-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz #86564352 #83967 üzenetére
Ennyi erővel mondhatnám én is, hogy számodra nyilvánvalóan igen, sőt nagyon meglepődtem volna, ha nem... Az automatikus szabályoknál a további opciók mondjuk reális felvetés és tényleg nem írják oda. Viszont, ha odahúzom az egeret, akkor kijelölődik az a blokk, ami azt jelenti, hogy oda kattintva még további opciók is vannak, mert ahol nincsenek, ott eleve nem emeli így ki. Ugyanilyen elv alapján működik a gépház menüje is, ott sincs mindenhova 1.0-s szinten odaírogatva, hogy kattintson ide, meg további beállítások, mivel magától értetődő.
A havi 3 db frissítés csak néha jellemző, de általában havi 1-2 db összesítő szokott lenni. Ami nemcsak a Windows 10-nél van így, hanem ugyanúgy a Windows 7 és 8.1 rendszereknél is. Szóval nem lehet azt mondani, hogy mer' a 10-esre mindig mennyivel több jön. Amúgy meg valóban nem zavar, sőt kifejezetten szeretek frissíteni...
[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
válasz #86564352 #83967 üzenetére
Viszont focus assist beállításnál nem írják nemcsak on/off kapcsoló hanem a kategóriákra még rá lehet menni és alatta további opciók.
Nem írják, de highlightolódik az egész blokk, ez jelzi, hogy kattintható. Hasonlítsd össze más beállításokkal, ahol nem kattintható, csak a gomb fog halványan változni.
Talán még látványosabb ha a Tab-ot nyomogatod, látszódni fog, hogy külön kerül fókuszba a blokk és a gomb.
Elhiszem, hogy Te erre azt mondod kevés, ez van. Én Androidon is minden sz*rra rányomok a Settings-be, mert egyáltalán nem látszik néha, hogy kattintható-e, vagy csak label-ként használták a tételt a listábanMost olvastam el King Unique válaszát, sry a dupláért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest