzön). Egyszerűen siralmas, hogy egy korszerű hardverrel felszerelt gépet is mekkora mértékben képes visszafogni a lassú háttértároló." De a legsiralmasabb ebben az, hogy ezt már négy éve megírták, és még ma sem lett sokkal jobb a helyzet a kapható gépek piacán.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Cs1csó
félisten
válasz idegen lény #83985 üzenetére
Kicsit pátoszos de igaz. ODD helyére nem férne el?
-
bb.bocs
őstag
válasz King Unique #83982 üzenetére
"A WinToUSB-vel (is) tudomásom szerint egyrészt
csak készíteni és konvertálni lehet Windows To Go telepítést,
de lementeni, majd a mentésből visszaállítani nem. Max. +nem a wintousbvel szeretnék visszaállítani, hanem acronissalpl miután wintousbvel ráhúzta m a külsöre egy rendszert.
"Másrészt pont az a lényeg, hogy .iso kiterjesztés és a Windows ISO-fájl csak a normál létrehozáshoz kell,
ellenben a konvertáláshoz és a klónozáshoz nem. Illetve nemcsak ISO jó hozzá, hanem egyéb formátumok is,
mint az az előbb linkelt leírásban is szerepel. Ha pedig másik programmal mented le lemezképfájlba,
vagy klónozod a rendszert, akkor ahhoz szintén nem kell .iso kiterjesztés."tudom. acronis és gondolom jópár program clonezilla is alkalmas vinyó klónozásra, de a winto usb csak isot fogad el, még ha a tervem nem megvalósíható esetleg, akkor is
köszi.
-
Cs1csó
félisten
válasz idegen lény #83987 üzenetére
Lemezes játék? Az mit jelent? A DVD Decrypter-t ajánlom, ezzel ISO fájlt lehet csinálni bármelyik játéklemezből (a FIFA 18 lemezeket csináltam meg így és amikor újratelepítem elég a lemezképet csatlakoztatni, gondolom ez minden lemezes játékkal megoldható.
Ettől függetlenül megtarthatod az ODD-t csak azért írtam, hogy nem kell az ODD-t zúgatni és a lemezekkel zsonglőrködni ha játszani akarsz. -
Geth
veterán
válasz idegen lény #83985 üzenetére
Hozzáértők a legtöbb kapható gépet bottal se piszkálnák. Az a baj, hogy az SSD még mindig drágább fajlagosan, és marketing szempontjából jobban néz ki, hogy 1TB (1000GB), mint az, hogy 120GB
De semmi gond, erre van a caddy, SSD-t a gépbe, optikai meg lehet külső (USB), baromi ritkán kell. -
csibabu
tag
Üdv! Eddigi gépemen wi 7 volt azonban most egy i3-4170 8gb ram és geforce gt 1030 konfigom van. Ehhez érdemes win10et rakni? Nem tudom hogy a win 10 leterheli e a gépet vagy nem. Nem értek hozzá, játékra kellene.
iPhone 14 Pro
-
King Unique
titán
válasz bb.bocs #83988 üzenetére
Még mindig nem érted... A WinToUSB esetében a Windows ISO ahhoz kell, hogy kreálj egy Windows To Go telepítést. Ellenben ahhoz már nem, hogy ezt klónozd az előbb linkelt leírás alapján. Valamint nyilván ahhoz sem, hogy egyéb programmal lementsed egy lemezképfájlba, majd abból visszaállítsad a külső meghajtóra. Azt pedig magad is leírtad, hogy egy ilyennél nyilván nem a WinToUSB programmal állítanád vissza (nem is lehet), hanem nyilván azzal, amivel a mentés lett készítve. Vagyis akkor miről is beszélünk?
-
-
Cs1csó
félisten
??
Amit linkelt az egy jó gép elég friss alkatrészekből. Konkrétan a VGA ha gyenge is de a legújabb széria darabja. a procija is 4-ik gen-es i3 teljesen jól ellesznek a windows 10-el.
El kellene már felejteni a windows 7-et, az egy 9 éves oprendszer!!Menj a windows 7 topikba reklámozni és szidni a 10-et!
TIPIKUS!
FIFA topikan - szar a fifa a PES a jó
NVIDIA topikban - szar az NVIDIA az AMD a jó
AMD proci topikban - szar az AMD az Intel a jó
Windows topikan - szar a windows a Linux a nyerőBLABLABLA..
-
SP4C3
veterán
válasz Cs1csó #83995 üzenetére
1 éves laptopról volt szó... Egy szóval sem mondtam, hogy mi minden más mennyire jó, de abban egyezik a véleményüno, hogy ez így egy kupac sz@r. Jó választás vagy sem, ez van, nincs nagy választék.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
Nem, én azokat az idôket hiányolom, amikor nem volt ennyi bs service feleslegesen. Csak mostanában szenvedek vele, mert hozzám került egy céges laptop és még nem volt idôm kibelezni. Semmi gond nincs a 4 órával, jól meg van csinálva a disk cleanup, mint minden más. Soha nem volt még, hogy "magával rántotta" volna bármely komponens az egész rendszert. Az otthoni gépek mind elfutkaroznak ~30 folyamattal (startup programokkal), a céges winfos home meg 114-et indít alapból + ehhez jön pár ha csatlakozok wifin.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Geth
veterán
Tudnál példát mondani, hogy melyik a felesleges szerinted?
Ha nincs gond a 4 órával, akkor miért volt kiemelve?
Persze, hogy nem rántja magával az egész rendszert egy-egy service lyukrafutása, mert külön processekben futnak, pont ez az egyik előnye.
A céges desktop is kb. 100 running service-el bír, ez miért rossz? -
moleculez
veterán
A kollega az a fajta user, aki mindenről tudni akar, ami a gépen történik, hogy a gép legyen teljes körű kontroll alatt , ne a user. Ezt androidos fórumokon megszoktam, nincs ezzel semmi baj, én el tudom fogadni, sőt meg is értem, de a userek 99% nem ilyen, én sem. Sajnos vagy sem.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest