Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz Frenky89 #41702 üzenetére

    A predator gyakorlatilag egy alulfeszelt DDC pumpa (topikban épített rendszerek jórésze is ezzel megy szintén alulfeszelve mert gyárilag irdatlanul erős), van hozzá egy rendes EK radi (megintcsak topikban elég sokan használnak, nekem is van kettő tőlük a gépben), egy supremacy blokk (megintcsak elterjedt a topikban az épített rendszerek között), meg némi 13/10es cső, csatlakozó és folyadék, meg egy gyorscsati (ahogy az egy épített rendszernél kell).

    A CM Eisberg egy átmatricázott alphacool set egy belépő blokk+pumpa kombóval és egy ultrakompakt tartállyal. Gyakorlatban az is inkább már épített víz.

    Ha megnézed, vannak előre összerakott rendszerek, pl az EK L széria (pl L360), az XSPC raystorm, a Phobya és az Alphacool vonatkozó setje is jó. Ezek annyival gyengébbek egy Predatornál, hogy neked kell a csövet összevagdosni és feltölteni a motyót a végén. Az EK leírásai pl biztosan annyira közel vannak a hülyebiztoshoz, amennyire egy vízhűtéses rendszernél lehet (én kezdőknek emiatt szoktam ajánlani őket), de a többi gyártó is elvileg közel van. Amiben jobbak a darabos rendszerek az az, hogy jellemzően van hozzájuk külön tartály, tehát egyszerűbb őket újrafeltölteni / jobb kinézetet lehet velük elérni / több tartalék van bennük. Mondjuk a tartalékról annyit, hogy nálam 2000rpmen (majdnem minimum) megy a D5 1 CPUblokkal + 2 GPUblokkal és négy radiátorral.

    Használtnál hacsak nem találsz egész setet amit megspórolsz pénz az lehet extrán időben bele fog menni, főleg ha nulláról kell kitalálnod, hogy mi hogyan merre. Használt cuccoknál lehet olcsón nagyon jókat kifogni, meg lehet, hogy utána két napig fogod áztatni a trutyit a radiátorból / blokkból.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák