Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alec.cs

    tag

    válasz vicze #5368 üzenetére

    @vicze1
    A Call Audio-t a HSP BT profil kezeli és nem lehet a funkcionalitását több eszközre szétosztani, vagy az egyik kezei vagy a másik. Nem tudod az adudiót és a vezérlést szétválasztani.

    Köszi válaszod.

    Amit szeretnék elérni az egy életszerű használat. Például: Kocsit vezetek, teló a kesztyűtartóban, óra a kézen, füles a fülben. Jön a hívás és én az órán látom, hogy ki is hív. Ha kell, akkor az órán felveszem a hívást és beszélek vele a fülesen keresztül, s közben még tudok is haladni... Ha kész, akkor az órán bontom a hívást.
    Ami a lényeg, hogy ehhez a telót nem kellett kivennem és használnom. Remélem érthető, hogy mit is akarok.

    Csak egy életszerű használatot. Nem is értem, hogy erre nem gondoltak...

    Egyébként, más hogy használja az órát telefonálásra?
    Gondolom, hogy miként! De, néha én nem akarom, hogy mindenki hallja a hívásomat (hívás közben még egyéb mást is tudok csinálni).

    Most úgy csinálom, hogy ha jön a hívás, akkor azt látom az órán. Ott felveszem (át teszi azt a telóra), s beszélek a fülesen.

    Így részben jó is lenne, csak... Miután át tevődik a telóra a kijelzés, akkor az órán nem látható tovább a hívás állapota. Ettől kezdve a telót kell használnom az egyéb vezérlésekre. Illetve a fülessel le tudom állítani a hívást, ha az kell. Ezzel csak az a baj, hogy nem mindig tudom biztosan, hogy mikor bontódott a hívás (messzebb menten a telótól)!!!

    Remélem, hogy érthetően írtam le. hogy mit is szeretnék.
    Megoldható az, hogy úgy működjön ahogy én szeretném használni?

Új hozzászólás Aktív témák