- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz atilla100 #57892 üzenetére
Üdv!
Előfordulhat, hogy az adott ingatlanban nem elérhető a vezetékes szolgáltatás.
1221 megrendelés gomb után vagy a helyi irodában tudnak segíteni.
Összefoglalóban pár dolog le van írva.
Wi-freet csak UPC előfizető tudja igénybe venni, egy eszközhöz egyszerre max három előfizető tud csatlakozni. -
Latency
senior tag
válasz atilla100 #57900 üzenetére
Amikor én 2012-ben kötöttem az előfizetésem a telefonos kisasszony is azt mondta elsőre, hogy sajnos itt nem szolgáltatnak. Ekkor mondtam neki, hogy az előző lakónak is UPC volt bekötve. Ez után kért egy kis türelmet, hogy megkérdezze a kollégáját. Amikor visszajött, hirtelen mégis lett szolgáltatás.
Sőt, mint a bekötésnél kiderült itt van a UPC-s doboz az ajtóm mellett. -
csabi63
senior tag
válasz atilla100 #57900 üzenetére
Bonyolítod a dolgokat, ahelyett, hogy felhívnád a 1221-et. Házszám vagy lakásajtó pontossággal megmondják, hogy elérhető-e ott a szolgáltatás. Ez a kóborlás és jelvadászás viccnek is rossz. Más jelet úgyse nagyon találsz, mert a város 98%-a UPC terület.
A Greencom-ról annyit tudok, hogy 2-3 utcában szolgáltat a Derkovits lakótelepen. Ezen kívül még egy apró foltjuk van valahol a város másik részén. A legtöbb ember a városban azt sem tudja, hogy léteznek. Ha néha szóba kerül valahol, az általában panaszkodás a lassú net miatt. A max hivatalosan 80, de sokszor csak a garantált 40. Körülöttük meg mindenhol UPC.
-
4Grider
nagyúr
válasz atilla100 #58275 üzenetére
A Horizon Go nem váltja ki a tv-t ui. közel sincs olyan rendelkezésre állása. Napközben még ok, de csúcsidőszakban (estefelé) illetve hosszú hétvégéken napközben is egyre többet szakadozik, egyes csatornák 5-25 percenként leállnak csatorna-korlátozásra hivatkozva, vagy csak natúr a videót nem lehetett lejátszani. Ilyenkor mindig újraindítható, csak épp idegesítő...
Használatához internetre, valamilyen Windows-os, androidos eszközre van csak szükség. Na meg persze digitális csatornákra is elő kell fizetni, mert a Horizon Go-ban azokat a csatornákat látod, amire előfizettél. Jobban javaslom a Telekom TV Go szolgáltatását, az stabilabb. -
Topikgazda
-
Janos250
őstag
válasz atilla100 #58337 üzenetére
Nekem ugyanúgy nem enged regisztrálni.
Már minden elképzelhető verziót (csak az egyik keresztnév, más emlékeztető, stb.), de nem engedi.
Írtam nekik, még nem érkezett válasz. Pedig számos dolgot csak így lehet megcsinálni a tegnap bekötött nethez,Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest