Hirdetés

Hirdetés

  • Dedikált Galaxy AI gomb az új táblagépekhez

    ma Kiszivárgott a Samsung Galaxy Tab S10+ és Galaxy Tab S10 Ultra kiegészítői közül több, ezek árulkodnak.

  • A gépház modding sötét oldala. (rewrited)

    lo RGB? Világítós ventik? LCD kijelző a gépházban?Biztos láttál már ilyet és lehet, hogy használod is de utána néztél,...

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz csubuka #6644 üzenetére

    Az IP 44 árban az a pár darab dugalj esetében szerintem nem nagy különbség, persze ha már korábban meg lettek vásárolva más tészta.
    Konyhában bármikor felfröccsenhet valami, mindig IP44-el tervezek, fürdőbe meg inkább IP65-el, mert ott a réseken bejutó pára okozat "átjárást" a nulla vezeték és a földelő között, ami miatt leoldhat a Fi relé akkor is amikor nincs életveszély.
    Eleve szeretnék mindenkit rábeszélni hogy a fürdő dugalj+világítás külön Fi reléről éljen, de ezt legtöbbször még szakmabeliek is felesleges költség pazarlásnak tekintik, arányaiban a hibakockázata miatt.
    A hűtő külön Fi relé az amit még sikerül megbeszélnem, meg a klíma +Fi reléjét duzzogva elfogadják, de azt is csak azért mert így megértik hogy nullázni tudják a klíma felesleges fogyasztását...3-4 év alatt a klíma készenléti üzem elfogyasztja egy Fi relé árát ha nem kerül leválasztásra, ha külön Fi relén van akkor egy dugaljba dugott zárlatos rádió nem fogja menet közben megzavarni az üzemet, a kompresszora nem szereti a hirtelen leállást.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák