Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daimonion

    senior tag

    Komolyabb biztonsági fejlesztéseket is kap a Windows 10 az áprilisban érkező Alkotói frissítéssel.

    A Windows 10 Alkotói frissítéséről már egy tucat hírt hoztunk le az oldalon, de eddig az új funkciókon kívül nem esett szó a biztonsági fejlesztésekről – egészen mostanáig. A Microsoft várhatóan a 1703-as verziószámon juttatja el a felhasználókhoz az új frissítést, amely olyan biztonsági fejlesztéseket kap, aminek köszönhetően a Windows 10 tűzfala is jobb védelmet nyújt az alkalmazások, eszközök és az adataink számára.
    Ezenfelül a Windows 10 Alkotói frissítése javítani fog a rendszermemória kezelésen és a kernel működésén, ehhez pedig hozzátartozik, hogy a memória és a kernel magasabb szintű védelmet kap a támadások ellen. Továbbá az új Windows Defender ATP-portál lehetővé teszi az IT-rendszergazdáknak, hogy könnyen megtalálják a gyanús vagy fertőzött számítógépeket. Sőt, ezen a téren még egy olyan biztonsági rendszeren is dolgozik a Microsoft, amely automatikusan felismeri és kizárja azokat a számítógépeket a hálózatból, amik vírusos támadás alatt állnak.
    Már csak ezek miatt a biztonsági fejlesztések miatt is érdemes lesz frissíteni, és ha hihetünk az eddigi információknak, a Windows 10 Alkotói frissítésének terjesztését már április 11-én elkezdi a Microsoft.

    [link]

Új hozzászólás Aktív témák