Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old_artist

    addikt

    válasz noncsika #9923 üzenetére

    Üdv!

    Nekem, vagyis a fiamnak van egy levovo L220x 22"-os monitor, amiről az ő elmondásai alapján, csak jókat lehet mondani/írni! Játékra, dvd-re, div-x-re, filmekre és grafikákra, képfeldolgozásra (foto retusálásra) nagyon kiváló, köszönhető az S-PVA FullHD kijelzőjének. Előtte volt egy samu 2232bw-je, ami TN panelos volt - ég és föld, szinte összehasonlíthatatlan a kettő különbsége. Ha ár/érték/tudás szinteket is figyelembe vesszük, akkor nem kétséges, hogy mennyire jót kaphatunk a pénzünkért (83-95e között).
    Egyetlen hátrányaként említhetem a pixel hiba előfordulását, de ez elmondható több készülékkel kapcsolatban is. Vásárláskor különös figyelmet kell rá fordítani.
    Itt is van róla egy elég részletes teszt, érdemes elolvasni/átnézni!
    Viszont, ha fotó retusálási és képfeldolgozási munkákat akarsz jól/kiváló eredményeket vizuálisan megjeleníteni, akkor csakis ezt az S-PVA-sat kell választanod és az elengedhetetlen hardveres kalibrálást, mert (tapasztalatból) sokkal többet ki lehet ez által hozni a kijelzőből, és valóságosabb/élőbb szinteret lehet megjeleníteni.
    A dvdrip és dvd filmeknék sokkal jobban fest natív felbontásban is, mint egy TN paneloson. Különösen, ha pl. DivX filmeknél (manapság egyre divatos) *.mkv kiterjesztésű tömörítetteket használsz, - HD ripeket vagy eredeti FullHD-s blu-ray alkalmazásokat -, akkor mindenképpen érdemes natívban megjeleníteni!

    A samu 710n-t csak viccnek fogod tekinteni, ha ezt a lenovot megveszed és használod!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák