- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
hááát... ez sztem se volt egy óriási poén...
az utsó dolog amin jót röhögtem és az ablakon esett ki, az egy tekercs WC papír volt amit a hetedikről vagy a nylcadikról dobtunk ki és nem ért le a földig... azon jót röhögtem, nem tudom miért, mert így visszagondolva már nem poénos, de akkor majd' meg szakadtam a nevetéstől...Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Kasza08
őstag
tisztában vagyok vele, de nem hittem volna, hogy erre lehet igazán értelmes választ adni... ez sem teljesen az, mert akkor végülis csak a linkeket nézed meg? akkor meg miköze ehhez Sipinek? (am. ebben teljesen egyetértek, Sipi-t én általában csak átlépem).
biga: azért nem erről van szó... egy halott állat közelébe menni is elég gáz...nem hogy belerúgni... de azért mégis ha belegondolsz, akkor az régen élt..benned ébred a bűntudat. De basszus, ez egy monitor, ez nem élt soha, nem is fog. "Rosszul esett" bocs, ha bele vágtam a lelki világodba.
Lenry:Ezt mondtam, rögtön arra a hsz.re, hogy bigának nem tetszett. Annak mindig viccesebb, aki csinálja. Én nem láttam át a ti szemetekkel, hogy ez szar lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
válasz Kasza08 #3602 üzenetére
Nem, én azt írtam, hogy átfutom. Tehát beleolvasok kicsit mindegyik hsz-be, és megpróbálom kiszűrni, hogy van-e értelme elolvasni. A linkeknél meg inkább azt figyelem, hogy ki linkelte. De sajnos az utóbbi időben már gyakorlatilag átfutni sincs nagyon értelme. Viszont a remény hal meg ugye utoljára.
Szerk: Sipinek meg annyi köze van az egészhez, hogy őt egy kuriózumnak tekintem, mert annyira szar vicceket ír be. Illetve mostanában benyomott pár olyat is, aminél nem tudtam eldönteni, hogy hol a "poén".
[ Szerkesztve ]
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
biga
őstag
válasz Kasza08 #3602 üzenetére
Haggyátok már az állatokat! Érzékletesség miatt hoztam fel példának, jelezve, hogy pusztán azért, mert valami nem működik (gyk. halott), attól még nem válik értelmessé a pusztítás és a rongálás. Remélem ezzel végleg lezárhatjuk ezt a témát...
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
Csepy
őstag
A ¨Squawk¨-ok a U. S. Air Force pilótái által a földi műszaki személyzet számára feljegyzett problémák, melyeket a következő repülésre ki kell javítaniuk.
Néhány aktuális feljegyzett hiba és a karbantartó személyzet válaszfeljegyzései:
Probléma: A főfutó bal belső gumiköpenye majdnem cserére érett.
Megoldás: A főfutó bal belső gumiköpenye majdnem kicsérelve.Probléma: Teszt repülés OK, kivéve, hogy a landoló automatika igen durva.
Megoldás: Landoló automatika nincs a gépen.Probléma: 2. sz motor üzemanyag fogyasztása magas.
Megoldás: 2. sz motor üzemanyag fogyasztása normális - 1. 3. és 4. motor üzemanyag fogyasztása alacsony.Probléma: Valami meglazult a műszerfalon.
Megoldás: Valami meghúzva a műszerfalon.Probléma: A jobb főfutón olajszivárgásra utaló egyértelmű bizonyíték.
Megoldás: Bizonyíték eltüntetve.Probléma: A DME hangereje hihetetlenül nagy.
Megoldás: A hangerő beállítva hihetőbb szintre.Probléma: Robotpilóta magasságtartás üzemmódban 50m/perces süllyedést produkál.
Megoldás: Hibát a földön nem sikerült előidézni.Probléma: IFF nem működik.
Megoldás: IFF soha nem működik OFF üzemmódban.Probléma: Gázkar rögzítő használatakor a gázkar beragad.
Megoldás: Ezért van.Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
bandiras2
senior tag
A gyerekszínészek is felnőnek egy idő után. aztán becsődöl az életük.
Charlie Braun sem volt kivétel.
Ime.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
KisVasut
tag
B.U.É.K. minden kockának és ezen fórum olvasóinak
"A szépség belűlről fakad." -Hasfelmetsző Jack
-
bandiras2
senior tag
Aktuális:
Ismeritek a 3 bocs és a róka népszerű minitörténetet?
El kell játszani. Részegen nekitántorogsz egy fószernek-
- Bocs.
Majd a 2. fószernek is
- Bocs.
Majd a 3. bocs:
- Bocs.ÉS végül a RÓKA
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Router
őstag
BUÉK mindenkinet
www.reballing.hu/forum
-
LOTR
addikt
-
sharpapa
senior tag
válasz Kasza08 #3588 üzenetére
Akkor lehet röhögni mégegyet:
Achmed- Jingle Bombs"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sekli
addikt
Neha olvasom a topicot, es, mar regen gondoltam, hogy szolok a kedves vicciroknak, es felhivom a figyelmuket, hogy ez a topic Viccrovat neven fut..., a hiba bennem van, de en ebbe a topicba azert nezek be, mert neha kedvem szottyan vicceket olvasni, es nem erdekelnek a mindenfele youtube-os videok..., onmagaban meg akar bele is ferhetnenek a Viccrovat kategoriaba, nem vitatom, azonban letezik egy kulon topic a videoknak/youtube-os mindenfeleknek...
szerintem mindenkinek jobb lenne, ha kulon futna a ketto, ha mar ugy is letezik ket tema...
udv
-
Ramius
őstag
válasz FehérHolló #3624 üzenetére
mégjobb: a jó topicba linkelik ezentúl a videókat
abszolút egyetértek seklivel
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Pompi
MODERÁTOR
Takarítottam. Ugyebár nem kell felhívnom a kedves társaság figyelmét az első hozzászólásban foglaltakra.
Az alapelvekben foglaltak szerint amit tiltunk:
ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sértTovábbi szép napot.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
dokar
addikt
sztem ebben a topikban kicsit megengedőbbnek kéne lenni, hiszen a vicc az éppen mások vagy saját magunk kinevetéséről szól. ezzel az ilyen meg olyan hovatartozásos mentalitással nagyon sok hsz-t ki lehetne kapálni. ez a kis aranyos újévi köszöntő teljesen ártalmatlan volt. az újságosoknál van egy rakás humormagazin, melyek tele vannak politikai viccekel. ezek nem sértik senkinek sem a politikai hozzátartozását. na de sorohatnánk ide a cigány, szőke, székely, zsidó, skót, rendőr...stb vicceket is. ezek is az alapelvekbe ütköznek? szvsz nem az a ludas aki linkelte a viccet, hanem az, aki flémkeltés céljából próbált itt egy politikai vitát kirobbantani.
extra - SEXRay
-
Pompi
MODERÁTOR
Hát ez egy elég erős, morbid politikai "mondóka" volt - szerintem - aranyosnak semmiképp nem nevezném. És volt akinek sértő volt, meg is jegyezte a megfelelő helyen. Az meg, hogy az újságárusnál vagy bárhol a világon a PH-n kívül mi van az nem tartozik ide. A fórumnak megvannak a saját szabályai. Szerintem ezek világosan le vannak írva. Szeretném ha ezt a témát nem itt feszegetnénk szétOFFolva a topicot, megvan ennek is a helye.
Feel Good Inc.
-
radirpetya
tag
Szórakozott professzor
A szórakozott professzorhoz így szól a felesége munkába indulás elott:
- Ne felejtsd el, hogy elköltözünk az új lakásba. Délután gyere egybol oda, mert a régi lakás üres lesz.
A prof persze elfelejti, és megérkezvén, tunodve dörmög a bajsza alatt az üres lakásban:
- Aha, tehát nem jó helyen járok. De mit is mondott az asszony, hova költözünk?
Mivel nem jut eszébe az új cím, kimegy az utcára, ahol meglát egy kislányt. Megszólítja.
- Kislány! Nem láttál erre egy teherautót sok bútorral megpakolva?
- De igen! - válaszolja a kislány.
- És nem tudod véletlenül, hova mentek?
- Dehogynem, apa. Gyere, megmutatom!hófehér félfamentes A4-s rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném
-
radirpetya
tag
Egy korhazban az intenziv osztalyon fekszik egy sulyos beteg, felig ontudatlanul. Egyik nap behoznak melle egy masik beteget, hasonlo allapotban. Nehany napig mozdulatlanul fekszenek, tele csovekkel, tukkel, csak a gepek hangja hallatszik. Egyszer az egyikojuk magahoz ter, kinyujtja a kezet es megerinti a masikat.
- Jozsi - nyogi elhalo hangon.
- Feri - valaszolja a masik.
Hosszu ido eltelik, mire ujra megszolalnak.
- Szolnokrol - mondja az egyik.
- Miskolcrol - feleli a masik.
Ettol ugy kifaradnak, hogy csak masnap folytatjak.
- Rak - suttogja az egyik.
- Nyilas - hangzik a valasz.hófehér félfamentes A4-s rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném
-
radirpetya
tag
Kannibál törzset alkalmaz egy világcég, az afrikai leányvállalat őrző-védőinek. Tartanak tőle, hogy el-eltűnnek majd alkalmazottak, de semmi gond, mert
a törzsfőnök Aghwopakitru-ra felesküdött hogy nem fognak megenni senkit legfeljebb csak a konkurenciától. Fél évvel később eltűnik az egyik takarító. Miután a körzete piszkos marad, keresni kezdik, nem találják. Összedobolják a kannibálokat, a törzsfőnök a rendőrök szeme láttára mindenkit megesket az összes szellemre, hogy ők ilyet nem (t)esznek.... Nyomozók elmennek. A törzsfőnök rákérdez:
- Ki volt az?!?
Hátulról egy ifjú kannibál halkan beszól: ő volt. A törzsfőnök erre:
-"Vazze..."!!!, nem megmondtam, hogy a takarítókat ne bántsátok! Itt olyan jó helyünk van! Hat hónap alatt megettük a managementet, a kontrolling osztályt, a financial monitoringosokat, a strategic finance departmentet, a marketingeseket, az asset optimalisation expertise workgroupot, és a corporate customers relations officert, de a kutya se vette észre! Erre te megzabálsz egy dolgozót...!hófehér félfamentes A4-s rajzlapomat hasonló típusú Audira cserélném
-
Sipi16
őstag
Béla üvöltve rohangál az építkezésen. A brigádvezető rákiált:
- Mi történt?
- Egy tégla ráesett a lábamra!
- Ezért kell így üvöltened?! A Ferire tegnap rádőlt az egész fal, és még csak meg se mukkant!- Mi az ami egy óráig tud gyorsulni?
- Volán busz!Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
A bárban egy férfi kiszúr magának egy mutatós nőt, akin testhezálló nadrág van. Ahogy nézegeti, észreveszi azt is, hogy a nadrágon se gomb, se cipzár nincsen. Annyira furdalja a kíváncsiság, hogy végül odamegy a nőhöz és megkérdezi:
- Bocsánat, hölgyem, de hadd kérdezzem meg: hogyan lehet egy ilyen nadrágba bejutni?
- Hát először is hívjon meg egy italra...A házaspár veszekszik, a férj dühösen ordít:
- Elmegyek innen!
- Menj csak, de hol fogsz még egy olyan feleséget találni, mint amilyen én vagyok?
- Ki mondta, hogy ilyet keresek?!Két anyós beszélget:
- Az egyik lányom Szegedre költözött, a másik Debrecenbe. Most melyikhez menjek lakni?
- Mit mond a két vejed?
- Hát ez nem egyértelmű... A szegedi Debrecent javasolja, a debreceni Szegedet...Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
válasz Kasza08 #3637 üzenetére
Nem ment kétszer. Majdnem 24 óra eltérés van a két hsz. között. Azért írok be vicceket mert több ember olvasgatja a fórumot. Minden viccet mindenki máshogyan értékel és ha a 100ból már egy embert is meg tudok ezekkel a hülyeségekkel nevettetni az már jó.
Pont te beszélsz akinek a rongálás a vicc?
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Kasza08
őstag
-
Gambit
őstag
Figyi, szerintem próbáljuk ki! Keress egy embert (nem kell százból, játszhat az összes fórumozó), akinek tetszenek a vicceid! De meg kell ígérned, hogy ha nem találsz olyat, akkor többet nem írsz be "viccet". Áll az alku?
sekli: Ezt már másodszor kapom meg, amikor leoltok valakit. Amúgy meg tessék, on lett.
[ Szerkesztve ]
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
Elhiheted, senki sem fogott össze senkivel. Szimplán csak állati gyenge vicceket írsz be. Még a topic eddig sem túl magasan szálló színvonalát is fényévekkel alulmúlod. Egyszerűen kritikán aluliak azok a "poénok", amiket naponta bemásolsz. Ráadásul valószínűleg valamilyen hasonlóan színvonaltalan, huszadrangú viccoldalról. Erre itt -véleményem szerint- semmi szükség. És úgy látszik, ezen a véleményen még vannak mások is. Ennyi.
Szerk: Valójában az az ijesztő a dologban, hogy te ezeket valószínűleg viccesnek találod.
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
-
sekli
addikt
Itt egy regi darab, biztos vagyok benne, hogy sokan vannak, akik ismeritek, de abban is, hogy kevesebben, mint akik lustak elolvasni, pedig megeri, nagyon megeri...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest