Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz patomi #1782 üzenetére

    Tisztázunk pár dolgot.
    A fejlesztői beállításokban lényegtelen mit állítasz be, az kizárólag csakis addig érvényes, amíg az adott BT kapcsolat él. Abban a pillanatban visszaáll az alapbeállítósokra, tehát ezt minden egyes BT kapcsolódásnál meg kell csinálni. = semmi értelme vele szórakozni.
    Amennyiben nem támogatott codec-et választasz ki nem történik semmi az ég világon, mert nem vált egyáltalán. Csak akkor szakad meg a lejátszás, ha codec váltás történik.
    Bármilyen másik beállítást módosítasz ami nem támogatott abban az esetben, akkor se fog semmi történni. Ez egy fejlesztői beállítás eszköz tesztelésre és validálásra, nem pedig, hogy a user állítgassa.

    Alapesetben A2DP minding a legnagyobb közös többszöröst választja ki, minding. Az hogy a codec kiválasztása felett van-e bármilyen kontolod, csak a telefon gyártójától függ, hogy volt-e kegyes kivezetni a GUI-ba bármi opciót. A HD audio opció nem mindegy gyártó használja 8.0-tól, de ezen felül is lehet még sok sok egyéb megoldás, illetve az adott füleshez járó SW is képes befolyásolni, ha készítettek hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák