- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
A UPC honlapján elkezdődött a visszaszámlálás. Még 9 nap...
Nincs valakinek infója, hogy mi lesz kilenc nap múlva?
Be akarom köttetni a szolgáltatást, de ha tudnám mi fog változni, akkor várnék.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Topikgazda
-
-
Kami11
őstag
válasz kabelmania27 #6606 üzenetére
50/5-ös net és Digital gold Tv.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz kabelmania27 #6608 üzenetére
Csomag nem kell, telefonra semmi szükségem, így csak a tv és net 1 év hűséggel 9680Ft.
De most nem is ez a kérdés, hanem, hogy mi változik?
Remélem olcsósítás lesz![ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
válasz kabelmania27 #6610 üzenetére
-
Kami11
őstag
válasz kabelmania27 #6612 üzenetére
Hát majd kiderül, remélem nem járok rosszabbul mint a mostani árakkal!
Esetleg ha van itt bennfentes az súghatna, hálás lennék érte!
Ha konkrét dolgokat nem is árulhat el, elég annyi, hogy most kössek szerződést, vagy várjak![ Szerkesztve ]
-
djdaniel
senior tag
Üdv!
Valaki nem tapasztalt hasonló hibát a UPC vezetékes telefonál ?
Ma reggel telefonálni akartam az orvosnak, és ezt a szöveget mondta be egy hölgy a telefonba, a hívott szám nem meg felelő.
Gondoltam biztos rossz az orvos telefonja, ezután anyámat akartam felhívni, megint az a szöveg ; hívott szám nem meg felelő.
Nah jó mondom nem sz*rakodok tovább, ki cserélem magát a vezetékes telefont, ismét hívott szám nem meg felelő szöveg fogadt bármely telefonszám híváskor, egyedül a upc 1221-es számot engedte felhívni.
Vezetékes számomat lehet hívni, csak én nem tudok senkit se felhívni...
Internet hetente el megy, ilyenkor ki kell húznom az áramból a webstar modemet, vagy működik utána vagy nem, valamikor 30-60percet kell várakoznom hogy ismét legyen internet.
A webstar modemet egyszer már cserélték, media box is sz*r discovery csatornán halványan futt a háttérben az mmx televízió elég idegesítő,
És akkor felhívom az ügyfél szolgálatot, a hölgy annyit mond, hogy holnap ki jönnek, és ha nem találnak hibát, akkor ki kell fizetnem a ki szállás költségét. -
forrest85
senior tag
válasz djdaniel #6615 üzenetére
Egy ötlet. Lehet, ha lesz szerelő akkor nem fogja produkálni a problémát. Ezért! Ha van rá mód rögzítsd a hibát valamilyen kamerával, hogy tudd bizonyítani az igazad. Ha ezek után követelik a pénzed, megszellőztetheted a fogyasztóvédelmet.
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
kabelmania27
Topikgazda
Nézd meg a jelszintet: http://192.168.100.1/_aslvl.asp felhasználó név admin jelszó W2402 ok, utána írd be ugyanezeket acces level maxérték ok, utána 192.168.100.1 signal fül, log fül
Milyen osztóval van elosztva a koax?
Médiabox jelszintet is nézd meg: menü 1789, page down többször, frekivizsgálat után page down/up gombokkal lapozhatsz, kilépés menü/back/upc gomb[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Nem tudom, hogy tudod-e, de gondolom igen, érdemes a körzetszámot elétenni. Küső hálózatba nem megy csak úgy simán.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
djdaniel
senior tag
válasz kabelmania27 #6617 üzenetére
forrest85 köszönnöm, nekem nem jutott volna eszembe
kabelmania27 ; igen koaxal. telefon most már megjavult
kép ; 01
02blakey ; igen tudom, mindig elé írom a körzet számot.
[ Szerkesztve ]
-
djdaniel
senior tag
válasz kabelmania27 #6620 üzenetére
ilyennel van elosztva, 2db ilyen elosztó van a lakásba, az 1,-ik ami elosztja a két kábelt a szoba felé, és ami itt van ebbe a szobába az is ilyen izével van elosztva mert úgy-e az egyik megy a webstar modembe, másik meg a tv-be.
Elnézést a fogyatékos megfogalmazásért![ Szerkesztve ]
-
djdaniel
senior tag
válasz kabelmania27 #6622 üzenetére
megtettem, egyes csatornákon még mindig a háttérben halványan fut az mmx tv, vagy a tv sz*r vagy mediabox.
holnap jön a szerelő, remélem meg tudja oldani a próblémát. -
Latency
senior tag
válasz djdaniel #6623 üzenetére
Nálunk is van egy hasonló jelenség. A SCART-on a TV-re kötött STB képe alatt halványan balról jobbra fut az analóg adás képe (az amelyikre utoljára volt kapcsolva a TV az AV-re váltás előtt). Ráadásul az még csak nem is UPC, hanem T-Home IPTV. Nyilván a gagyi Samsung CRT TV hibája.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Latency #6625 üzenetére
Esetleg a scart kábelé. Nem szabadna lennie semmilyen "áthallásnak".
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
djdaniel
senior tag
válasz kabelmania27 #6624 üzenetére
kabelmania27 nincs, a koax kábel a mediabox-ra van kötve, és scart kábellel van a tv-re kötve.
Latency ; nálam is SCART-on van a tv-re kötve, nálam még a dvd lejátszó is össze van kötve a mediaboxal.
Úgy-e a mediabox-on 2db csatlakozó van, dvd, scart csatlakozó -->mediabox, mediabox scart csatlakozó-> tv
Nekem is hagyományos tv van, plazma tv-én is ugyan ezt csinálta, most az a másik szobába van, ott nincsenek ilyen jelenségek. -
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz kabelmania27 #6622 üzenetére
kontaktspray-t is ajánlj mindenkinek
meg aztán agyig húzzátok meg a csatlakozókat hogy 0,5dB-el jobb SNR legyen
kár hogy nem számít mert ahol működik a szolgáltatás ott már +-1dB sz@rt sem javít vagy ront[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz Intruder2k5 #6631 üzenetére
főleg hogy ez az érték másodpercenként változik és nem is kell hinni egy pár ezer forintos modem adatainak, az csak megközelítőleg tud valamit alkotni.
na az az LCD-s cucc amivel a szerelők mérnek na az már valami, és az végig pásztázza a teljes frekvencián a koax kábelt itt ahol én lakom IX. ker mester utca eleje
egy kb. 10éves társasházba anno 2004körül hozta be UPC a kábelét addig nem volt csillagpontos rendszerük
és csak a liftnél lévő szekrényekig jöttek, onnantól a lakásokig maradt az a bóvli vékony rézeres alig árnyékolt (csak jó vékony fonott háló van alufólia nincs...) 5forintos koax kábel amit az építtető behúzott még a társasház építésekor... gondolom megvették a legolcsóbb praktikerest... nos a lifttől a szobában lévő elosztóig van úgy 20-25méter ilyen fostalicska kábel a többi onnantól már a UPC háromszoros árnyékolású (vastag rézér + vastag alufólia rá vastag fonott háló és még egy réteg vastag fólia) rendes kábele
és hiába ez a gagyi kábel, mikor rámértek itt a szerelők gyönyörű értékeket produkált a teljes frekvenciasávon
úgyhogy lehet ha itt is új kábelt húzott volna a UPC 1-2 dB-el jobb érték lenne de marhára mindegy ha így is megy tökéletesenegyesek túlságosan izgulnak a dB értékekre holott semmi értelme
remélem nem fogóval agyig húzza itt mindenki az F csatlakozót az eszközökreMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
főleg hogy ez az érték másodpercenként változik és nem is kell hinni egy pár ezer forintos modem adatainak, az csak megközelítőleg tud valamit alkotni.
Mondjuk ezzel sem értek teljesen egyet, szerintem az értékek hihetőek, és pont annyira mér pontosan, amennyire szükséges! Én még nem láttam, hogy másodpercenként változna, de ha egy-egy frissítés közt változik is valamit, az max 1-2 tizedet jelent, de nem többet...
szerk.:
Vagy ha nálad nagy a kilengés, akkor vagy tényleg olyan szar a hálózat, vagy tényleg gagyi - esetleg hibás - modemed van![ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #6633 üzenetére
Nálam a vételi pár tizedet változik másodpercenként, de az SNR többet változik egynél másodpercenként (35,7;40,9;38,4;40,7;40,4;40,5;41,4). Albérletbe stabil 41,5volt az SNR vételi szinttől független (4,5-7,5)
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Latency #6628 üzenetére
Az antennára egy földhurok leválasztó nagy mértékben csökkentené az efajta zavart, valószínűleg eltűntetné. [link]
Mindegyik antennavégen egy ilyen van csatlakoztatva és semmi "áthallás", zavar egyik készüléknél sem, ráadásül nem fog megrázni a kábel sem.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
-
blakey
titán
válasz Latency #6636 üzenetére
Szerintem ezzel a földhurok leválasztóval megpróbálhatnád. Ha úgy is van zavar akkor rossz a tv ezen része, semmilyen áthallás nem lehet 2 bemenet között. Milyen tv?
-
MODERÁTOR
-
blakey
titán
válasz Intruder2k5 #6639 üzenetére
Értem én, de nem lehet semmilyen, hiszen az zavaró. Megnézném azt a scart kábelt is, mert összeszedhet valamit. Jó minőségű kábelek minimálisra csökkenthetik az esetleges készülékzajt, nekem is volt hasonló jelenségem, földhurokkal eltűnt. Vajon úgy is van áthallás ha kihuzza a scart-ot?
felesleges kiadás a galvanikus leválasztó...
Sohasem felesleges, nálam minden készüléknél van.és összeszed valami rádiófrekvenciás zajt, az akkor sem halad keresztül a készülék
Láttam ennél érdekesebb dolgokat is, szerintem ennyit megér, hogy ezeket kipróbálja hiszen rájöhet a hiba okára. Nyilván a készülékben gyatra az árnyékolás, de ha annyira lecsökkenti a zavart, hogy már lehetetlen csak úgy észrevenni akkor már megérte a próbálkozás.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Bizonyára lennie kell, hiszen ha feltételezzük is, hogy valóban szar a scart árnyékolása, és összeszed valami rádiófrekvenciás zajt, az akkor sem halad keresztül a készülék tunerén, ami azt látható és hallható formára alakítja, illetőleg megjeleníti a képernyőn!
Sohasem felesleges, nálam minden készüléknél van.
Ezt elfogadom, de nem mindenki van olyan helyzetben, hogy ezt megengedje magának! Valószínűleg kiadna 6-7 ezer HUF-t ezekre az összes készüléke elé, aztán a problémáját meg sem oldaná! Akkor már érdemesebb egy F csatisat venni, és központi helyre tenni, az első splitter után, ami a modem és a tv-k jelét szétválassza, mert ugye modem elé nem rakhatsz ilyet, vagy legalábbis erősen ellenjavallt![ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Intruder2k5 #6641 üzenetére
Akkor már érdemesebb egy F csatisat venni, és központi helyre tenni…
Mindig a készülék elé érdemes tenni, nem a fő ágra, első körben csak az ominózus készüléknél próbálnám ki.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
Sziasztok!
Digiről váltanék UPC gold csomagra mediabox HD-val.Az lenne a kérdésem, hogy szereld magad-ban kérhetem?Én is meg tudnám csinálni a box beállítását vagy szerelőt is kérjek a kábelek miatt.A nagyszobában van egy elosztó, a kis szobában van egy crt tv, gondolom oda akkor sd adás menne.Valamint ez a díjnetes jóváírás egyszeri, vagy minden havidíjból lecsippent?
-
Topikgazda
válasz #93966848 #6643 üzenetére
Kérheted saját bekötéssel is, ha még nincs tőlük net/telefon akkor inkább kérd szerelővel.
Olyan adás lesz amilyen box-ot használ, ha HD box-ot kötsz a CRT tévére akkor lesz ott is HD csatorna, nyilván csak Scart-on keresztül butítva de lesz HD csatorna.
A Díjnet-est jóvárírásról nincs info-m.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #6644 üzenetére
Csak nálam lenne a box, kis szobában meg menne a sima SD.Volt már UPC-től tv, de a Digisek elvágták a UPC-s kábelt -.- Ezért kérdezem hogyan működik, kijönnek és csak lent rákapcsolják vagy ilyenkor új kábelt húznak be.Nagyszobában van az elosztó.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
Panelról lenne szó és lakáson kívül van egy műanyag cső ahol a kábelek mennek és ott vágták el.Gondolom akkor újra össze kell kötniük vagy lent átkapcsolják UPC-re.Nem tudom h megy..
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest