- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok, hogy lehet megoldani a következő dolgot:
Van 2 Notebook
Egyikre kábellel a net rákötve, másikra pedig szeretném a netet a Noteboom(amire kábellel van a net) wifi-jével. Hogy, mivel oldható meg?═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
Lenry
félisten
válasz rebugra #19601 üzenetére
a kábeles netes laptoppal létrehozol egy ad-hoc hálózatot (ekkor ez a gép WiFin keresztül megosztja a netét), amire a másikkal felcsatlakozol
egyébként hosszútávon egyszerűbb venni egy routert
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
pincehely
addikt
Nem találkoztatokl olyannal, hogy a win 7 lefoglal magának valamire 2 gb ramot?
azt írja, hogy 6gb(4gb használható), kivettem egy modult, ekkor 4gb(ebből 2gb használható)
Tehát látja minden a 6gb ramot, csak az erőforrásfigyelő szerint 2050mb-ot fentart a hardverek számára.
Eddig ez nem volt így.http://kefetemap.deviantart.com/
-
St3venson
tag
Sziasztok!
Csinálni szeretnék egy biztonsági mentést a win7 x64 saját programjával, de sajnos nem tudok a 640 Gb-s Wd vinyóra, mert nem látja a program. Csak egy particioból áll, lehet hogy ez a gond?
-
St3venson
tag
válasz Laccoss #19608 üzenetére
Az a gond, hogy nem ezen a vinyón van a rendszer, két vincsi van a gépben, az egyik egy 250-es 3 particioban, ezen van a win, és ebből 2 particiot lát, csak azt nem amelyiken a win7 van, és a másik vinyó pedig a WD 640-es, egyben van, és ezt sem látja. De nem tudom miért, pedig ezen lenne hely számára, és még viszonylag új is.
-
törölt tag
a jelszó eszembe jutott de tudok rá másmilyen megoldást is!
Remélem valakinek hasznára válik!
A nagyon feledékeny felhasználók (valljuk be sokan vagyunk) létrehozhatnak egy fájlt, amelyet floppy-ra mentve bejelentkezéskor megváltoztathatja a felhasználó jelszavát. Ennek a floppy-nak a létrehozásához menj a Vezérlőpult (Control Panel) ⇒ Felhasználói fiókok és családbiztonság (User Accounts and Family Safety) ⇒ Felhasználói fiókok (User Account), és a bal oldalon kattints a Jelszókiadási lemez létrehozása (Create a password reset disk) szövegre. Ekkor elindul az Elfelejtett jelszó varázsló (Forgotten Password Wizzard). Nyomd meg a Tovább (Next) gombot. A következő ablakban tájékoztat, hogy melyik meghajtóban hozza létre a lemezt (csak a floppy meghajtó választható), Tovább (Next). A következő ablakban meg kell adnod a felhasználói fiók jelenlegi jelszavát, Tovább (Next). Létrehozza a lemezt, és ezzel be is fejezted a procedúrát. Ha legközelebb elfelejted a fiókod jelszavát, akkor ezt a lemezt betéve a bejelentkező képernyőn módosítani tudod a jelszavadat, és be tudsz lépni.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Kis segítség kellene. Egy pár hónapos rendszerem van. Semmi gond vele, csak már észre vesem, hogy lassabban áll fell, mint "új korában", néha kicsit lassabban reagál. Normál használat (internet-játék), semmi extra. Van valakinek valami tippje, hogy hoghy tudnám karbantartani? Van erre valami program?
-
törölt tag
válasz TazLeacher #19623 üzenetére
ezt tudom:
meg ezt!A CCleaner ingyenes, a rendszer működését optimalizáló eszköz.
A CCleaner egy ingyenes szoftver, mely nem csak optimalizálja a rendszer működését, de Privacy Tool-ként is használható. Eltávolítja a nem használt fájlokat a rendszerből gyorsabb működéshez segítve a Windows-t és értékes helyet szabadítva fel a merevlemezen. Alkalmas továbbá az internetes aktivitás nyomainak eltüntetésére az Internet History törlésével. Már támogatja a Google Chrome-t és a Safarit is.
Szerintem azért éri meg letölteni mert nagyon kicsi helyet foglal, ingyenes és rengeteg dolgot meg tudunk vele oldani egy helyen.
Telepítést nem igénylő kisméretű lemeztöredezettség-mentesítő program.
Ez a freeware programocska egyrészt gyors, másrészt alapos munkát végez a merevlemezen. Emellett lehetőséged van képernyőkímélőként is futtatni, így nem zavar a munka közben.Remélem segítettem
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Tudnátok ajánlani olyan kodeket Win7 x64 alá, amivel minden filmformátum (HD is) megy?
-
RootRulez
félisten
Nem kodeket, hanem egy lejátszót ajánlok, nálam mindent lejátszik, épp csak a mogyorós csokit nem...
═════════════════════════════════════════
-
Nordic
Közösségépítő
Üdv
Van egy problémám. Adott egy win7 64-bit prof. rendszer. Olyan hibajelenségbe futottam, hogy amikor futtatok egy teljes-képernyős programot, mint pl. filmnézés vagy játék, a rendszer egy 10 perc után eldobja a rooteren keresztül kapott internetkapcsolatomat. Egyszerűen nem talál hálózatot, csak azután ha a rootert fesz.mentesítem, majd újra bedugom a konnektorba. Természetesen először a rooterra gyanakodtam, de a másik rendszeremen(xp 64bit) ezt a jelenséget nem tapasztaltam. Próbáltam mindhárom típusú hálózatot beállítani(nyilvános, otthoni, munkahelyi), de a hiba megmaradt. Van valakinek valami ötlete, hogy mi okozhatja ezt? Esetleg valami megoldás rá?
-
félisten
válasz szasanyi #19632 üzenetére
Hali!
Abban a kérdésben, hogy kell-e/célszerű-e kodeket használni, abban általában 2 részre oszlik a "brigád". Az egyik azt mondja, hogy "nem, mert több kárt okoz, mint hasznot, meg minek telepiszkítani a rendszert ha nem muszáj stb.". A másik meg hogy, "naná hogy használok, nem csesz szét az semmit, az uninstall meg kitakarít mindent".
Nos ebben nem foglalnék állást, de ha már kodeket használnál, akkor ezt tudom javasolni, ezzel tényleg nagyon ritkán van gond, remélem nem pont nálad lesz.
[link]Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
gu007
aktív tag
hi! nálam a képernyőkímélő helyett a monitor kikapcsolása van aktiválva. van olyan lehetőség,h csak egy bizonyos gombot lenyomva (pl: enter) kapcsoljon be a monitor?
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #19633 üzenetére
Én a harmadikba tartozom. Egy olyan lejátszó kell, amiben beépített kodek van. Lásd MPC -HC + egy AC3 filter (5.1 miatt), és király minden.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Sziasztok!
Hol lehet azt beállítani, hogy bizonyos programoknál ne kérdezzen rá minden egyes indításnál, hogy engedélyezem-e, hogy módosításokat hajtson végre a számítógépen?
Tudom, hogy a felhasználói fiókok felügyeleténél kikapcsolhatom ezt, de csak adott programok indításakor szeretném eltüntetni ezt a megerősítést, állandó jelleggel nem.
Köszönöm a segítséget
-
nagyúr
válasz negyedes #19639 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ
Kár
Származik abból valamilyen hátrányom, ha kikapcsolom az UAC-ot teljesen? Nagyon idegesítő, hogy pl. az Xfire minden indításánál megerősítést kér.
Kaspersky Internet Security-t használok, gondolom az is megfogja a káros tevékenységeket. -
negyedes
addikt
Hat nem tudom, mivel nekem a MSE van fent meg win firewall es uac, igy kb mindent ki tudok szurni. A KIS eleg jo. Ha jhol emlekszem Lenry linkelt valami megoldast az uac kikerulesere. A programot beteszed schedulorbe valami ilyesmi volt, de most nem talalom.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Olyan programot keresek, amivel a Win7 gyári tűzfalát lehet jobban állítgatni, mint amit a rendszer alapból lehetővé tesz.
WinXP alá volt ilyen, de az a Win7 64 bit-tel nem működik.Köszönöm
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noshát, a win7 túlélte a platformváltást, be is tudtam telefonon aktiválni minden gond nélkül..
DE
Most az office is azzal jön, hogy aktiváljam újra, nade, neten ugye nem tudom, telefonos aktiválást meg kiválasztom, és eltűnik az ablak, ilyenkor mivan? Tegyem úrja az office-t és próbáljam meg újra?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
félisten
válasz negyedes #19644 üzenetére
Értem. Ez a win 7 kavar, tuti mivel bebizonyítottam, igaz 1% lett az akkum elhasználódottsága. Valamiért eddig 7%nál fogta magát és leállt. én újra bekapcsoltam elindult és ment 3%-os akkuval vígan, rákapcsoltam a töltőt elkezdte tölteni, lekapcsoltam és újra mintha akku baja lenne kikapcsolt. Én nem engetem meg neki h 7%-nál kapcsoljon ki, 5-re van beállítva, de ő valamiért akkor is kikapcsol 7-nél nem tudok beleszólni pedig mint a példa is mutatja menne 7 alatt.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Kolondrum #19646 üzenetére
Mivel a win nem meríti le tökig, marad még benne töltés, amikor kikapcsolja, vagy hibernálja a gépet.
Csak ha visszakapcsolod, utána már nem fogja hibernálni, hanem csak pakk kikapcsol a gép, ha lemerül..
Mondjuk ha át van állítva, akkor nem tom, hogy miért nem úgy van ahogy.. De nálam 10%-nál szól, 5%-nál hibernál.
Véleményem szubjektív...
-
negyedes
addikt
válasz Kolondrum #19646 üzenetére
Akkor ezt az erteket allisd alt a legkissebre. Most igy jobban belegondolva, az angol szoveg sokkal erthetobb: Reserve battery level, vagyis ennyin tartsa az akut, hiaba van beallitva, hogy 5%-nal kapcsoljon ki. Igy ertheto, hogy miert kapcsolt ki.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
-
félisten
válasz negyedes #19648 üzenetére
Csak h tisztázzuk a kritikus akku szint az ahol a noti lelövi magát ugye? 5 alá nem tudom vinni, csak egy kis csellel meg pár újrapróbálkozással 4%-ra tudom átállítani.
Az zavar h eddig nem volt vele gond, február óta így megy 6-nál kapott töltőt most meg azon aggódok mikor gondolja úgy h leáll.JA azt is tudni kell, hogy h amikor régen eljutott az 5%-ig akkor ugye leállt és nem lehetett bekapcsolni, amikor be akartam csak villogott a töltő ledje, most 7-8%-os ugyan ilyen leállásnál vissza tudom kapcsolni fel is áll.
Na mindegy, minden esetre nekem csalódás ez a dolog az akkuval, csak az akku miatt van notim, amúgy nem is kéne. ha kábelhez vagyok kötve ott az asztali is.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic