Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Segítség, megőrült a windowsom. Fontos projekten dolgozom, nem mertem installálni a win frissítést, amit nagyon szorgalmasan már legalább 1 hete ajánlgat, mind halogattam, de az utolsó kikapcsolásnál hiába nyomtam a sima shut down gombra, csak felrakta rohadjon apró darabokra aki ezt így programozta. Na természetesen sikerült el is cseszni, ma mikor indítom, feldob valami baromságot a caret browsing-al, firefox megőrült tőle 4x indítottam állandóan lefagyott bármit kattintottam az ablakon, mindenhol tiltani próbáltam, de nem megy, csak megkérdezi hogy akarom-e aktiválni a caret browsing-ot hiába pipálom hogy soha többet ne kérdezze.

    A fő probléma hogy firefoxban aktivált valamit, és most ha shiftet nyomok, felhozza a visual styles fület, lent, ami hasonlo az inspector ablakhoz.
    Teljes káosz, össze van kuszálva minden, van olyan ablak amit nem enged a többi fölé hozni, mindet le kell minuszoljam hogy lássam.
    WTF microsoft, miért nem lehetett várni még 2 hetet ezzel a szutyokkal, utána lett volna időm szarakodni ezzel, most a hajam kihull hogy alig tudok írni, pedig haladni kellene.

    szerk
    Tessék. újra akarom indítani, ha felnyitom a start menüt, szürkés ablak van felette túl is lóg a start menü keretén, és semmire nem tudok kattintani.
    -
    újra inditottam de csak hülye minden, állandóan ezt dobálja fel bármit akarok írni egy új felületre, hol lehet letilteni örökre ezt: [link]

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák