Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Demo07

    aktív tag

    válasz Henk #57618 üzenetére

    Köszi a megerősítést, akkor ezek szerint már jól bevállt a cucc :)

    BMW001: leágazás igazából a leengedés miatt lesz, és ahogy számolgattam, rajzoltam, ez még jónak tűnik.

    hash99: Barrow-t nézegetem régóta, viszont a leírása szerint van benne alu is, nyilván az előlap tutira alu, viszont rézet nem is említi a doksija, különbár már berendelném, TT-nek az ára ami nagyon tetszik.

    holczy: Köszi a helpet ismét, splitter lesz elvileg, mert le kellett mondanom a multiportos radiátorról, akár hogyan számolom nem fér be a házamba, így egy vékonyabb de hosszabb profilú radiátor lesz, push ventivel, és a reménykedés hogy elég lesz :) 360*45 helyett 420*30mm Radi lesz...remélem jó is lesz!

    Tomace91: Pont a Dark Base 900 pro rev2 házba készülök vizet építeni :DDD 1 hónapja megy a matek, ma adom le a rendelést, amit minden megjön és elkészült rakok fel képet, bár első víz lesz. Van már egy excel táblázatom bizonyos méretekhez és hogy mi hova menne és hogyan fér/ne el! Amit én most próbálok bele szerkeszteni majd az 2DB 420mm Nexxxos ST30 radiátor lesz és egy EK D5 revo 140.

    Amúgy a valóban levegővel is nagyon csendes, a gyári SW3 ventik is nagyon halkan mennek még normál módban a ház vezérlőjére csatlakoztatva, vezérelve, silent módban meg csak 400-1050 rpm között lehet szabályozni a ventiket, a gyári led vezérlő amennyiven ez szempont, elég egyszerű, de jó a fényereje, akár az alaplapról is vezérelhető(én a ház vezérlőjével használom,fehéren világít nálam) viszont a gyári led ragasztója ritka nagy sz@r 5 percig bírta csak, én egy gopro tappancs 2oldalas ragaszójával oldottam meg és 3 hónapja hibátlanul.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák