Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PazsitZ

    addikt

    Ajánlom figyelmébe mindenkinek aki még mindig kételkedik a WGA létezésében!

    Gondolom mindenki ismeri a Lost - Eltűntek című filmsorozatot (az RTL klubbon ment egy ideig). Nos, a második évadban megjelent a bunker és benne egy különös számítógép melybe egy jól meghatározott számsorozatot kellett beírni (4, 8, 15, 16, 23, 42). Nos, ez a számítógép egy WGA volt (!!!), egyike a korai japán modelleknek melyeket még a Dharma Initiative fejlesztett. A szigetlakók repülője is a WGA következtében zuhant le mert a magányos Desmond épp pornócsatornákat próbáld feltörni mikor a repülő a sziget felett haladt el, és, mint tudjuk, a WGA jele nem válogat.

    Az a bizonyos számsorozat pedig Samantha Carter rózaszín tangabugyijának sorozatszáma, Desmond viszont kemény fába vágta a fejszéjét, hisz, mint tudjuk, az alezredest nem lehet ilyen szakállas módszerekkel meglepni.

    A bunker végzetét is a WGA okozta: köztudott, hogy egy WGA-val midnent szabad kivéve egy dolgot: saját magát meghekkelni. A saját magát meghekkelő WGA olyan pufferalulcsordulást és végtelen ciklust idézett elő mely anomáliák következtében túltöltődött a központi naquadriah reaktor mely egy hatalmas, az eget lilává szinező robbanásba torkollott.

    :D :DD
    [link]

    - http://pazsitz.hu -

Új hozzászólás Aktív témák