- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
Sziasztok, BÚÉK!
Hűde rég jártam erre
Kérdésem volna - nem új, időnként előkerül itt: keresem a legtartósabb hűtőfolyadékot. Kinézet sokadlagos, zárt házba kerül. A jelöltek: gyári színtelen (EK vagy Alphacool, de ha tudok jobbat, érdekel); desztvíz+alkohol (etanol és izopropil is van kéznél); bármi egyéb, amiről saját tapasztalat vagy megbzható infó van
Szerk.: autós fagyálló nekem nem szimpatikus, de úgy láttam a topicban sem népszerű. Úgy tudom, lerakódás kockázata magasabb, és pont ez lenne az egyik probléma amit meg akarok előzni.
Amire kell, ha valakit érdekel:
Eljött az ideje, hogy tisztességben megőszült GTX1070-es kártyámat lecseréljem. Nem adom el, a szerverembe fog átkerülni. Filmeket transcode-olni, biztonsági kamera szoftvert támogatni, mindenféle dologgal tanulás céljából szórakozni. Nem szedem le róla a full cover blokkot, mert azzal együtt már összegyűlt a cucc fele a szerver vízhűtéséhez is A 3 évvel ezelőtti házcserénél kikerült 5,25" D5 tartálynak van hely benne. Találtam nagyon akciós, 120-as Alphacool réz radikat, megrendeltem mellé egy D5 pumpát, proci blokkot és a régóta kinézett TPV fittingeket és csövet. Nem tervezem / szeretném 2-3 évente 1 alkalomnál többször karbantás miatt szétszedni.[ Szerkesztve ]
Truss me, I'm an engineer.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.