- Milyen egeret válasszak?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iomega
addikt
válasz kiss.fernec #2807 üzenetére
Amíg nem töltöd fel az egyenlegedet minimum 10 euróval, addig nem tudsz hívást kezdeményezni. Utána 120 napig hívhatod, az ingyenesen hívható vezetékes számokat, mondjuk wifi kapcsolaton keresztül. Ott még csak adatforgalmat sem generálsz.
Én most regisztráltam be a freevoipdeal-re, de majd csak azután töltöm fel zsetonnal, miután lefogy a Skype egyenlegem, mert jelenleg azzal hívok vezetékes számokat. Az is elég kedvező percdíjakat ad, 6-7 forint, viszont a mobilszám hívása már sok, kb. 62 forint/ percre jön ki.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
Amennyiben amerikai címmel regisztrál be az ember a Frrevoipdeal.com oldalára, későbbiekben nem adódhat ebből kifolyólag némi kellemetlenség? Vagy ez senkit nem érdekel, csak használják a szolgáltatást és kész?
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
válasz sumsang #2840 üzenetére
Nem tudom, lehetséges, hogy ezzel is kell számolni, én wifi-n használnám, nem mobil interneten, bár ez mit sem számít.
Jó tanács: A szerkesztés funkciót használd, mert 5 percen belül nem írhatsz új hozzászólást. Ne, hogy valaki a modkerben jelentse.
-
Iomega
addikt
válasz sumsang #2842 üzenetére
Simán csak úgy írj, ha több mindenkinek szeretnél válaszolni, hogy az adott személy regisztrált nevét, és a hozzászólás sorszámát beírod, majd mellé írod a válaszodat, és így már nem szólhat senki sem. Így egy hsz-ben, több személynek is válaszolhatsz.
-
Iomega
addikt
válasz sumsang #2844 üzenetére
Igazad van, azt nem is néztem. Ettől függetlenül hihetik azt, hogy a hsz-eket gyűjtöd, és azért írsz külön hsz-t, minden válaszadásra, egymás után. Nem ijesztgetni akarlak ám, csak sokan szeretnek a modkerben az ehhez is hasonló eseteket jelenteni.
Csak figyelmeztetni próbáltalak.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
válasz kiss.fernec #2865 üzenetére
Köszi az infót!
Én egyszer regisztráltam, semmit nem variáltam, és sajnos nem adott lehetőséget a rendszer, hogy akár egy próbahívást is kezdeményezhessek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Milyen egeret válasszak?
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5th Gen. (2022) 64GB WIFI Space Gray, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8A 128GB Obsidian, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPad 10th Gen. (2022) 64GB WIFI Yellow, Bontatlan, Új, 0 Perces, Sárga, 1 Év Apple Garancia
- Sony BDV-E3100 Hazimozi rendszer
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Navy, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Fekete, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs