Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz gduck #114681 üzenetére

    Hogy mi?!

    Hát de figyelj már, ha így hirdetik, hogy felveheted stb.. a fiatal is látni fogja, hogy ezt visszanézhetem, emezt nem, ezt felvehetem, emezt nem. Máris felvetődhet a kérdés, hogy miért pont azt nem, amit visszanéznék? Szóval kész is a generált probléma, amit a voda még csak el se hallgat. Plusz a tájékoztató anyagban is három szempont van felsorolva: nézheted-e az adott csatornát appon, visszanézheted-e és vehetsz-e fel.

    Mondjuk nem értem, hogy miért nem olyan táblázatot írnak, mint pl. a UPC, vagy a nemrégiben látott Telekom, hogy külön felsorolás (vagy minimum egy megjegyzés a lábjegyzetben) arról, hogy melyik csatornán nem lehet előretekerni.

    Ahhoz hogy ők elégedettek legyenek a korlátozásokkal és feltételezzük, hogy még érdekli őket a tévéműsor, ahhoz vagy nagyon hülyének kell lenniük vagy vastagon tojniuk kell az egészre. Ellenkező esetben kizártnak tartom, hogy elégedettek lennének a korlátozásokkal. Bár volt aki a "lezárásoknak" is tapsolt. :DD Ezek után talán nincs min meglepődni.

Új hozzászólás Aktív témák