- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz e90lci #12299 üzenetére
Nem tudom, hogy meg lehet-e nézni, de hogy 20 percem lenne erre, az biztos.
-Bekapcsolom a tévét, odakapcsolok egy csatornára.
-Ha nem megy 10 perc alatt az első kártyával, kihúzom a kártyát, beledugom a második modulból kihúzott kártyát, várok megint 10 percet, közben pár kapcoslgatás is belefér.
- Ha továbbra sem megy, beledugom a harmadik modulból a kártyát, várok még 10 percet, közben kapcoslgatok.
-Ha még mindig nem megy, amire már elég kevés az esély, beledugom a második modult, és végigpróbálom vele a kártyákat.Ha bármelyik kártya vagy bármelyik modul rossz, akkor ezzel el kell induljon, lehetetlen, hogy 3 kártya és 3 modul egyszerre lenne rossz.
Ezzel kizárom a kártya párosítási, kártyahiba és modulhiba esélyét is, azaz nálam itt érne véget a modulos történet, feltételezve, hogy a tévén nincs mit állítani ezzel kapcsolatban.
Egyébként ez a fórumtársunk hasonló módon használja a directone-t két samsung tévén is, írhatsz neki egy privátot. [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Akinek ezekben a percekben elmegy- visszajön egy csomó csatin az adás, az ne ijedjen meg, mondhatni természetes jelenség, évente 2x úgy alakul a Föld- Nap- műhold helyzete, hogy a Nap ilyenkor pont a műhold mögött van, pontosabban a műhold van a Nap és a Föld között, és a nap annyira erősen sugároz a napfény mellett elektromágneses jeleket is, hogy egészen egyszerűen elnyomja a műhold jelét.
Pár perc, és megy minden tovább holnap 14 óráig, utána szép lassan ahogy egyre lejjebb kerül a nap íve, már nem fog jelentkezni a probléma, majd tavasszal, amikor emelkedő tendenciát mutat, megint lesz pár nap, mikor ugyanez történik.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz e90lci #12305 üzenetére
Sajnálom hogy sehogy sem akar összejönni, a modul beltériben is kipróbálható, a forgalmazóval nézzétek meg, lehetetlen, hogy ne rendeződjön a helyzet, működnie kell.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
Rick4
félisten
-
Statikus
senior tag
Sziasztok,
előfizettem online tv-re.
Az eddigi legigényesebb, leggyorsabb, tényleg nagyon pozitív az egész és még AppleTV-n is működik.
Kérdés: AppleTV-n miért nincs műsorújság? Vagy ha van, hogyan tudom előhívni?
Iphoneon, Weben van, AppleTV-n nem találom, vagy nincs.Köszönöm
-
y2K_o
csendes tag
Sziasztok! Valaki tud alternatívát a directone online tv-re? Csak netes megoldás jöhetne szóba, apple tv-re, vagy android tv-re kéne hozzá alkalmazás és fontos, hogy több tv-n is lehessen nézni egyszerre. A directone-nak vállalhatatlan a minősége az utóbbi hónapokban, agyon van tömörítve és állandóan akad, 10 percenként kell oda-vissza váltani a csatornákat.
-
Rick4
félisten
Androidban a főoldalon a legalsó sorban jobbról ott a választott avatarod, arra kattintva előjön egy csomó beállítás, azon belül pedig a mobil adathasználat menüpontban tudsz a minőségen állítani. Nem lehet, hogy az androidos eszköz mobilnetnek érzékeli a netet, és levette a minőséget? Ha kipipálod, hogy adás csak wifin, akkor elszürkülnek a minőségállítási opciók.
-
y2K_o
csendes tag
-
Statikus
senior tag
Szia, én már próbáltam AppleTV-n IttOtt TV-t, Telenor/Yettel TV-t (szerintem nincs más alternatíva), de messze ez a legjobb, könnyen kezelhető szerintem, annak ellenére is, hogy valamiért AppleTV-n nincs műsorújság, iphonenon, weben viszont van... Érthetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
y2K_o
csendes tag
válasz Statikus #12324 üzenetére
Másfél éve van meg ha jól emlékszem, QE55Q80TAT. Van rajta műsorújság, visszanéző és a csatornaléptetés is a rendes gombokkal működik a távirányítón, nem a nyilakkal. Nagyon jó az app, nem találok hasonlót, de a minősége sajnos borzasztó és nagyon megbízhatatlan. A legzavaróbb, hogy a román ügyfélszolgálat teljesen használhatatlan, akárhányszor felhívom őket, "frissítik a dekódert". Nem értik meg, hogy online használom, fogalmuk sincs róla, hogy lehet ilyet...
ui.: Apple TV-n használom még meg egy androidos Philips-en, azon is nagyon jó az alkalmazása.[ Szerkesztve ]
-
Statikus
senior tag
Köszi a gyors választ. Samsung TV-n jövő héten tudom kipróbálni, egyelőre AppleTV-n megy, de nincs műsorújság. Nálad sincs ugye?
És igen, az ügyfélszolgálatnak fogalma nincs róla, hogy van online szolgáltatásuk.
Apple TV műsorújságra vonatkozó kérdésemre csak jogász választ tudtak adni.
"A műsorújság olyan kiegészítő szolgáltatásnak számítanak, amelyek nem képezik részét program csomagjainknak, illetve csatornakiosztásunknak, így ezért havidíjat sem tüntetünk fel számláinkon. A számlán nem szereplő szolgáltatásokért Társaságunk nem tartozik felelőséggel."Ezzel azt akarják mondani, hogy ha a számlára nincs ráírva, hogy a csomag tartalmazza az RTL Klubot, akkor nem is kötelesek azt szolgáltatni?
-
Yahhher
aktív tag
-
y2K_o
csendes tag
válasz Yahhher #12327 üzenetére
Gigabites netem van, miktorik router-el, mesh wifi hálóban. TV-k mind lan-on vannak. Nekem is ez lenne az első tippem ha ilyet hallanék, de a hálózattal tuti nincs probléma. Több szervert is futtatok 0-24ben gond nélkül, 4k netflixel sincs baj több eszközről egyszerre.
-
KovacsDenes9
csendes tag
Hát sràcok èn most szeretnèk direct one- ra vàltani èn is csak apple tv-n hasznàlnàm de most elgondkodtam .
-
Statikus
senior tag
válasz KovacsDenes9 #12331 üzenetére
Én egyedül a műsorújság hiányát és a románok (üfsz) tudatlanságát tudom felhozni negatívumként. Gyors és elég stabil.
Most installáltam Samsung TV-re, Tizen oprendszerre. Működik, kultúrált megjelenés, majdnem teljesen elégedett vagyok vele. Néha, némelyik csatornára nem vált azonnal, kell neki pár mp, ill. időnként némelyik csatorna lefagy. Ennek lehet oka a wifi (bár router oldal elég jó), jelenleg még wifin csatlakozik a tv, de majd bekábelezem.
Nekem nincsenek 8K-s igényeim, de 55" 4K tv-n élvezhetetlen minőséggel még nem találkoztam.
Telefonban rákérdeztem, online rendelés (ez nagyjából 3 perc és már működik is) esetén természetesen náluk is van 14 napon belüli elállás. Ennyi idő alatt pedig ki tudod próbálni.
-
Statikus
senior tag
válasz mamago1972 #12334 üzenetére
Kizárólag az online szolgáltatásról beszélek, AppleTV-n és Tizen oprendszeres Samsung TV-n.
-
mamago1972
tag
LG BX oled, CI modul és Direct One. Ebben kérnék segítséget, aki használ kártyaolvasót. Kaptam kártyára már frissítést, többféleképpen próbáltam letölteni a csatornákat, de a kódoltak nem mennek. Több hibaüzenet is megjelenik: pl. helyezzen be megfelelő smart kártyát, ez a csatorna előfizetéses csatorna és ez a műsor nem nézhető. A CI modult és benne a kártyát a tv látja, megfelelő adatokat ír ki arról. mit teszek rosszul, hogy nem nyílnak a csatornák?
Do I make myself clear?
-
4Grider
nagyúr
válasz mamago1972 #12336 üzenetére
Honnan van a CI modul, mi a konkrét típusa?
-
Statikus
senior tag
Online szolgáltatásra fizettem elő, 2 napon belül hozott a futár egy kártyát. Mire tudom használni?
-
mamago1972
tag
-
4Grider
nagyúr
válasz Statikus #12339 üzenetére
Arra jó, hogy nehezebben mondhasd fel az előfizetést (vissza kell juttatni).
Egyébként pedig ha van egy thor 6-ra néző parabola antennád, egy olyan tv-d, amiben dvb-s2 tuner van és van egy felesleges irdeto ci+ modulod, akkor nézheted rajta az összes előfizetett csatornát. -
Rick4
félisten
válasz mamago1972 #12342 üzenetére
Milyen csatornákat tud lekeresni a tévéd? Dobj be pár képet, keresés közben mit mutat.
-
-
Hanyika
friss újonc
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni a direct one app amazon firestick-re torteno telepitesehez.
Tobb modon probaltam mar, de ha sikerul is feltelepiteni, nem mukodik...
Koszi szepen -
Rick4
félisten
Kis szösszenet az ügyemről, ugye arról van szó, hogy a directone nem hajlandó elismerni azt, amit a saját ászf-je ír, történetesen az epack kedvezmény a mindenkori kiírt árból -400ft, ők is extra kedvezményként jelölik, azaz a számlán külön tételként kell feltüntetni, listaárból levonni, és az, hogy van-e bankkártyám rám tartozik, nincs olyan, hogy alapból arra aktiválnak, hiszen az online fizetéshez is, illetve határidőre fizetéshez is kötve van, azaz 3-ből két dolog rajtam múlik...
holnap már a nmhh kapja a levelet..
Ezek teljesen hülyék, visszaírnak, hogy az ászf-ben benne van, semmi pont, bekezdés megjelölés, idézés hivatkozás, meg hogy ők automatikusan a kedvezménnyel aktiválták, miközben 3 nappal később itt a mail, hogy epack-ra váltottam. Ha azzal aktiválnak, nem tudok átváltani rá.
Szóval mindenki figyeljen, mit számláznak neki.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Maladar
tag
Sziasztok !
Android box / stick kérdés. Elnézést ha valaki offnak veszi. Kifejezetten csak a directone és a hbogo hoz szeretnék régi tvhez valami külső kütyüt. Xiaomit olvastam itt hogy jól működik, minél olcsóbb érdekelne amivel biztosan műküdik a diretone. (vagy bármelyik android boxal működik) ?
-
Mike88
senior tag
válasz Maladar #12348 üzenetére
Inkább Android TV rendszert ajánlanék. Blaupunktot tudom ajánlani, ha a "régi TV" nem CRT TV. Ezen jól működik a D1 app is (de nyilván a Kodi is, így akár Kodival is megoldható a D1) és az HBO max is telepíthető, továbbá Netflix is támogatott. Az olcsó, kínai android boxok egy jelentős része itt hasal el, hogy az HBO max és/vagy a Netflix vagy egyáltalán nem bírható működésre, vagy csak SD felbontásra képes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Napelem
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest