- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
-
Dot
őstag
Hali!
Azt meg lehet csinálni, ha lejár a 30napos próba /pro x64 msdnaa/ akkor kitolni 60napra?
Az 1.hsz ben van 60napos, de nem akarom újrarakni.
Hardvert kell cserélnem a gépbe, lehet működni fog ha kicserélem, lehet nem. Ha nem muszáj nem akarok windows-t telepíteni, de erre egy regisztrálást se szeretnék elpazarolni!
1 nap van hátra szóval sürgős lenne!élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
válasz BigManus #33205 üzenetére
Ja, bocs. Viszont most már kíváncsi vagyok, hogy IE alatt ezt hol lehet álítgatni. Amit linkeltem olyan menüpont nincs W7 alatt, fórumokat találtam, ahol pedzegetik, de általábqan visszakanyarodnak az intézős beállításra, vagy egy olyan reg. kulcsra ami megintcsak nem létezik W7 alatt.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Tomi1984
csendes tag
üdv
lehet nem win7 probléma,de XP-nél ezt nem tapasztaltam,onnan gondolom,hogy az lehet. A probléma a következő: ha játszok (nem minden játéknál),közben elmegy a netem,persze egy sima problémaelhárítással visszajön utána.
Tudtok erre esetleg valami megoldást? -
Travelos
őstag
kb. 3 napja nem megy a windows update szolgáltatásom, a hibakód 80072EFE.
nézze már meg valaki légyszi, hogy megy-e a saját gépén, mert nekem a böngészőből sem jön be a microsoftupdate oldal!
[ Szerkesztve ]
-
Travelos
őstag
Hogyan lehet a windows update szolgáltatást újratelepíteni a win7-ben?
Ugyanis mindent megpróbáltam, de nem működik!
-
Воланд
titán
válasz Travelos #33208 üzenetére
Ezt és ezt a megoldást találtam erre a problémára. Saját tipp: wu kikapcsolása, windows defender, windows tűzfal szintén off, saját víruskeresőt/tűzfalat is ki lehet egy próba erejéig kapcsolni, gép újraindít, majd wu bekapcsolása, így nézd meg, hogy működik-e a szolgáltatás, ha igen akkor kapcsold vissza a defendert és a tűzfalat/vírusirtót, majd újabb próba. Ha ezen szolgáltatások/programok elindítása után ismét nem működik akkor már megvan, hogy mi okozza a hibát.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
COLORBAR
tag
Tudom nem teljesen ide vág,de Tv Tuner fórumon semmi mozgás
A problémám a következő:
Kaptam egy Philips saa7130 tv tuner kártyát, (honestech-el) melyel be is jönnek a csatornák, egyetlen probléma van csupán,hogy ha fel akarom venni valamelyiket,akkor a rec-gomb megnyomásakor hibát észlel és kilép
Na,gondoltam program csere és feltettem egy PowerCinema 6-ot.
Minden oké,látja a pci tv tuner kártyát, beállítja magától az összes csatornát,minden happy.csak sajnos bárhová kapcsolok csak egy üres, fekete képernyőt kapok
Demiééééééért?[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Hogy tudom lecserélni az aktiációs kulcsot?
-
SzalaiG
addikt
válasz WonderCSabo #33219 üzenetére
A cikk szerint csak a professional + ultimate amin cserélhető telepítés után is.
-
TRob1
veterán
-
nagyúr
válasz COLORBAR #33216 üzenetére
Futtasd xp, vagy vista módban. Esetleg keress hozzá win7 drivert.
Ha egyik sem megy, akkor vegyél egy új tunert ami már 7 alatt is megy."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
balgabelga
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 6 gépből álló egyenrangú hálózat Windows 7 oprendszerrel. Egyik gépen van egy megosztott mappa Word-ös doksikkal. Kb. egy hónapja a doksik megnyitása lelassult, több, mint fél percig tart. Mi okozhatta a változást? -
nagyúr
válasz balgabelga #33225 üzenetére
Routert indítsd újra.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
need
addikt
Sziasztok...
Következő lenne a gondom és mellékelek 1 képet is!
szeretném a bal oldali eszközt eltüntetni mivel csak a jobb oldali jó!
Egy nem tull szerencsés ip cím csere után a helyes ip cím már a jobb oldali eszköz használja és az eredeti ip cím volt a bal oldali!
Mindahányszor amikor a win 7 feláll akkor ki írja hogy nem találja a bal oldali eszközt![ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
bobsys
veterán
válasz WonderCSabo #33227 üzenetére
Regebben linkeltem egy Technet cikket. Nyelv valtoztatas mindenhol megengedett, de csak ugy, hogy a telepitokeszletben cserelsz nyelvet majd az igy letrehozott mediat telepited. Igy telepiteskor szinten egynyelvu lesz a rendszer. Ez alol kivetel az Ultimate/Enterprise ahol mui packal tobb nyelv is lehet egyszerre telepitve.
(#33228) need jobb kattintas a meghajton es disconnect
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Hogy lehet azt a funkciót reaktiválni, ami ha fut egy alkalmazás, tálcán jobb klatty és rögzít. Mert valahogy most nem jön elő.
Köszi.Soirée...
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Windows 7 Ultimate változatom van a laptopomon, de mostanság van egy olyan frissítés, amit nem tud telepíteni a gép. Ha manuálisan próbálom Windows update alól, akkor sikertelen és minden egyes kilépéskor ismét megpróbálja telepíteni persze sikertelenül. Mi lehet a gond?
A frissítés:
"Security Update for .NET Framework 4 on Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 for x64-based Systems (KB2160841)
Telepítés dátuma: 2010.11.25. 1:19
Telepítés állapota: Sikertelen
A hiba részletei: Kód: 66A
Frissítés típusa: Fontos
A security issue has been identified that could allow an attacker to compromise your Windows-based system that is running the Microsoft .NET Framework and gain complete control over it. You can help protect your computer by installing this update from Microsoft. After you install this item, you may have to restart your computer.
További információk:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=194969Súgó és támogatás:
http://support.microsoft.com"[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Hogyan lehet átállítani az asztali ikonok betűinek színét?
Egy világos háttérnél elég idegesítő tud lenni, hogy nem látszik az ikon neve.
Nem nagyon találok segítséget a témával kapcsolatban és a színbeállítások közt se látok ilyesmit.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #33233 üzenetére
Ja ez így félreérthető, szóval a betűszínt nem tudod állítani, mint régen Xp esetén, még Aero nélkül sem. Lehet olvasni registry-s buherálásról a neten, de azt nem javaslom..
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
JetiRulez
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #33233 üzenetére
Elkerülte a figyelmem valahogy. Bár csak fekete-fehér között váltakozik a betűszín, nekem jó így is. Registryben nincs kedvem turkálni hozzá.
Kösz!"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
bobsys
veterán
válasz WonderCSabo #33242 üzenetére
A mar telepitett rendszeren igen. Ha csinalsz egy masik telepitokeszletet azzal a nyelvvel amit te szeretnel es azt rakod fel valamint nincsen mas nyelv akkor nem.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
félisten
válasz dim dim #33191 üzenetére
WonderCSabo
Sőt, ez az utólagos "nyelvészkedés" még azt is hozhatja magával, hogy szépen kiíródik majd, hogy nem eredeti a W7, ami annak köszönhető, hogy az a bizonyos frissítés, ami ellenőrzi a W7 eredetiségét, az 3 havonta újravizsgálja a rendszert és ilyenkor már nem találja eredetinek...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
balgabelga
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 6 gépből álló egyenrangú hálózat Windows 7 oprendszerrel. Egyik gépen van egy megosztott mappa Word-ös doksikkal. Kb. egy hónapja a doksik megnyitása lelassult, több, mint fél percig tart. Az állapot sorban a Letöltés felirat jelenik meg. Mi okozhatta a változást?
A router újraindítása nem változtatott semmit. -
félisten
válasz balgabelga #33245 üzenetére
Csak és kizárólag a megosztott mappában található doksik megnyitása lassult be, vagy más, nem a megosztott mappában lévő doksik esetén is fennáll a jelenség?
-
polonic
félisten
Az miért van, ha külső usb-s vinyóról másolok, vagy rá másolok, akkor teljesen belassul a rendszer? Az ie alatt is a tabok nagyon lassan nyílnak meg, az egész böngésző lomha. Mse 2 béta van vírusirtónak, kikapcsoltam a rezidens védelmét, de így is megmarad a jelenség.
Egyébként tök jó, hogy az ikoneltűnéses esetet is beírtam már mikor, és nem igazán válaszoltak rá. Egy ember próbálkozott segíteni, de az is abbamaradt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz polonic #33247 üzenetére
A w7 indulását követően csatlakoztasd a külső HDD-t, lehetőleg egy olyan USB portba, amibe nem volt más USB-s eszköz csatlakoztatva még.
Megpróbáltam az AIDA64-et (Extrem), "sima" telepítést követően eldobta nálam is az ikonokat, ellenben ha magát a telepítőt rendszergazdaként indítom, akkor megmaradtak az ikonok(tálcán és asztalon is.) [link]
(A korábbi képed alapján csak ezzel a progival van gond, a többi ikonoddal nincs ha jól értettem...)(Ilyen rendszerbuherátorokat, mindig admin fiókból és adminként kell telepíteni és persze ha eredeti forrásból származik, mert ellenkező esetben az lesz a legkisebb gondja az embernek, hogy nincs meg az ikonja )
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
A 33228 hszre van valakinek valami ötlete?
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest