- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barados
tag
Sziasztok !
Ebben a fórumban még új vagyok, és nem tudom hova írjam:
Valaki tud segíteni a Warcraft 3 World Editorhoz tutorialt, vagy, hogy hogyan kell cinematicot csinálni, vagy kampányt, ilyesmi. . .
Előre is köszi a választ
" A valósággal csak az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene . . . kérdés: átérzed-e?
-
Barados
tag
Ja, meg még egy kérdés foglalkoztat. Mi ez a DoTA, ez egy warcraft mmorpg ( olyan mint a diablo ) vagy micsoda? mert néztem videókat képeket, néztem linkeket, de semmi, felvázolt egy játékot azt kész. Meghogy, erre hogyan tudok regizni, hogy én is tudjak játszani, vagy elég egy map letöltés és már játszom is?
" A valósággal csak az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene . . . kérdés: átérzed-e?
-
DarkByte
addikt
A legjobb oldal amit eddig találtam a témában: [link] Egy ideig tervben volt hogy készítek egy alap DotA klónt ami viszont annyival tudott volna többet hogy régebben volt egy Z nevű robotos stratégiai játék amelyben zónákat kellett elfoglalni, és cserébe az egyes zónákban vagy produkciós épületeket, vagy stratégiailag fontos objektumokat (pl. radar) lehetett megkaparintani. Ezt szerettem volna összekombinálni a DotA -val, de akkora munka lett volna akár csak egy hőst is összerakni. Egy kezdetleges hero -t csináltam a favágó goblinból. Időzített aknát tudott tenni bármely szövetséges egységre, így lehetett robbanós creep -et gyártani
#203: kicsit olvass vissza, linkeltem egy cikket. Ennyit sem szoktam magam reklámozni
[ Szerkesztve ]
-
Barados
tag
Köszi szépen. Már vissza olvastam meg is találtam, csak azt nem tudom, hogy ehhez eredeti warcraft 3 kell?
-
V.Peti
csendes tag
Felraktam, játszottam és tetszik. Bár ahogy látom sokaknak nem merül ki a hentelés fogalmában a játék, sebaj, vannak fura emberek a világon, akik használják az agyukat is
Csak ez a három all star dota map van? Kerestem, de mindenhol csak ezeket akarja letölteni, én vmi olyanra vágyom, ami rohadt nagy, sokkal több a creep és nagyobbak is alapból is, ilyen van?
-
p_milan
aktív tag
A Dota világ életében ekkora volt, és kb ekkora is fog lenni. Úgyhogy nagyobb DoTA-t nem fogsz találnai, de van egy csomó hasonló map, ami sokkal nagyobb.
Itt rengeteg mapot találsz, szerintem ez egyik legjobb oldal. Nincs annyit időd, hogy csak a felét is kipróbáld.
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
válasz DarkByte #211 üzenetére
Na ja, nekem se igazán jött be a Demigod. Szerintem aki többet játszott már a DoTAval, annak ez nem az igazi. Olvastam pár embert, aki Isteníti, meg próbálja lehúzni a DoTAt, de ez kb olyan, mint a Counter Strike 1.6.
Hiába a sok új változat/fps, még mindig az 1.6 a nyerő.
Úgyhogy V.Peti go Dota.
(..(.)..)
-
ígyvanferi
addikt
Jaja, főleg, hogy ez kimondottan DotA topik.
Egyébként ott van még a Heroes of Newerth és a League of Legends, talán még lehet valamelyikre bétakulcsot szerezni. HoN-nal sokat játszottam, azt elég ígéretesnek tartom, a LoL-ról már nincs ilyen jó véleményem, elég unbalanced egyelőre. Persze ezen biztos folyamatosan dolgoznak. És ugye ott a DotA-hoz képest "vadiúj" hősök vannak.[ Szerkesztve ]
-
V.Peti
csendes tag
válasz szilva01 #214 üzenetére
Ez tuti! De igyekszem
http://www.epicwar.com/maps/search/?doSearch=1&name=&category=2&players_bool=1&players=1&roc=1&tft=1&order=desc&sort=downloads&page=1
ezeket találtam, gondolom hero defense kell. régen volt olyan map, ami hasonló vízszintes pálya, egy-egy bázissal, csak ott lehetett a creepeket fejleszteni is a pénzedből és olyan egységeket küldött a bázisod. ez melyik lehet?
-
nepszter1
addikt
Valaki tudna adni egy linket? ahol kezdőknek sok segítség van ? mert öröké szidnak
-
p_milan
aktív tag
válasz nepszter1 #218 üzenetére
Javaslom válassz ki egy hőst, és azzal told egy jó darabig. Ha lehet, akkor "1 gombos" hős legyen. Szóval túl sok skill ne kelljen hozzá. Én annak idején Linát válaszottam ki (agha+ulti miatt), bár a stunt nála is el lehet cseszni.
A kiválasztott hőssel játszál, és figyeld a többiek mit hogy csinálnak, aztán bele fogsz jönni. Olvasd el melyik heronak milyen skilljei vannak, illetve melyik tárgyat miből/mennyiért tudod összerakni, illetve mit adnak. Ebből tudni fogod, hogy kb kinek kell majd megvenni. Ha ezek megvannak, akkor már csak gyakorolni kell, és menni fog.
Ui : Noobozni mindenkit szoktak. Ha a csapat bukja a gamet, akkor az okosabbja a másikat szidja, még ha nem is Ő volt a hibás. Magyarokkal játszol? Mert ott tapasztalom, hogy ritka parasztok vannak, akik már az első percbe szétoltanak. Garenán tolom, de a magyar szobát kerülöm.
(..(.)..)
-
nepszter1
addikt
Hát természetesen magyar.on játszok de felmegyek valamit szarul csinálok már szidják az anyámat meg az ilyenek , mondom ti nem vagytok normálisak . Ám kezdek belejönni csak nekem kellene egy olyan oldal ahol a hősök nevei mellet leirja milyen cuccok kellenek neki mert ezzel vagyok bajba .
-
nepszter1
addikt
Szánalmasak ezek a magyarok az összeset megverném . csak az a bajom nem origi a game-m
-
DarkByte
addikt
válasz nepszter1 #221 üzenetére
Jó lenne egy saját Prohardver -es BnetD szerver. Nem igényel nagy sávszélességet, a játékok már direktben mennek a kliensek között. Akinek van egy letöltögető gépe beállíthatná. Nekem sajna most nincs ilyen gépem.
Persze egyszerűbben is meg lehetne oldani mondjuk privát hostolással. Bár ezt próbáltam korábban, mire összegyűlik a nép addigra nekem adódik más dolgom. Mostanra már netem sincs olyan amivel ezt meg tudom oldani (legalább is egyelőre). -
p_milan
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem használja véletlenül a The_Shadow (vagy bárki) által készített AutoHotKey-t Dotához? Próbálnék keresni egy teljes scriptet (mármint forrást, amit tudok szerkeszteni), de sajnos nem nagyon van, illletve ahol volt azt meg törölték.
Valakinek esetleg ilyen?
Köszi.
(..(.)..)
-
p_milan
aktív tag
-
ígyvanferi
addikt
válasz nepszter1 #231 üzenetére
Garénán való játékhoz nem kell feltétlen eredeti játék. Mihez adjunk linket?
(#230) p_milan: azt hiszem, vissza kell igazolnunk a felvételt, most nem tudom sajnos megnézni.
Na, már azért vagyunk itt páran, ha mindenki beírja a nevét, felvesszük egymást, egy csapat simán összejön. Aztán mindenki hoz még egy embert, és meg is van a komplett két oldal. Van ventrillo szerverünk, így megoldott a kommunikáció is.
Szóval Gloire nevet jelöljétek be. Bár csak hétvégén tudom visszaigazolni, és játszani.[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
válasz ígyvanferi #232 üzenetére
Nah sikerült csak nem tudom hogyan lehet szintet lépni ? mert én mid level-t találok csak és az lvl 3om de hogy mit takar ez passz.
-
xuldar
addikt
válasz ígyvanferi #234 üzenetére
Játék után kapsz xp-t, illetve a gg-n eltöltött idő után is. Tahát ha be van kapcsolva a géped, és csak fellépsz a gg-re, akkor is kapod szépen lassan, ha mást csinálsz mellette.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz nepszter1 #236 üzenetére
A kani most nem megy, van helyette pótkani. Viszont a kani régebbi patch-et használ. A gg azt hiszem, a legújabbat. 1.25b talán? Szedd le a version-switcher nevű programot, azzal vissza tudsz váltani régebbi patch-re, ha kanizni akarsz.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
szilva01
őstag
Akkor ha kérhetem a következő kommetje minedikenek csak a ggc nickjét tartalmazza Vagy jól elkülönítve
szilva
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
Megoldva , rossz volt a patch
-
xuldar
addikt
-
szilva01
őstag
Hát ma nagyon nem adta magát a játék...
-
szilva01
őstag
Húha dem nem dotázik mostanában senki
-
]Phobos[
senior tag
válasz szilva01 #247 üzenetére
De, csak otthon. Mekkora sávszél/ feltöltés kell hozzá? Mobil netet akarnék, de szerintem droppolni fog, mint állat( War3-nál volt gyerek, aki miatt lehalt a játék ). PH!-s arcokkal még onlájn is tolnám, ismeretlen parasztokkal nincs kedvem flamepartyt jáccani. Csak azt sajnmálom néha, hogy nem lehet leölni a csapattársad( de feltartani azt legalább lehet ).
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest