Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rasiel

    senior tag

    válasz Geth #70645 üzenetére

    Játék kifagyásokkal, .exe hibákkal utoljára ismerősöm gépén találkoztam, de ott az OC helytelen beállítása okozta ezeket a hibákat. Több játékot ki szoktam próbálni, de még egy esetében sem találkoztam kifagyásokkal több óra után sem, pedig ahogy írtam, nekem mindvégig manuálisra volt állítva a lapozófájl mérete.
    Pl. az általam említett 8 GB esetén én ugyanekkora méretű lapozót állítok be, ha valaki játszik, nem tudom a rendszer automatikus beállítás mellett ad-e egyáltalán ennyit. Amennyiben nem, úgy néhány játék esetében lehetnek problémák.
    Az a gond, hogy ez egy olyan téma, hogy valaki erre, valaki arra esküszik. Akárhol belefutok ebbe a témába, eltérő vélemények vannak. Én az az ember vagyok, aki az esetek többségében saját tapasztalatából indul ki, nem az általad említett úriemberre írom, de mindenféle "jóskapista" monyák megoldásaira nem adok, mert ő azt írta, akkor biztos, hogy úgy is van. Nekem még nem okozott problémát ez az opció sem XP, sem Vista, sem 7, sem 8.1 és sem 10 esetén, úgyhogy ebből kifolyólag sem szándékozom megváltoztatni. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák