Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz MiZo1990 #110631 üzenetére

    Talán szőrszálhasogatásnak tűnik, de... mi az, hogy Vodafone TV box előfizetők? A TV szolgáltatásra fizetek elő, nem pedig a boxra. Márpedig lényegében csak és kizárólag a szolgáltatásért kérhetne pénzt, a szolgáltatást biztosító eszközöket ingyen kéne biztosítania. Ennyi erővel a modemekért is kérhetne havonta pénzt és ott is tudnának azzal trükközni, hogy akinek fehér modeme van, attól csak 500-at szedünk, akinek fekete attól egy ezrest, akinek meg Arris, attól 2000-et. Vicc.

    De ha ezt valahogy mégis meg tudják magyarázni, hogy miért kell a boxokért, kártyákért pénzt szedni, a boxok esetében pl. érthetetlen, hogy az idő múlásával mindig lehet nüansznyi hülyeségek miatt pénzt szedni. Ugye kezdődött azzal, hogy digitális lesz a tévéadás, tehát kell a box (akkor még nem volt kártya). A régi boxok csak SD-t tudtak. Aztán jött, hogy ha már vannak boxok, lehessen már SD-ben felvenni, tehát akkor lehetett a felvevős boxokért az extra díjakat szedni. Aztán jött a HD, akkor meg azért, mert képes a HD adást megjeleníteni. Aztán a felvevős HD boxok, akkor meg a HD-ért is, meg a felvételért is. Aztán ahogy egyre több idő telt el, egyre kevésbé voltak ezek "extrák" amiért jogosnak tűnt díjakat szedni. Így nagyrészt el is tűntek ezek a díjak. Ugyanakkor talán még egy régi box mindig többet tud egy médiakárdnál. Tehát nem látom be, hogy miért kéne még plusz 500-at fizetni médiakárdért. Mert ugye ha úgy mond nem adod le a régi boxot de Kaon módjára továbbra is használnád, akkor a médiakárd már 2. eszköz lenne, ami +500. Magyarán amit eddig ingyen kaptam (értsd a HD-s médiabox felvétel nélkül, de visszanézővel meg aktuális adás újranézhetőségével) az most megy a levesbe és extra 500-ért bár két eszközöm is lehet, de valójában kevesebbet kapok, mint eddig.

    Igazából a szolgáltatás oldaláról nem értem a dolgot, hogy miért nem építenek be mindent a szolgáltatásárba (ha ennyire harácsolhatnékjuk van), hogy külön az eszközökért ne kelljen fizetni ráadásul havonta.

Új hozzászólás Aktív témák