Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    válasz Mercutio_ #14061 üzenetére

    "Amúgy az alábbi a tesztelési menetrend nálam (próbagarancia):
    - Átvételkor gyors ellenőrzés (HD Sentinel, Áttekintés + SMART) + gyors írás olvasás, logikai formázás (esetleg újrapartícionálás - ha az szükséges).
    - Otthon (éppen mert használt): adatmentesítés (mondjuk ez SSD -nél éppen az SSD működésmódja miatt amúgy is többmenetes!), majd particionálás és újraparticionálás (particiótörlés), és formázás, ezt követően rendszer installálás + képfile -ból tényleges rendszer feltétele. Ha eddig Ok, akkor az SSD valószínűleg OK.
    - Ezt követően tesztidőszak (normál üzemben merül-e fel hiba - ez Kb. 5-6 nap), azaz annak ellenőrzése, hogy üzemi működésben is OK-e..."

    2 napig zsibbasztott az idiótaságaival, miközben minden létező tesztről kapott képet, amit SSDvel művelni lehet..végül benyögte, hogy sok neki az ár, inkább vesz újat (és linkelt 1.5Xes áron valamit). Rég küldtem el valakit melegebb éghajlatra..

    smiti
    Nem tudom, ki rakta ki, nincs rajta az adatlapon..a telszámom viszont ott volt, azt leszedtem..mikre bukkan az ember véletlenül ;p
    Hermann bácsiról is tudnék mesélni, anno láttam nem 1 helyen, hogy a tiédhez hasonló megjegyzéseket tett..változik a világ :)
    Szvsz hagyd a fenébe, nem ér ennyit az egész..

    embe
    Egyértelműen le van írva az oldal álláspontja az IGOval kapcsolatban..nyilván azért ugrunk rá, mert adott esetben minket is csesztethetnek miatta. Hogy klasszikust idézzek: a szabályok nem ismerete..egyébként köszönd meg szépen bolondnak, hogy spórolt neked egy kávét ezzel ;]

Új hozzászólás Aktív témák