-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
Van pár fájl, amiket nem enged törölni, mert rendszergazdai jogosultság szükséges. Rendszergazda vagyok elvileg, mit állítsak át?
-
Assasin_
aktív tag
Üdv!
Ezt hogy tudom megcsinálni hogy daemonnal rakom fel és utólag törlöm le a win7et?
-
nagyúr
-
madd dogg
senior tag
Pedig én pont így csináltam. DVD és pen nélkül, lemezkép be, duplakatt, telepít.
-
-
trec12
addikt
Adott egy Win 8-al előteleptett noti. (dell) Nem jön be nekem a Win 8 ill. egy külső eszközhöz nincsen driver (nem is lesz) így azt használni lehetetlen. Van egy Win7-es - boot-os - (gyári) lemezem. Hogy tudnám rávarázsolni az utóbbi op. rendszert mert nem akar összejönni sehogy sem! Később szükség esetén vissza lehet állítani a Win 8-at? Van Win 8 Recovery lemez a géphez...
-
Hunork
veterán
Szia!
Nem lehet keresni, mert 1szerűen nem ment, csak úgy tesz. A linkeket ismerem, NINCS ilyen mappa sehol (mármint ..Music Maker Jam Recordings). Fogalmam sincs, mi a pálya, eredeti a Win, egy app eltávolítást, és telepítést megteszek, ez még elmaradt, aztán homály."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
bobci
csendes tag
VALAKI SEGÍTSEN!
P18E UI működése leállt
win8-nál stick mobil internet 20Léci ha valaki segítene.
Millió hála!
-
őstag
Egy érdekes dolgot figyeltem meg, és az okát egyszerűen nem lelem:
Adott az adatlapomon levő i7 konfig, Jogtiszta Win 8-cal.
Amikor a képernyőkímélő megy/monitor kikapcsol, valami az egyik magot 100%-on hajtja. Amint a gép feléled, a terhelés eltűnik, csak az eszközkezelő grafikonján látszik, hogy egy mag teljesen ki volt hajtva..."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
őstag
válasz King Unique #31668 üzenetére
A víruskergető kilőve, próbáltam kikapcsolni. Az egyéb programot még próbálgatom, egyesével írtok ki mindent... Rohadt egy türelemjáték!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
AtHoS
nagyúr
válasz PhoenixK #31669 üzenetére
Töltsd le ezt a progit: Process Explorer
Indítsd el és hagyd futni a háttérben, míg a problémás időszak be nem "köszönt". Ezt követően meg tudod nézni mi volt az ami tekerte a procit. Duplakatt az ablak felső részén lévő egyik diagramon, majd a beugró ablakban kiválasztod a CPU fület. Itt a grafikon fölött a kurzort szépen végigviszed és láthatod az aktuális fázisban mely progi terhelt
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
őstag
hálózati megosztás problémám van win8 alatt
megosztottam mappákat, "mindenki" teljes jogosultsággal, hálózati beállításoknál jelszavas megosztás kikapcsolva.
a megosztott mappák a másik gépen win7 alól rendesen elérhetőek, androidos telefonról szintén, de van egy asus médialejátszóm, amin ha meg akarom nyitni felhasználót és jelszót kér.
mi lehet a probléma? -
newyorkcity
csendes tag
Üdv!
Van egy notebookom aminek a gyári pldalán csak win 7 driverek vannak!Win 8 nincs!Pedig nem régi masina
Gondolom jó hozzá a win 7 driver is nem?? -
tylerddd
veterán
válasz newyorkcity #31675 üzenetére
Nagy valószínűséggel igen. Anyám 7 éves laptopján is Win8 fut, ami eredetileg XP-s gép volt. A Win7 Vista driverekkel ment, de a Win8-hoz ezeket se kellett feltelepítenem külön, mindent megoldott a 8 magától, a korábban Win7 alatt problémás hangot is.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
arnyekxxx
veterán
válasz newyorkcity #31675 üzenetére
Asszony régi FuSi-jára vista-s driverek az utolsók, mégis a w8 fut rajta az eddigi legjobban/stabilabban
-
Hunork
veterán
Nos, kutakodtam, közben találtam részletes magyarázatokat, és elvileg ezért nem megy: van a Windows Könyvtárak a tálcán bal oldalt a legszélén, nos itt van a Zene mappa (ez lenne a My Music), és mikor meg akarom nyitni, ezt kapom: A Music.Library-ms már nem használható! Nem tudom, miért, hogyan, mitől... Ha erre tudsz választ, szívesen várom!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
maxime
csendes tag
Sziasztok!
2-3 hete ismerkedem a win8-cal. Egy nagy probléma merült fel mióta a gépemen van, hogy állandóan bontja a netkapcsolatomat (kábeles). Otthoni hálózat van beállítva, az asztali PC-vel vezetékes kapcsolatban van egy Linksys WRT54G2 router, a többi eszköz, így a laptop, a nyomtató, a médialejátszó vezeték nélkül kapcsolódik. A kompatibilitási központban ellenőriztem a routert, állítólag kompatibilis a win8-cal. A kapcsolat megszakadását nem tudom semmihez sem kötni, van, hogy munka közben, van hogy épp nem dolgozom a gépen. Sem a windows, sem a router progija a LELA nem tudja automatikusan helyrehozni a kapcsolatot. A win nemes egyszerűséggel csak annyit ír, hogy nem találja a hiba okát, a LELA pedig megkér, hogy húzzam ki, majd vissza a router tápkábeljét. Ez tényleg megoldja a gondot, de elég idegesítő naponta többször ez a művelet, és nem is normális. Valakinek van valami ötlete, mi lehet a probléma forrása? A win8 előtt Xp volt a gépen, addig ez nem fordult elő. -
Hunork
veterán
Szia!
Közben meglett a megoldás, és azonnal látható is lett az ominózus mappa is!!!!
Angolul van, de remélem segítség lesz, hátha valaki ebbe a hibába ütközik:Open Computer or Windows Explorer
Just see whether which all libraries are giving these error.
Right-click the libraries in the sidebar and select Delete. (Don’t Panic — It won’t delete your files!)
Right-click the “Libraries” folder in the sidebar and select Restore Default Libraries.Üdv:
Hunork"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
havri1
félisten
Helló!
Újra kellett húznom a w8-at, mert (szerintem) összeszedtem valami szirszart a netről. (tűzfalat kilőtte stbstb).
Minden működik, viszont a Google Chrome böngésző cache-ét nem tudom áthelyezni ramdriveba.
Rákeresve neten, itt a logouton is azt írják, hogy a parancsikonnál a cél mezőben (gondolom az ott lévő szöveg mögé) be kell illeszteni az alábbi szöveget :--disk-cache-dir="r:\" --disk-cache-size=104857600
A cél az nekem at r:\ lenne.
Nem működik..mit rontok el?
havri
-
havri1
félisten
Akármit próbálok, nem tudtam megcsinálni. A linkelést értem, tudom mit jelent, de nem tudom, hogyan kell megcsinálni. Ment fel ffox..
Más:
Anno volt egy futó szolgáltatás, ami belassította a webböngészést ha nem IE-t használtam. Itt írta valaki, hogy azt a szolgáltatást le kell tiltani, és jó lesz. Ez így is van/volt. Csak már nem emlékszem a szolgáltatás nevére Valaki esetleg?[ Szerkesztve ]
havri
-
dejaris
addikt
Erre az oldalra szeretnek ellatogatni.
Ez fogad ie10 alatt
Bezzeg, chrome tovabb tud lepni eme probleman es megnyitja.
Mit tudok tenni? Nem szeretnek csak emiatt masik bongeszot felrakni. -
őstag
válasz PhoenixK #31694 üzenetére
Megvan a bűnös és a megoldás is: Logitech Setpoint
high cpu dwm.exe due to setpoint in win 8
A megoldás - a két ütemezett feladat a setpoint leállítására és újraindítására - működik![ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest