Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz ViZion #24451 üzenetére

    Itt pár fokokról beszélünk ám, úgyhogy tök mindegy melyiket veszed meg a procit aligha fogja érdekelni, kivéve ha maximalista vagy. Szerintem még a mostani blokkodat se éri meg lecserélni, de ha mondjuk ronda akkor persze lehet, de viszont akkor elsődleges lehet a kinézet és utána a teljesítmény mert amúgy is kb azonosak bizonyos intervallumban. Azt vedd meg amelyik igazán tetszik és utána nézd hozzá a teljesítményt.

    A nagy ellenállás csak ott probléma, hogy erősebb szivattyú kell neki. Ha az nincs meg akkor elvész a blokk előnye és a többi alkatrészt is lefogja majd kicsit, bár azokat annyira nem érdekli egyedül a prociblokk érzi meg az is csak nagyon durván gyenge áramlásnál. Az az EK szivattyú ami van neked viszont elég erős lesz hozzá, úgyhogy ez nem gond.
    Szinte minden mikrobarázdás eldugul idővel, tehetsz szűrőt elé de az is csak fojtás én nem erőltetném. Ha amúgy is átlátszó löttyöt akarsz akkor a desztvíz meg a gyógyszertári alkohol jó lesz, nálad mondjuk az is lerakódott kicsit, de a legtöbb lötty az ilyen mindenképp rakódni fog bárhol belekerülhetett bármi, elvégre a szoba nem labor se a rendszer hogy full steril legyen. De vannak átlátszó löttyök is, azokat is meg lehet próbálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák