Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz csemberlen #5556 üzenetére

    Tudom, Shellyhez adnak gyűrűt, de amúgy passzol is.

    4D4M: LOL, mintha nem lennél az okosotthon topikban... :D
    Mindegy, akkor mintha új infó lenne: igen, vannak, Shelly is van már. Nincs központi osztó, régi ház. Helyiségenkénti szabályozás van + vannak full nyitott radiátorok (konyha, folyosó, nappali, fürdő), egyrészt mert ott van a leghidegebb, másrészt hogy ne lehessen lezárt radikkal keringetni. Visszatérőn volt néhol szabályozás, de a TRV miatt azt kinyitottam. Tudod, a keringető vezérlést is én építettem, frissült a cikk, kiegészítettem nyárra egy szivattyúvédő funkcióval is. A dolgozóba tervezett TRV nélkül is sokkal jobb volt már tavaly, de itt néha melegem volt, a radi mellett ülök. Nappal itt nem kell fűtés, csak este, mezei termofej ezt nem tudja.

    SoXor előjön okosotthon topiban is, h beállítják a 24°C-t és kész, egész télen. Irigykedem rájuk... :B Kinti hőmérséklet, mennyit voltál kint, átfázva... páratartalom, reggel vagy este van, stb... Nálunk folyamatosan állítgatjuk a hőfokot (nappli+konyha+dolgozó, a többi az kb. fix).

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák