Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Steelmanus #40650 üzenetére
Persze hoyg vírusnak látja több virnyák kergető is mert "okosítás" játékhoz vagy programhoz. Persze lehet ténylegesen fertőzött, de inkább azért látják fertőzöttnek mert módosít ez is a programon.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
rii
nagyúr
hogyan tudnék leszedni egy prog-ot, amit a Vezérlőpult / Programok / Programok és szolgáltatásokon belül/ a jobb-klikk - Program eltávolítása – nem akar lejönni, több restart után is ott van?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Morden24
nagyúr
-
nagyúr
válasz gyorsan? #40653 üzenetére
Ha gamer edition win7-el próbálkozol felejtsd el. Szerezz be egy normál verziót, ha ezután sem megy, akkor xp-t rakj fel.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
MODERÁTOR
Ha a win beépített lemezkezelőjével változtatnék a rendszerpartíció méretén, az mennyire biztonságos? Vagy mindenképp jó, ha van biztonsági mentés?
Everybody lies.
-
gyorsan?
csendes tag
válasz Sub-ZeRo #40655 üzenetére
köszi.
a win7 ultimate és a gamer edition egy és ugyanaz? ha igen, akkor gáz van, ha nem, akkor meg biztos van megoldás.
hja, még annyi, hogy ez a gép elvileg win7-re és vistára van gyárilag felkészítve (felhasználói kézikönyv, driverek, chip készlet cd, stb)
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Barthezz2 #40656 üzenetére
A biztonsági mentés mindig jó ha van, de biztonságos vele módosítani. Hozzáadni akarsz vagy elvenni? Ha hozzáadni és használatban van az utána levő rész, akkor azt nem tudja megcsinálni. Easus Partition managerrel tudtam levágni az utána lévő partíció elejéből amit utána már a win lemezkezelő is hozzátud adni a rendszerpartícióhoz, a win lemezkezelőnek nem ment a második partíció elejéből levágás, csak a végéből tudott.
(#40657) gyorsan?
A gamer edition az buherált kókány változat. Az ultimate az eredeti MS termék.
[ Szerkesztve ]
-
feltamadas
tag
szeva Windows 7ultimate 64bit rendszere szeretnék üveg ikon packot rakni hogyan tudom megoldani, (256x256 ikon).
-
Воланд
titán
válasz feltamadas #40659 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
csokoládé13
tag
Sziasztok!
A Vezérlőpult->Biztonsági mentés és visszaállítás->Lemezkép létrehozása opcióval külső HDD-re sikeresen létrehozok egy backupot, amit ha szeretnék visszaállítani nem tudok, mert nem találja a vinyón, tallózni pedig csak hálózaton enged.
Mi lehet a gond?
Még egy kérdés ezzel kapcsolatban: a partició mérete bő 13 GB, de a létrehozott backup csak 6 GB. Ebben ugye benne vannak az általam feltelepített szoftverek is?Előre is köszönöm segítségetek!
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz csokoládé13 #40662 üzenetére
Próbáld meg felmásolni a rendszer vinyóra, akkor megtalálja gondolom.
-
MarioAna
senior tag
Üdv!
Miként oldható meg az, hogy egy gép kattintásra lecsatlakozzon netről, majd ugyanígy vissza? TDU Uplancher-t hiába blokkolom winfos tűzfalban, ugyanúgy menne netre frissíteni, amit meg nem akarok...Ötletek?
Előre köszönöm a segítséget! -
mclaren777
senior tag
válasz mclaren777 #39890 üzenetére
Erre valaki?
-
nagyúr
válasz MarioAna #40664 üzenetére
Mi köze van a 7-hez? A tdu tört? Ha igen, akkor ne itt kérj segítséget...
(#40666) mclaren777:Ilyen szerintem nincs. Amúgy meg a win eltudja dönteni, melyik nincs használatban azokat meg lekapcsolja.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
félisten
válasz mclaren777 #40666 üzenetére
Erről nem tudok, de ha több HDD-d van, akkor x idő elteltével (ahogy az energiagazdálkodásban be van állítva) a nem használt HDD-(ke)t lekapcsolja. Ezt mindenféle állítás nélkül, alapban így van W7-nél (is).
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Inv1sus
addikt
Szerintetek mi okozhatja azt, hogy megszakad a net saját a gépemen meg a barátnőmén is, annak ellenére, hogy valójában van net? Ha kihúzom a kábelt majd vissza, újra lesz netem.
Kábeles van, router használok szétosztásra (TP-LINK márkájú, TL-R402M modelszámú). Mindkét gépen Comodo tűzfal van.
Elég idegesítő probléma. Reménykedek benne, hogy esetleg másnak is volt már hasonló gondja, amit megoldott valahogy.
Hogyan tudnám ellenőrizni, hogy hol a probléma?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Barthezz2 #40679 üzenetére
Easus partition manager nekem nagyon szépen megcsinálta adat vesztés nélkül. A rendszer partíció utáni részen kijelöltem az elejét, átmozgatta onnan az anyagot a végére és levágta a kijelölt részt, majd hozzáadtam a rendszerpartícióhoz. Ezt sajnos a w7 lemezkezelő nem tudja, nem enged a partíció elejéről levágni ha van rajta adat, ha üres a partíció akkor azzal is meg tudod csinálni.
(#40680) Inv1sus
Régebbire vagy újabbra azok közül ami hozzávaló.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Mikor rányomok a start gombra, akkor megjelennek programok nevei.
Ide lehet saját kezűleg adni programokat (rögzítés a start menüben, vagy hasonló).
És vannak programok, amelyek mellett van egy jobbra nyíl és ott vannak a korábban megnyitott doksik, filmek, stb.
Na most ezt hogy hívják, ezt a "kinyíló", előző fájlok részt?
A VLC-vel van gondom és szeretném kinyomozni, de főleg angolul kellene keresnem, de gőzöm sincs hogy induljak el. Nem megoldást várok most, csak ennyi segítséget. VLC reinstall nem működött, újabb verzió telepítés nem működött. A gondom amúgy az, hogy egyik pillanatról a másikra eltűnt a VLC előző megnyitott fájlok lista. Nem üres, hanem nem adja be, nem lehet megnyitni, mintha inaktív lenne az a jobbra nyíl.
Amúgy működik a dolog, wordnél, stb, szóval bár nem win7 hiba, de a menü nevének kiderítése mégiscsak win dolog, ezért írtam ide.Köszönöm.
-
Krystal_s
addikt
szerintetek mitől lehet h nálam még nem található a frissítések között az SP1 ?
Win7 HomePrem. 64bit ( eredeti )
beállításoknál: frissítések keresése, de én döntöm el h letöltöm és telepítem-e azokat
jelenleg elérhető 2 fontos és 5 választható.
fontosak: win 7 kártevő-eltávolító és egy összegző frissítés IE8-hoz
frissítések keresésénél sem talál mást. -
félisten
-
Krystal_s
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #40685 üzenetére
nincs...
-
Krystal_s
addikt
most h olvasgattam itt a fórumot...vki írta h nem jelez neki a windows live messenger 2009 h van már újabb is, a 2011...erről jutott eszembe h nálam sem jelzett és a
Windows Update-ben nálam az van h :
Frissítéseket kap : Csak a Windows rendszerekhezfrissítések beszerzése más Microsoft-termékekhez. Tovább tudnivalók. ( IE8-ban töltene vmit )
Beállítások módosításában pedig nem található olyan rész, ahol ezt be lehetne kapcsolni. most akkor nálam pl a driverekhez sem keresi a frissítéseket
-
regvoltrossz
aktív tag
A Média Center nem ismeri fel a Tv-tunert. Illetve azt írja, hogy a televízióbeállítás nem folytatható, mert nem működik minden szolgáltatás megfelelően. Lépjen be a szolgáltatások tévébállításba stb. Namármost amikor először elindítottam, akkor szépen ment aztán egyszer lefagyott menet közben, azóta nem megy. Más programokkal megy a tuner, tehát nem driver probléma. Kitöröltem az ehome könyvtárat ami folytán legalább felajánlotta a tunerbeállítást, de aztán amikor be szeretném állítani ugyanazt írja mint annakelőtte. Videólejátszás és minden egyéb működik.
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
Win7 alatt tényleg nincs recent documents/pictures lista, vagy csak én vagyok béna, hogy nem találom?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Krystal_s
addikt
-
-
válasz moonman #40697 üzenetére
Az X-et szoktam ilyen altalanos szir-szar mappanak letrehozni, ahova ideiglenesen kell drivert letolteni, tomoriteni, ezaz.
Nekem alapbol ilyen, Win7 x64 enterprise SP1, ceges cucc, nincs domain-ben.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
moonman
titán
válasz kraftxld #40698 üzenetére
beszarás, automatikusan csinálja:
"The system provided two different categories: Recent and Frequent. This displayed category depends on the design of the program. Which of the two is best for your application depends on its nature."
Regarding the Jumplist for Windows Explorer, I'm sorry that there was no detail option to change the category. However, we still have some workaround. For your reference, I have enclosed them below:
For Windows Explorer:
==================
Note: To do this, the recent Jumplist records will be cleared. Also, the "Recent" category may not stay long for Windows Explorer since it depends on your usage behavior over time.1. Click Start menu and open Control Panel.
2. Double click the "Taskbar and Start Menu" icon.
3. Switch to Start Menu and clear the "Store and display recently opened items in the Start menu and the taskbar" option, and then click OK.
4. Open "Taskbar and Start Menu" again and select the "Store and display recently opened items in the Start menu and the taskbar" option back.
5. Click OK and exit.viszont:
"The answer the guy gives in the first response does work. He makes it sound like Recent will eventually revert to Frequent. However, later on in that thread, it seems that not only will Recent be permanent, it actually becomes impossible to revert to frequent."
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest