Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ponix

    aktív tag

    válasz fordfairlane #4369 üzenetére

    Annyira nem vagyok jártas a témában, hogy vitát kezdeményezzek erről, csak azt mondom, amit olvastam hallottam láttam emberektől, médiából, könyvekből, újságokból stb...
    De azt tudom, hogy ha mondjuk kéndioxid vegyül az esővízzel, akkor kénessav keletkezik, ami teljesen másképpen működik, mint az esővíz magában, vagy a kéndioxid magában! A levegőbe juttatott anyagok, új vegyületeket hoznak létre, amik másképpen viselkednek, mint külön-külön az elemek! Ez tény! A föld át polarizációjával kapcsolatban, vagy 15 éve olvastam, és évezredes folyamatként írták le, ami folyamatos légköri változásokat eredményez, azt hiszem ennek éppen tanúi vagyunk! Az időjárásunk nem éppen nevezhető kiszámíthatónak, persze közrejátszanak a mesterséges időjárást befolyásoló történések, mint például a HAARP rendszer hatása a klímára! Ez is tény!

    Itt nem akarok fingfűrészelő lenni, mert mélységeiben nem tudok bele menni a témába, de bizony vannak tény adatok arra vonatkozóan, hogy a fizikánk a kémiánk, a biológiánk is változik folyamatosan! Aprócska lépésekben, szinte észrevehetetlenül, de változik!

    És még egy apróság, ha hiszünk a teremtésben, és elfogadjuk szegről-végről a biblia tanításait erről, akkor azt is el kell hinnünk, hogy Ádám és még Noé idejében is 900 év körül volt az átlag életkor! Ha ugyan ilyenek voltak azok az emberek, mint mi, nem változtak semmit, biológiailag, akkor ez hogyan volt lehetséges? Mi nem volt ilyen mint manapság, hogy ez így lehetett? Mert ha nem változott semmi, akkor ma is 900 évig kellene, hogy éljünk, és 130 évesen lennénk tinédzserek!

    [ Szerkesztve ]

    A bölcs alkot, de művét, nem birtokolja, cselekszik, de nem ragaszkodik, beteljesült művét nem félti, s mert magának nem örzi, el se veszíti!” Tao Te King

Új hozzászólás Aktív témák