Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cr00py

    senior tag

    Haliho.

    Bármi ötlet a mostanság egyre gyakoribb taskbar "kifagyásra" ?

    Nem kimondottan kifagy, mert a pinelt ikonok, start menü működik, de ha valami teljes képernyőn van, legyen az video böngészőben, pár játék, avagy más local video, amit megnyitok, egyszerűen ottmarad a tálca. task managerben ilyenkor a windows explorerre nyomva egy restartot helyreáll az esetek 90%-ban..viszont mostanság már szinte óránként jön ez elő, és már a tököm tele van vele.. nem is az, hogy nyomkodni kell, mert pár klikk..de azért na.

    Amit feltűnt, hogy explorer restart után a steam bal felső sarka be van fagyva a háttérnél, az ott marad.. gondoltam a steam okozhatja, amiatt hülyül meg a tálca, de ha nem fut a steam, akkor is előjön random időközönként, szal nem az a ludas.

    + random eltűnnek ikonok az óra melletti eszköztárnál is.. most pl semmi nincs ott, pedig normál esetben a hálózat / hang ikonja látszik ( igen be is van állítva a settingben - ha ki/ majd visszakapcsolom sem jön helyre. ) A " ^ " kis ikonra kattintva sincs meg sokszor minden ikon, aminek ott kellene, hogy legyen.

    Win újratelepítés már volt, nem az a gond. Driverek/bios is a jelenleg elérhető legfrissebb van telepítve.

    Több gépen próbáltam, ugyanaz az eredmény.. ez valami újabb windows feature lesz.

    / Az, hogy néha a start menü sem működik, azt már megszoktam. :DD

    Találkozott már valaki ilyennel?
    Ha igen, van erre valami megoldás?

    Az sem gond, ha rommá kell "hackelni" hozzá a windows-t..de már unom.

    Tudom..tudom.. nálam mindig van valami.. nem tehetek róla, ha egyszer elő jönnek ilyen okosságok.

    3 nap alatt végigböngészett külföldi fóromon javasolt megoldások nem jöttek be ( igen.. sokan belefutottak már ezekbe :D ) úgyhogy valami isteni csoda kellene már, mert a végén kibaszom az egész windows telepítőt az ablakon, és teszek fel linuxot. Az legalább működik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák