Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    Gondoltam most van időm és elrendezem a számlabefizetések utalásait. Elsőre a csütörtökön érkezett UPC számlát kívántam lerendezni, de gondoltam lecsekkolom díjneten előbb a számlát, mert előszeretettel szoktak "szerelmes levelet" applikálni a végére.

    Természetesen nem csalódtam és számla végén fogadott a következő szöveg:
    "Tisztelt Előfizetőnk!
    Hűseges ügyfelünkként a jövőben is szeretnénk Önnek a listaárhoz képest kedvezményes havidíjat biztosítani.
    Részletek:
    Nyilvántartásunk szerint Ön jelenleg határozatlan idejű szerződés keretében, korábban visszavonásig biztosított kedvezményes havidíjon veszi igénybe szolgáltatásainkat. Eddigi hűségét értékelve a továbbiakban az itt feltüntetett új, a listaárnál jelentősen alacsonyabb, szintén kedvezményes havidíjat biztosítunk Önnek. A kedvezményt elkötelezettség nélkül, határozatlan időtartamú szerződés keretében nyújtjuk. Az Ön szerződéstípusának megfelelően az új kedvezményes ár(ak) elfogadását írásban kell jeleznie felénk. Szeretnénk ugyanakkor felajánlani Önnek, hogy az új kedvezményes ár(ak) elfogadását egyszerűen a kiszámlázott új díj befizetésével is megerősítheti. Ez esetben az Ön szerződése ráutalómagatartással megkötött szerződéssé változik. Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben nem jelez vissza írásban, a jelen számla kézhezvételét követő 7 napon belül, és a számla befizetésével sem jelzi az új kedvezmény elfogadását, úgy az eredeti szerződésének megfelelően az előfizetése az ÁSZF-ünkben rögzített listaárakon folytatódik tovább. A kedvezmény visszavonásig érvényes. Reméljük, hogy elégedett szolgáltatásainkkal, melyekhez további jó szórakozást kívánunk!
    Tisztelettel: UPC Magyarország Kft.
    Fiber Power 60 listaára: 14 224 Ft, új ára: 5 846,67 Ft"

    Ismételten előkerült a ráutaló magatartás erőltetése.
    Eddig 5521 Ft-ot fizettem a FP 60-ért és a jelenlegi számlán is ennyiről szól az összeg, tehát a januárra eső díj még nem emelt összegű.

    Az biztos, hogy áremelések lesznek, az új immár emelt kedvezményes árból legalábbis ez jön le nekem.
    Viszont az utóbbi hónapokat figyelembe véve úgy gondolom, hogy számomra elegendő lenne a FP 25 csomag is (csak net van UPC-től). Viszont, mikor a legutóbbi áremeléskor bementem az ÜF-ra, akkor olyan havi díjat mondtak FP 25-re, ami 200...300 Ft-tal volt kevesebb, mint az addigi és azóta is meglévő (mert ugye hülye lettem volna váltani) FP 60 havi díja.

    No ebből kiindulva hasonló cipőben lehetek most is. Hiába van a UPC weboldalán FP25-nél 3250 Ft reklámozva, mivel nem vagyok új előfizető, így részemre bizonyára 5k feletti havidíj vonatkozna.

    A nem új és nem felfelé váltó ügyfelekre vonatkozó havi díjakat valahol meg lehet tekinteni a UPC oldalán? ÁSZF-ben csak listaárakat találtam

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák