- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz Alister71 #33300 üzenetére
remélem véglegesben sem lesz benne, e-péniszre volt jó csak nekem
GoodSpeed: remélem. Anno Vistában jött be
amúgy stílusosan a VMWare-ből techpreview-t használok, arra rakom Win 8.1 preview-t
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zsírsámán
senior tag
Nálam valamiért nem találja az update-et... Nincs valami tipp? A hivatalos oldalról próbáltam már, de nem jött össze. Esetleg a store-ból le lehet valahogy csalogatni?
-
choco01
addikt
Valaki ISO-t eltudná küldeni????
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
pzstm
titán
-
törölt tag
Ennyire terheltek lennének a szervere, vagy valami más kínja van ?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
pushalias
addikt
-
King Unique
titán
1.Áruházba mit kell beállítani, hol kell keresni,mert nem találom...?
2. Előbbi hsz-okból, fenti store-os update, de inkább majd augusztusi véglegesnél megmaradnak beállítások, nyelv, minden, ahhoz gondolom nem kell külön termékkulcs, mint ezek szerint ehhez a previewhez?
3.Ha most dualboot (7+8) a rendszer, akkor a holnap megjelenő ISO-t VHD boottal [link] felrakva (8-as alúl kell csinálni gondolom), nem kavar be 3.-nak , próbálta már vki, utána lehet normálisan törölni virtuális partíciót?
-
nofi
addikt
Hello!
Addig oké, hogy a 8.1 preview telepítése után mindent tehetek fel újra, de vajon ha elérkezik a végleges verzió, akkor ez fog rendesen frissülni, vagy újra meg kellene ismételnem ezt a tortúrát?
Xbox GT: nozsolt
-
Воланд
titán
preview telepitese eseten nem kell semmit ujrarakni. majd ha previewet akarsz veglegesre frissiteni, akkor kell.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Alister71
nagyúr
A start képernyőre semmit nem rak ki, akármit telepítek fel.
Alister from Hell
-
bon
őstag
válasz Alister71 #33331 üzenetére
Ez újítás, van ott egy lefelé mutató nyil az előhozza az összes telepített alkalmazást és ott new felirattal külön jelöli a frissen telepített alkalmazásokat és onnét már kirakható kezdőképernyőre.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
pushalias
addikt
válasz Alister71 #33331 üzenetére
Gondolom mert eddig az volt a panasz, hogy mindent kirakott. Így meg ott van az applistában, és ha igényeled, akkor kitűzöd. Nekem jobban tetszik ez a megoldás.
Eddig azt kell mondanom, a Store-ból hiányzanak a jópofa kategóriák, de azt leszámítva korrekt munka ez a 8.1, sok apró, bosszantó hiba ki lett javítva, és sok apró fejlesztés van benne, amitől használjatóbb. És most már egyértelműen kimondhatom, hogy gyorsabbak a metrós appok.
Ja igen, ugyanakkor a SkyDrive integráció elég lassan pörög le, egyelőre igencsak hiányolsan tallózható a SkyDrive területem.
(#33334) Lord Vader Nem talán. Biztosan jobb így.
[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz Alister71 #33334 üzenetére
Windows 8.1 MSDN x64 preview:
Torrenteken már fent van, de ott lassú, importáltam megára, onnan gyorsan jön.
https://mega.co.nz/#!SVkHzDIA!RXN791yTdovJfYt0OezBEF4kYhpa1XjXwTGzkDPZrAI"A Windows 8.1 Preview bárki által kipróbálható?
Kifejezetten ajánljuk, hogy csak tapasztalt számítógép-felhasználók töltsék le a Windows 8.1 Preview-t vagy a Windows RT 8.1 Preview-t. Mielőtt letöltené a próbaverziót, mérlegelje, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár, ha egy fejlesztés alatt álló szoftvert telepít. Ha telepíti az előzetes verziót, kipróbálhat számos új funkciót, de olyan hibákba is ütközhet, amilyenek a Windows kibocsátott verzióiban nem fordulhatnának elő."Termékkulcs telepítéshez: NTTX3-RV7VB-T7X7F-WQYYY-9Y92F
Bővebb infó: http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-8/preview-faq
Bocsi Vader, ezt nem neked szántam, csak félre kattintottam (késő van már.. vagy túl korán?)
[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz Victoryus94 #33335 üzenetére
ui.: Magyar oprendszerről nem lehet frissíteni, ne keressétek az áruházba!
A nyelv angol (bár elérhető még néhány nyelven, magyarul nem!)Még nem próbáltam, holnap veszek új vga-t aztán ha beszereltem, feltolom. Felelősséget nem vállalok, elvileg jól működik.
Önálló telepítő, nincs szükség hozzá telepített Win 8-ra. Ingyenesen kipróbálható!
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz Victoryus94 #33335 üzenetére
Köszönjük, pár megválaszolatlan kérdésemre így választ kaptam!
Írta vki feljebb a tiszta telepítést...ha majd kijön végeleges, annál elég lesz a store-os update (akkor vsz magyar is megjelenik ott), v teljes, tiszta újrahűzás javasolt? Ha teljes 3,5 GB ISO-t telepítem meglévő partícióra, akkor legyalulhat ezt-azt, igaz ez véglegesre is gondolom, tehát annál is majd mképp csak a 2 GB körüli update-et kell feltenni, h beállítások megmaradjanak?
-
Alister71
nagyúr
Valahogy tényleg olyan asztalibb windows érzete van az embernek. Jó lesz ez az irány.
Alister from Hell
-
_adaml21_
őstag
Nagy problémám van...
Tegnap este úgy kapcsoltam le a gépet, hogy frissített a Windows Update valamit. Ma reggel bekapcsolom, és nem reagál se a billentyűzet, se az egér (még a kurzor se jelenik meg!). Az eszközök másik gépen letesztelve, nem velük van a probléma (furcsa is lenne, ha pont egyszerre menne tönkre mindkettő).
Többszöri újraindításra sem változik a dolog. Próbáltam Safe Mode-ban elindítani, de nem sikerült (shift+F8-al próbálkoztam), holott a biosban még működik a billentyűzet és az egér is... -
törölt tag
válasz Alister71 #33308 üzenetére
Na most inteles is kellene, nagyon jó lenne, ha még ma ők is kiadnának egyet. A nyelvet amúgy én is átállítottam angolra a Vivon-n csak a driver hiányzik
A karakter összevisszaság azért megmaradt ahogy a képen látható
A Windows élményindexhez: részben tényleg felesleges volt, mert nem volt dinamikus. A Vista jó példa erre mert az már hat éves rendszer. Egy 2007-es csúcs konfiguráció és egy 2013-as hasonló kaliberű köszönő viszonyban sincs egymással... ellenben mindegyik a maximálist kapná - elviekben, mert én még olyan gépet emlékeim szerint nem láttam amelyik mindenben maximális pontszámot kapott. Volt az indexen is cikk több millás gépekről de az élményindexet pont nem mutogatták.Viszont a forgalomban lévő gépek döntő hányadánál egy jó támpont volt, megnyitottam ránéztem és nagyjából tudtam mit lehet tőle várni. Pl a volánnál kinyílt a szemem amikor megláttam milyen magas pontszámot kapott egy olyan gépben a VGA kártya - emiatt néztem meg a rendszer adatlapján, hogy mi is van benne (egy 5770-es volt) - amit csak abszolút alacsony HW igényű célszoftverek futtatására használtak - utastájékoztató, elektronikus napló, menetrend, meg pasziánsz
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz _adaml21_ #33339 üzenetére
Telepítőlemezről bebootolsz és csinálsz egy rendszer-visszaállítást(visszaállítási pontból(ha nem tiltottad le)), majd ezt követően frissítesz 8immár úgy, hogy nem lövöd le a géped frissítés közben)
Ha letiltottad a renszerviszaállítást és ezért nincsenek visszaállítási pontok, akkor a telepítőlemezről hibajavítást indítasz (ugyanabban a menüben van, mint a rendszer-visszaállítás) és imádkozol.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
pzstm
titán
válasz pushalias #33328 üzenetére
nézd meg jobban. ISO-ból felraktam a 8.1-et, és a 8.1 Preview-re érkeztek már ilyen frissítések...nem a Win8-ra
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
front3r
őstag
Nálatok is villog a Youtube(valszeg más is) lejátszásnál a videó képe? (Win8.1, IE11 alatt)
Van aki talált már rá megoldást?PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
félisten
Nem ártana egy külön topik a 8.1 Preview-nek, mert így csak tele lesz szemetelve a hibáival ez a topik.netpeti98 fehlomályosított, hogy már van ilyen topik, szóval akkor Blue-val kapcsolatos dolgokat kéretik a Windows Blue topikban feltenni, kitárgyalni. Thx!
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
netpeti98
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #33345 üzenetére
Üdv netpeti98
-
juve600
nagyúr
win8 -ból hogy tudok win7 kinézetet-START MENŰ- faragni ????
thx
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #33345 üzenetére
Akkor azt nem ártana átnevezni sem 8.1-re
-
tgulyas
senior tag
Üdv,
Lenne egy kérdésem van egy Win 7 szeretnék egy Microsoft Windows 8 Professional 32bit/64bit Upgrade DVD (HUN) venni . Ehhez van idő korlát vagy bármikor upgrade hetem a gépet ?
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs