Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Sziasztok!

    Kazáncsere előtt állok (egyre hangosabb a turbós huszonéves Buderus), és egyelőre két ajánlatot kaptam (mindkettő csak 1-1 kazánra).
    Kicsi könnyűszerkezetes ház, padló+radiátor (egy termosztátról, keverőszeleppel), hmv lehetőleg tartállyal. Éves gázfogyasztásunk most kb 1000m³, kb 50°os elrőremenővel (padlóba kb 38°ot kever a szelep).
    Inkább az lenne a cél, hogy minél lentebb tudjon modulálni a kazán fűtéskor (most letekertem minimumra, mert ahogy vettük, folyamatosan ki-be kapcsolt), plusz előny ha halk.

    Saunier Duval Isofast 21 Condens T26-CS/1
    -ismertebb márka számomra, 2,7kWig lemegy, de ha minden igaz ehhez kell a drága buszos termosztát ahhoz hogy leengedje eddig. Elvileg a hmv felhasználast is megtanulja, így nappal kevesebbet dolgozik ezen feleslegesen.

    Wetern Boyler Condense 20/24
    -ebben nagyobb a tartály, 3,5kW a minimuma, és kevés infót találok róla.

    Ha ezek/ebből az egyik jó, nem bővíteném a gépek listáját, de ha van olyan amiért megéri, akkor megköszönök tippet

    Sajna mindkét helyen mikor vezérlési kérdésekkel bombázom a beüzemelőt, felrakják a kezüket, és csak marketing anyagokból hallott dolgokat mondanak, így nem leszek előrébb.

    Ha van infó/tanács, vagy merre tudok ezeknek utánajárni, megköszönném! :R

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák