- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sys25
aktív tag
válasz CirrMee #55925 üzenetére
Csak a táp+a dvdíró a régi,minden más 1 hete lett véve újonnan.
Első este amikor összeraktam a gépet a frissen telepített winen,a drivereken és a Chrome-on kívül semmi mást nem raktam fel és bizony olyan cirka 4 óra használat után elkezdte az akadozást/pattogást!Ja még az Avast Internet Security-t is.
Ilyenkor filmnézés közben minden 4.-5. percben beakad egy pillanatra a hang.
Halvány lila fingom sincs hogy mi lehet a gond okozója,ha valami hardveresen nem stimmelne akkor nem 3-4-5 óra után kezdené a hülyeséget,hanem már gépinduláskor,vagy legkésöbb a bemelegedés után.
Már annyit gondolkodtam ezen,hogy a fejem is belefájdult már...Volt már pár gépem,de ilyen gondom csak az elmúlt 1évben van.
Volt hogy napokig ment egyhuzamban a gép,mármint a régebbiek,mégse csinált semmi hülyeséget,most ugye akadozik a hang,de ha nincs naponta legalább 1x újraindítva akkor ~24 óra után még a gép is beakad úgy hogy az egeret alig bírom mozgatni,tiszta darabos a gép olyankor.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest