Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spanglee001

    addikt

    válasz Foreverpocok #29390 üzenetére

    gyorsan mondva esélytelen :N újonnan legalábbis
    d5 elég lenne? attól nem is igen van erősebb
    nem muszály 2 radi elé egy mora radi, de az csak házon kívűl fér el, ha házon belűl szeretnéd akkor bizony kell 2 db radi igen.
    a procit nem írtad milyen lenne.
    13/10 bőven elég mindenhová és az a legelterjedtebb, ahhoz jobban találni minden hozzá, és nem lesz olyan gondod, hogy nem fér el a 2 csati egymás mellett
    tartályt akkorát veszel amekkorát akarsz lényegtelen a mérete, de olyat vegyél ami nem csobogós :DDD tehát van rajta több ki/bemenet amit használhatsz és el tudod úgy helyezni hogy jó legyen.
    A házról annyit, hogy régen nézegettem én is, hogy melyik lenne jó amiben elférnék 6 számjegyű volt az ára :Y
    Ha van helyed és egy kis kreativitásod csinálj házat magadnak, ez pl nem volt 15k és 0 tapasztalattal álltam neki. [link] faanyag méretrevágva 7000 karbonfólia 3300 vandálbiztos bekapcs és resetgomb amikben benne a power és hdd led 4000ft, plusz egy kukázott alaplapi tálca, ebben elférsz bőven nagyon túl méreteztem, de legalább kényelmesen tudom takarítani/ szerelgetni.
    tehát pumpa 35k
    2 radi 70k
    proci blokk 30k
    csövek fittingek 25k
    tartály 20k
    persze van ettől olcsóbb is, meg használtabb is de ha 2 db 980 poseidont megvettél, ne locsolócsővel rakd össze a rendszert. és akkor még nem is raktál leeresztő csapot, áramlásmérőt, szűrőt egyéb sallangot ami nem fontos de jó ha van :C

    [ Szerkesztve ]

    netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

Új hozzászólás Aktív témák