Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hackeeeee

    Jómunkásember

    Sziasztok!

    Szeretnénk egy kis segítséget kérni.

    Adott egy Fractal Meshify ház, felül, kívülről egy alphacool monsta 280 pushpullban, előre pedig jelenleg úgy néz ki, hogy menne egy EK 360-as 45mm-es radi. Eddig egy 240-es Alphacool volt. Van hozzá egy EKWB EK-Quantum Kinetic FLT 120 D5 PWM. A VGA egy 6900 XT, vizezve, és a procin is víz van.

    Jelenleg úgy volt, hogy a Kinetic hátul volt, fújta a hátsó venti fujta, a monsta kívül, felül, az elől pedig lesz a 360-as. Eddig úgy, h előröl befelé ment a levegő, felül ki.

    A kérdés, szerintetek, hogy lenne jó megoldás bekötni őket? Eddig úgy volt, hogy a Kinetic-ről ment mindkét radi.. De sztem az nem volt annyira jó megoldás, így most elgondolkoztunk, hogy sorba kötnénk a radikat, vagyis így nézne ki a kör:

    Kinectic->VGA->CPU->Monsta radi->EKWB radi->Kinectic
    Vagy
    Kinetic->VGA->Monsta->CPU->EKWB radi->Kinectic

    Szerintetek, melyik lenne jobb megoldás? Én a másodikra szavaznék, nem tudom mennyire díjazná a cpu, a vgr-ról kijövő meleget. Vagy kb. mindegy lenne neki?

    Illetve, lehet, hogy a légáramlást is megfordítanánk, vagyis, hátsó fújna befelé, a felső marad kifelé, elől is kifelé menne a levegő, és így valszeg a kinetic felkerülne a 360-as radira, ha elfér. Ennek lenne értelme?

    Ház csere nem opció. :DDD

    Előre is köszi a segítséget. :)

    [ Szerkesztve ]

    Véleményem szubjektív...

Új hozzászólás Aktív témák