- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
Új hozzászólás Aktív témák
-
HunChaos
aktív tag
hali!nem tudna nekem valaki küldeni beta kulcsot a HON hoz?megfelelő topikba is írnék,de ott nincvs senki
Előre is nagyon köszi!Üdv -
szilva01
őstag
Azért kár h ennyire kihalt topic
nembaj... ma aláztam egyet lanaya-val
[ Szerkesztve ]
-
Barados
tag
Sziasztok !
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy van-e a prohardveren olyan warcraft 3-as fúrum, ami működik ( aktív ) és a world editorral foglalkozik?
" A valósággal csak az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene . . . kérdés: átérzed-e?
-
InVino86
aktív tag
LOL most vettem észre, hogy van DotA topik
-
szilva01
őstag
Kéne egy ph! klán ggc-re... De csak lvl25-től lehet alapítani :S Én még csak 12 vagyok
-
szilva01
őstag
(lassan át lehet nevezni a topicot szilva01 DotA Blogja-nak)
-
Barados
tag
Valaki tudna segíteni?
Kanin-ozni szeretnék, de nem tudom, hogy kell elérni stb. Ebben kérem a segítségetek.
Előre is köszönöm" A valósággal csak az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene . . . kérdés: átérzed-e?
-
Barados
tag
Két kérdés:
1. Mi az?
2. Ha DoTA-zom és törtszerveren játszanék, az nagyon nagy baj, vagy azért kitiltás jár innen?
( Mert én igazából nem vagyok az a nagy fanatikus játékos )
" A valósággal csak az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene . . . kérdés: átérzed-e?
-
Barados
tag
Köszönöm szépen Majd még jelentkezem
-
Barados
tag
Na, én letöltöttem, fel is raktam, minden megcsináltam csak van egy két bibi, és hozzá kérdésem.
1. Amikor először elakartam indítani, odáig ment, hogy behozta a Frozenthrone-t és kész, gondolom a battle.net-re kell kattintani, rá is mentem, ki írt valamit pirossal, majd a kövi üzenetben részletezem. Ez normális?
2. Miután kiírta a pirost, kiléptem, újra elindult, ekkor már nem írt pirosat, viszont kb fél órát vártam a connection to battle.net és semmi. Ezt nem értem.Ilyenkor várni kell vagy mi?Előre is köszi a választ.
-
Barados
tag
Most látom hogy már jó, csak roszra mentem, akkor elnézést kérek
[ Szerkesztve ]
-
InVino86
aktív tag
Én ahogy néztem most, Kani is van és Pótkani is van 1.24B paccsal
-
InVino86
aktív tag
Csak éppen most a Kanin nem volt egy ember sem és a Pótkani meg tele volt
-
Barados
tag
Oks
A Nickname az a username ugye? Mer az archlord93
A szerver 1-esre szoktam menni ( Garena )És tényleg köszi a segítséget
Am még egy kérdés:
1. Mi az hogy Verify e-mail? az kötelező? mer most nem tudok egyik szerverre se felmenni.
[ Szerkesztve ]
-
Barados
tag
Köszönöm szépen
Már csak azt kéne kitalálnom, hogy hogyan is kell játszani, mer felléptem, és próbálgattam, de a többi angol ******rom egyből noob-ozik, meg összefognak ellenem stb. szal valahogy gyakorolnom kéne. Nem tudsz egy ilyen helyet? Meg azt kéne kitalálnom, hogy melyik az én karakterem, milyen itemek kellenek rá stb.
Előre is köszi a választ
-
[pod]Diablo
őstag
Itt az elso hsz-be talasz par segitseget a jatekhoz,ha toltessz le AI-mappokat,azokon tudsz gep ellen jatszani innen tudsz leszedni,csak bekell regelni,ittvan meg 1 oldal ami jol johet,a regebbi magyar oldalon volt nagyon jo leiras hogy is kell elkezdeni jatszani megm i hogy megy,csak megszunt,megnezem hatha fentvan meg valahol.
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Barados
tag
Köszi szépen mindent
-
[pod]Diablo
őstag
nincsmit am nem vagyok 1 nagy adoasz a jatekba,de ha esetleg kell vmi szolj nyugodtan hatha tudok segiteni: )
[ Szerkesztve ]
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Barados
tag
Akkor elkezdek gyakorolni, szerintetek a Strygwyr hős jó? mer nekem az nagyon tetszik csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
-
[pod]Diablo
őstag
Spelles,es/vagy keves hpval rendelkezo herok ellen nagyon hatasos.pl lina,potm(mirana),riki.Viszont a strenght-es,es tank herok ellen mar kevesbe.pl kunka(admiral),naix,abbadon,centaur.Ha az elejen sikerul begyujtened par kill-t,es elhuzni szintbe,es itemekbe,akkor sztem eleg nehezen,vagy nem is lehet megallitani: )
-
LucifeI2
őstag
A legtöbb hőst ismerned kell valamilyen szinten, ha jó akarsz lenni ebben a játékban. Érdemes minden hőst kipróbálni legalább egyszer, hogy tudd mire képesek. Mert kerülhetsz olyan szituációba, hogy jön hős "A" akinek az ultija sebez 500-at, neked pedig van 300 életed, akkor a jó döntés az, hogy elmész vissza a bázisra mert 100%, hogy meg fogsz halni ha ott maradsz. Ezt viszont nem tudhatod, csak akkor ha ismered az ellenséges hőst.
-
Barados
tag
Magyarul magoljak xD Már megint suliiiiiii
Ok, hát akkor elkezdek, ez kb mennyi időbe telik, egy hónapba?" A valósággal csak az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene . . . kérdés: átérzed-e?
-
[pod]Diablo
őstag
Hat ez embertol fugg,es a jatekkal eltoltott idotol fugg.Meg hat azert az se eleg teljesen ha vagsz minden herot buildel mindennel egyutt odavissza,es az itemeket is,kell azert tapasztalat is hozza hogy jo jatekos legyel.Meg az se art ha mondjuk keresel meg 4 embert akikkel eggyutt tudtok jatszani fixen,ugy gyorsabban fejlodsz,meg hat azert vegsosoron csapatjatek: ).Am ha kulonosebben nem is tanulod meg a dolgokat,idovel ugyis radragadnak es megjegyzed oket ha sokat jatszol.
[ Szerkesztve ]
-
LucifeI2
őstag
Nekem kb. annyiba telt, minden hőssel toltam 3-4 meccset. Ami megtetszett, azzal persze többet is. (Earthshaker, Mirana, Tide ) De közben sokat olvastam is a hősökről külföldi fórumokon, taktikákat stb. Egy hőssel nem nehéz megtanulni játszani. Mikor hátrálj, mikor segíts egy csapattársnak, szóval a helyzetfelismerő képességen sokkal több múlik. Ezt pedig többnyire gyakorlással fejleszheted. Meg pl. ha ilyeneket olvasol.
Szóval 1-1.5 hónap után már a jobbak közé tartoztam, de még így is sokat kellett volna tanulnom. Kani aztán lehalt többször stb., garena meg bnet nekem annyira nem jött be, ezért ráhagytam a DoTA-t.
Kanival mi van most amúgy?
-
InVino86
aktív tag
Huskar-ral toltam most, bitang egy hero ez.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz InVino86 #288 üzenetére
Hat nem 1 rossz hero az teny.Te hol tolod?1 idobe abbahagytam a dotat,mar nem is emlekesztem miert,es most gondoltam jatszok 1 parat.Hat rogton eszembe jutott miutan elkezdtem.Ar-ba kapok 1 kunkat,ami nem 1 rossz hero,es az 1ik kedvencem is,enyem a firstblood host meghal,rmk-.-.Gondoltam nembproblema elofordulnak retardaltak,majd a kovetkezo jobblessz,beugrott meg 2 hasonlo szituacio es nekem egynelore megint eleg volt a dotabol.Ez a jatek csak akkor jo ha en hostolok,amit sajnos a tanyanetem es az ehhez hasonlo ideglenes gepem miatt nem engedhetek meg magamnak,vagy ha 1 haverral jatszok aki hostol,de mar akikkel jatszottam azok is abbahagytak.Igy nincs sok ertelme sajnos.Garena!A leaverek es stealerek hazaja-.-
[ Szerkesztve ]
-
Barados
tag
Mi az a leaver és stealer? Jó, az utóbbit értem, vagyis el tudom képzelni, de amúgy. Am, itt van még két hős, az Axe alias Mogul Khan, és a Nortrom, alias a Silencer. Ezekről mi a véleményetek?
-
Barados
tag
Akinek kell Strygwyr vagy egyéb más build, annak ajánlom ezt az oldalt
http://www.playdota.com/guides/bloodseeker-the-killseeker
( de csak egy javaslat )" A valósággal csak az a baj, hogy nincsen hozzá háttérzene . . . kérdés: átérzed-e?
-
[pod]Diablo
őstag
A leaverek azok a retardalt jatekosok akik belepnek 1 jatekba es a visszaszamlalasnal mikor mar nem lehet leallitani a jatekot kilepnek mert miertne,vagy jatek kozbe ha az elejen ok halnak meg eloszor akkor ki leavelnek,kilepnek a jatekbol.Vagy ha nemmegy nekik a jatek,es sokszor meghalnak,vagy ha esetleg bemennek 1 gamebe ahol ar,rd,vagy sd a mod,es nem azt a herot kapjak akivel ok akarnak lenni akkor kilepnek.Egyszoval minden apro szrsagert kilepnek a gamebol.A stealerek meg azzal szorakoznak hogy tegyuk fel rohansz valaki utan egesz vegig te kuzdottel vele, te sebezted le 0hpra es akkor jon tarsad,az a bizonyos stealer,es direkt elviszi lasthittel eloled az ellenseges herot.Van meg az itemsteal,ami azt takarja hogyha kilep valaki akkor odamegy a kilepett jatekos herojahoz,es elveszi a cuccait.
Jah igen a hosok.Axe egy igen hasznos,de velemenyem szerint nem a legkonyebben iranyithato hero.Viszont ha jol tudod kezelni akkor nagyon elvezetes a jatek vele,es meg a csapatodnak is sokat tudsz segiteni vele .Azthiszem lehet belole tank es carry hero is a megfelelo itembuildel termeszetesen.Hat nortromrol nemtudok olyan sok infoval szolgalni,a silence igen hasznos tud lenni,mast nem igen tudok mondani rola mivel nem epp az 1ik kedvenc herom,es szerintem a jatek se olyan elvezetes vele."Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
InVino86
aktív tag
válasz [pod]Diablo #289 üzenetére
Jelenleg Pótkani szerverén tolom.
Barados: Axe egy bitangerős kari, könnyű vele eltápolódni, Silencer is az csak tudni kell vele játszani.
Axenak pakolsz 2 Vanguardot, 1 Bicskát( Dagger of Escape), egy Hearts of Tarresquet és szevasz tavasz.
Silencert én személy szerint nem komázom.[ Szerkesztve ]
-
Barados
tag
Köszönöm szépen Am. nem baj ha így kérdezgetek, csakmer elég tapasztalatlan vagyok, mer ez teljesen más mint a Warcraft 3 ( a stratégiai ).
-
[pod]Diablo
őstag
Nincsmit.Reszemrol nemproblema,es szerintem senki masnak se,hisz tulajdonkepp a forum ezert is van: )
[ Szerkesztve ]
-
Gondar
tag
válasz InVino86 #298 üzenetére
Akkor jó build ha bénák ellen játszol Mármint ne játék előtt már a lobby szobába dönts, hogy mit fogsz rakni, hanem akkor amikor látod az ellenfél hősét, így például pt helyett hasznos lehet a phase is. Akár shivat is rakhatsz, intes herok ellen egy hood vagy linken. És ha már vangut veszel legalább ne kettőt vegyél az ellen rögötn látja, hogy béna vagy és az orrodnál fogva fog vezetni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest