-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz handrash #63600 üzenetére
Reset.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
|AP|
veterán
a szerdán lejáró hűségem miatt felhívtam a UPC-t és végül sikerült egy 3ezer Ft-tal kedvezőbb havidíjú csomagban megállapodnunk, változatlan szolgáltatásokkal. Azaz mégis lesz pár változás:
-megkaptam a mediacardra is a HD-t
-mindenképpen ragaszkodtak az 500-as nethez és a Connect boxhoz.Utóbbinak nem igazán örülök a biztonsági problémák miatt, illetve még egy kérdés:
Ha most lecserélik a box-ot azzal új, IPv6-os címet is fogok kapni?
Már kétszer is kértem a visszaállítást IPv4-re (egyszer maguktól változtattak, a kérésem után), igazából nem nagy ügy, csak kis kellemetlenség. -
|AP|
veterán
válasz canniball #63607 üzenetére
igen, 7499.
Egy dolog kérdéses még: korábban volt HBO pak is, azt az előző megújításkor lemondtam. Volt mellé HBO Go is, az megmaradt, akkor 0Ft havidíjjal.
Ezt direkt nem hoztam fel a beszélgetés alatt, mert féltem hogy elveszik. De úgy néz ki maguktól is észrevették, mert az új szerződésben már nincs benne, a MyUPC-ben sem látom.
Egyelőre még be tudok lépni, de nem tudom meddig. Ha az megszűnik, azt nagyon fogom sajnálni -
canniball
nagyúr
válasz Handball94 #63594 üzenetére
Nagyot dobott az HBO: mostantól nálunk is közvetlenül elérhető
Azaz HBO GO médiaszolgáltató nélkül.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
|AP|
veterán
válasz canniball #63611 üzenetére
500Ft
Igazából úgy indítottam, hogy én azt lemondanám, mert már csak egy TV van, és azt kártyával használom. Sőt, a gold csomagot és a telefont is le akartam mondani. Utána rakták nekem össze ezt a csomagot. Gyakorlatilag marad porfogónak a felvevős box és a vezetékes telefon (na jó, az nem fogja, mert nincs is készülék), cserébe csökkent a havidíj.
Az FP500-at én sem értem, mondtam, hogy nekem tökéletes a 240 és a Technicolor, de nem hagyták...
-
canniball
nagyúr
válasz kabelmania27 #63613 üzenetére
Milyen versenyhelyzetre gondolsz? Sebesség tekintetében elve nem tudnak versenyezni a nagyobb konkurensekkel a mostani kínálattal. Több ügyfelük meg attól nem lesz hogy a már meglévőknek csak nagyobbat ajánlanak. Amit aztán mint láttuk már pár hsz-ből vagy tudnak (névleges sebességen) teljesíteni vagy nem...
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz canniball #63615 üzenetére
Inkább marketingre gondolok.
IT szektorban folyamatos fejlődés a trend. Mobilos társaságok is nagyobb csomagokra váltást ösztönzik. Egyre nagyobb csomagokra van szükség, mert az általános használat változik, 120Mbites csomagnál egy youtube videó a fele sávszélességgel.[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz kabelmania27 #63616 üzenetére
Hát nem tudom, nekünk bőven jó a FP120 pedig nem egy gép lóg rajta.
Csak marketinggel meg szvsz nem lehet megfogni a konkurenciát.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Vangelis
félisten
Nekem ma ilyet ajánlottak:
fb 500 + új CB
bronz tv hd-val
alap telefon
mobil 50perc nem tudom melyik....
6050ftMobil nélkül 7999Ft lenne.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz Vangelis #63633 üzenetére
"Viszonyítás képen kérdezem az eddigi ajánlatokhoz."
Relatíve nem olyan rossz."Igazából hűség nélkül vagyok most és 7500ft-ot fizetek."
Ahhoz képest jó, hiszen olcsóbban kapsz többet. Komolyra fordítva: azt nem írtad miért fizetsz ennyit."Mondjuk jó lenne tudni mit lehet kiharcolni náluk"
1221 - lemondás menüpont és megtudod. Vagy itt kaptad ezt az ajánlatot?(#63634) Intruder2k5!
Többen írták az utóbbi időben hogy miféle ajánlatot kaptak, nem igazán szerepelt bennük a mobil. Úgy tűnik ez is attól függ épp kit fog ki az ember.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
rtomek
csendes tag
sziasztok. segítséget kérnék. upc van nálunk kábelen. a régi tv-ken jó a kép meg az újabb lcd lg-n is. van egy régebbi hd ready lcd tv-m /sharp/ de a csatornák nem tökéletesek illetve egy jó részük be se jön. set top boxra lenne szükségem? ha igen melyikre? köszi a válaszokat.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz rtomek #63640 üzenetére
Üdv!
Kódolatlan dvb-c csatornákat elvileg tudod nézni ha a tv-ben van mpeg4-es tuner.
Ha csak a kódolatlan dvb-c csatornákat szeretnéd nézni bármely dvb-c mpeg4-es kábelvevő megfelel, ha az összes csatornát szeretnéd nézni akkor UPC-től kell boxot kérned.
Max három készüléken tudsz minden adást nézni.
Nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax. -
rtomek
csendes tag
válasz kabelmania27 #63641 üzenetére
megy vagy 6 tv a házban. az elosztó az sima fém koax osztó. ha a sharp tv helyére beteszek egy sima katódcsöves tv-t akkor szuper a kép és jön minden adó.
-
rtomek
csendes tag
válasz kabelmania27 #63643 üzenetére
ez egy jó kérdés. például a spektrum, film+ comedy central,sport 1 ami nagyon pocsék.
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Adott egy Hitron cgnv4 típusú eszköz, egyszer csak eltűntek a WiFi hálózatok, aktív volt a 2.4 & 5 Ghz-es is. A modem admin felületére belépve eltűnt a Wireless konfigurálási opció. Factory reset megvolt, sajnos a probléma ugyanaz.
Vezetéken aktív az internet kapcsolat.
Ez jelenlegi szoftver verzió: 4.5.10.15-SIP-UPC
Van esetleg ötlete valakinek?
Köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
Vangelis
félisten
Csak aláírtam 1 évet....
Adtak CB.t.... majd este bekötöm... meglátjuk.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest