Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #82146048

    törölt tag

    válasz hackeeeee #66779 üzenetére

    Akkor itt is van egy ok, amiért tényleg frissíteni kell :) Bár ezen nem lepődtem meg, saját játékuk.

    (#66781) movax: A Win7 egy szép, jól összerakott rendszer, amit tud azt jól tudja (de nem tökéletes, lásd a topikját). Viszont ha le kell ülnöm egy 7-es vagy 8-as gép elé, akkor egyre több kényelmi funkció hiányzik, ami a 10-ben viszont benne van (ha az appokat és a külsőt nem nézzük, nekem a Fluent design is tetszik), már nem akarnék visszaszokni azokra a rendszerekre, mert visszalépés lenne.
    Az elektromos tükör akkor tud nagyon hasznos lenni, ha szűk és kátyús helyre kell betolatnod, és fontos, hogy mindent láss az autó mellett és alatt. A kormányfűtés meg olyan, mint a hűtött kesztyűtartó. Akinek kell, annak hasznos.

    (#66782) Downsampling: Én is így vagyok a rendszerrel, mindig frissítgetett a háttérben, a Defender sem zavart soha, minden jól ment. De mikor vannak ezek a nagy frissítések, akkor félre tud menni pár dolog.
    A helyedben amúgy csinálnék egy biztonsági mentést a jelenlegi 10-ről, majd tisztán telepíteném az újat, mindent frissen letöltve hozzá a driverektől kezdve a kisebb programokig, mindenféle barkácsolást mellőzve. Azért úgy működnie kéne, ha másoknak is.

Új hozzászólás Aktív témák