Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VGYke

    addikt

    válasz Đusty #151912 üzenetére

    Ha tudod az egyes e-mailekhez a fiók adatait (e-mail cím, jelszó), felesleges költöztetésen gondolkodni. Ha lehet is valahogyan a költöztetés, e-mail belépési adatok nélkül úgy sem fog menni.

    Ha az email Microsoft Exhange (pl. MS outlook), vagy IMAP/SMTP ( pl. *@gmail.com), akkor ha a másik levelezőben létrehozod az e-mail fiókot, mindent áthoz, szinkronizál..
    A POP/IMAP *.pst fájlok meg másolhatók.

    Fiókfelvételnél beírod az e-mail címet + a jelszót és kb. kész is vagy. Na jó, lehetnek problémák, mint pl. 2FA miatt nem fogadja el a jelszavadat mert nem bízik meg a leveleződben, de akkor alkalmazásjelszót kell generáltatni, plusz elképzelhető hogy IMAP/SMTP esetén nem találja ki magától a szerverek neveit és a portokat így kézzel kell megadni. Ha nem tudod, a google megmondja, ha céges címekről van szó, akkor meg a rendszergazda. Ha meg nem mondja meg, ne akarj oda belépni.

    POP/SMTP esete olyan mint az IMAP/SMTP, előfordulhat hogy kézzel kell megadni adatokat, viszont itt már lehet hurcolni (menteni, majd e-mail fiók létrehozása után bemásolni) a korábbi levelező elmentett *.pst fájlokat. Hogy ez hol van, megmondja az Információ-Fiókbeállítások-Fiókbeállítások-Adatfájlok fül.

    [ Szerkesztve ]

    kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

Új hozzászólás Aktív témák