Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz TRob1 #63909 üzenetére

    Tényleg csak offba, és nem szeretném ha harag lenne,

    az otthoni xp-m, ami 7. éve hibátlanul ketyeg, nekem minden igényemet kiszolgálja, minden kisirodai hardvert tökéletesen lekezel, a helyi hálóba (nas, másik gépek, gyerek laptop, tabletek, okostévé) tökéletesen be van konfigolva, valamint ez a htpc, netező letöltő kisszerver mindenes.
    Valamint, sajnos Édesanyám nemrég meghalt, és ez volt a kiskönyvelő, társasházkezelő pc is, egy tucat dosos és wines alapú számlázó, könyvelő, nyilvántartó, apehos programmal, ütemezett külső mentésekkel nasra, felhőbe, a távoli irodai nagygépekre vpn, radmin,szinkron, wake-on-lan, fix ip-k stb. funkciókkal.

    Aki EZT a gépet nekem adatvesztés, 3-4 nap szívás, telepítés, anyázás, új hardverek vásárlása nélkül win10-re adoptálja úgy, hogy minden funkció, minden hardver működik, annak nagyon sok sört fizetek.

    És mint írtam, az én és a család otthoni igényeit jelenleg is maximálisan kiszolgálja, jelenleg is fut otthon, kb. heti 3-4 napot folyamatosan.
    Akkor most vegyek másikat (egy 7 éves htpc nem biztos hogy támogatott mindenben w10 vonalon) kezdjem el a nagy és kisebb frissítésekkel a szívást, vegyek driverhiány miatt másik laser, tintasugaras printert, pár külső hardvert, tunert, konfigoljak egy sokkal makacsabb oprendszert. stb?

    Minek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák