Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PumpkinSeed

    addikt

    válasz Pityu. #24527 üzenetére

    De az is generál felesleges erőforrás használatot és internet forgalmat, ezenkívül, az hogy egyszer megy a CIS és az avast, megint felesleges, akkor vagy csak CIS vagy csak avast. Ezenkívül ha botneted van akkor azt egy CIS sztem még nem veszi észre, avastról nem is beszélve. Viszont ha nem is ez akkor már leírtam mi fogja le a gépet. Vírusírtó, főleg az avast. Az pedig, hogy vannak ilyen emelkedések, még akkor is amikor nem csinálsz semmit, hogy a gép attól dolgozik, pl.: vírusírtó megnézi milyen process mit csinál, vagy tűzfal a ki bemenő forgalmat, és a windowsnak is van egy alapjárati erőforrás igénye.

    Szerk.:

    Újra átfésűlve ott egy Firefox. Ha jobban megnézed akkor látod, hogy utána van írva, hogy mennyi ramot eszik. Lehet, hogy ott keresendő a probléma (toolbar, bővítmények), mert ezek rengeteg helyet elvesznek a memóriából azzal, hogy valós időben működnek, ajánlom, hogy a nem használt dolgokat szedd ki a Firefoxból.

    [ Szerkesztve ]

    "Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

Új hozzászólás Aktív témák