Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Livius #115451 üzenetére

    Hello!

    Hát elvileg igen a https://tv.vodafone.hu címen.

    Az Alkalmazás saját, kábel hálózaton létesített TV szolgáltatás esetén elérhető személyi számítógépen is webes Alkalmazásként, Microsoft Windows 10 operációs rendszeren Google Chrome (90-es vagy attól újabb verzió), Microsoft Edge (90-es vagy attól újabb verzió), vagy Firefox (89-es vagy attól újabb verzió), típusú böngészővel. Jelenleg a Mac operációs rendszer valamint az Internet Explorer, Safari, Opera böngészők nem támogatottak. A webes Alkalmazás kizárólag beépített képernyőkön vagy HDCP-kompatibilis (nagy sávszélességű digitális tartalomvédelemmel ellátott) kijelzőkön támogatja a lejátszást.

    Az Alkalmazás elérésére használt Eszközök száma legfeljebb négy lehet, az Alkalmazás használata során pedig egyidejűleg legfeljebb két Eszközön érhető el az Alkalmazás. Az Alkalmazás elérésére egyidejűleg használt Eszközök számát a Vodafone bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni.

    Ez a hivatalos tájékoztatás, ugyanakkor ezt lehet kicsit finomhangolni úgy, hogy

    Operációs rendszer mindegy csak Windóz legyen és abból is minimum Win 7 32 bit. Ugye arról sem szól a fáma, hogy aki 11-et használ azzal mi van, de vélhetően ott is műxik.

    Nemcsak Mac-en nem megy, de Linuxokon sem.

    A beépített képernyő fenntartásokkal kezelendő, amennyiben a laptopon nincs DVI vagy HDMI port (ide gondolom a DisplayPort is bejátszik) csak VGA, akkor biztosan nem működik. Ha van a kettő közül valamelyik, de VGA is van, akkor szerintem szintén nem megy, csak HDMI-re kivezetve úgy, hogy közben a beépített képernyő offon van.
    És persze erősen kétlem azt is, hogy laptopokhoz való dokkolókkal megy.

    Elvileg két hibakód a legvalószínűbb, amit kaphatsz:

    WT1807 -> Ez a jobbik eset, ez elvileg csak a VGA mizéria miatt van.

    WT1809 -> Ez valami újabb hibakód, még nem jöttünk rá a jelentésére, vagy legalábbis nem emlékszem, hogy konkrét ok és megoldási javaslat lett volna rá.

    Extra:

    MV1803 -> Állítólag a rootolt mobil platformot futtató eszközök írják ezt, ugyanakkor szerintem semmi köze a rootoltsághoz VAGY nemcsak ahhoz van köze. Androidos boxon pl. ki-bekapcsolhatom a rootolt állapotot, ugyanúgy nem megy. Tehát valami rendszerfájlokat is vizsgál a háttérben, csak nem tudom, hogy mi alapján, mivel egy androidos box többnyire gyárilag rootolt.

    Az egész hol, milyen feltételekkel játszhatod le mizéria a másolásvédelem miatt van, azt pedig csak az nem kerüli meg, aki nem akarja. Tehát sok hűhó semmiért.

Új hozzászólás Aktív témák