Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pc360

    addikt

    válasz Csuklósbusz #74239 üzenetére

    Ha kód nélküli, akkor biztos, hogy látni fogod. Ha kódos, akkor is tudtommal - habár szerencsére nem kellett még Win 10-ről így adatot mentenem.

    Attól még, mert átrakod másik gépbe, nem sérülnek a partíciók, nem változik semmi. Mentés után mehet rá a telepítés. Ennek részeként a rendszer számára fenntartott partíció törlendő a C-vel együtt. A felszabaduló üres területre tudod felhúzni az új rendszerhez szükséges partíciót, és ekkor fogja automatikusan létrehozni a "fenntartott" területet is, ami 500-550 MB lesz.

    Egy tipp: a friss telepítés után ha megkeresed a felhasználói mappán belül a Asztalt, annak tulajdonságaiban át tudod helyeztetni a mappát a D-re. Kényelmesebb is úgy használni a gépet, hogy ha az asztalról húznál valamit a D-re (avagy fordítva), akkor rendesen mozgatja a fájlokat, és nem akar mindig másolatot készíteni (amennyiben nem nyomod a shiftet). Ha megint behalna a rendszer, akkor pedig egyszerűbb lesz a dolgod, hiszen a C-n nem marad fontos adatod, és az egyből, paramentesen törölhető.

    Protipp: vegyél SSD-t a gépbe, ami csak a rendszeré!

    [ Szerkesztve ]

    Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

Új hozzászólás Aktív témák