- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz castiels #11146 üzenetére
Az egyik fórumtárs írta azt a hülyeséget, hogy
"A upc nem adja a travel channel Hd-t, a 4 eurosport-bol is csak kettőt ad.animal planet is csak sd.kapasbol 4 kevesebb a mínusz."
Erre reagáltam először, hogy de bizony adja őket a UPCD.
Erre írt egy másik fórumtárs, hogy"most még igen"
Erre reagáltam másodszor, hogy olvasson vissza, hiszen az egész onnan indult ki, hogy csináltam egy összesítést a változásokról.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Huntergo
csendes újonc
válasz masvilagx3 #11150 üzenetére
Itt találod a TV leírását és adatait, de a típust már korábban is írtam.
[link] -
Huntergo
csendes újonc
Amúgy ezekkel a beállításokkal nekem nem kell egyenként kínlódnom mert a szerelő szerint van a TV-ben olyan automatika ami ezt mind végigzongorázza és beállítja automatikusan. Már egyszer leírtam. Azt is leírtam részletesen, hogy miért nem talál meg minden csatornát. Olvass vissza!
[ Szerkesztve ]
-
MDanny
senior tag
Jó reggelt!
Love Nature HD (eng, cze), Travel XP HD (eng&cze)
11843V, 30000, 3/4, 8PSK, DVB-S2Love Nature (eng, cze)
11938H, 28000, 3/4, QPSK, DVB-SArena4 HD (hun, eng)
11804V, 30000, 3/4, 8PSK, DVB-S2Arena4 (hun, eng), Stingray iConcerts, Stingray Classica
12265V, 28000, 7/8, QPSK, DVB-SStingray CMusic
11919H, 28000, 7/8, QPSK, DVB-SBBC Earth HD (hun, eng, cze, tur, gre)
12015H, 30000, 3/4, 8PSK, DVB-S2BBC Earth (hun, eng)
11996V, 28000, 7/8, QPSK, DVB-SOzoneTV
12188V, 28000, 7/8, QPSK, DVB-SDIGI Sport 1 HD
11823H, 30000, 5/6, 8PSK, DVB-S2Pl. ID és SCI helyén pedig ez van sajnos: kép
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
noicenoice
tag
Ez remek Két jó, ismert, magyar nyelvű csatorna helyett, kaptunk két ismeretlen, angol nyelvűt! Másfél hónapja, elsősorban az Eurosport miatt kötöttem szerződést, erre az is le kerül
-
chesterboy
aktív tag
Valaki mondta már fel a szolgáltatást?
-
gregory91
senior tag
Valaki ránézne hogy milyen műsor megy a travel xp-n? Nekem műholdon(28.2E) van szintén egy travel xp de nem tudom hogy egyezik-e a műsor.
Most: Great World Hotels(Világ legnagyobb hoteljei) Utána: Xplore Oman megy.Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
vpanangin
senior tag
válasz chesterboy #11158 üzenetére
Még nem, de hamarosan megteszem. Az ÁSZF. 12.1.3 pontjára fogok hivatkozni.
-
snooze
veterán
nálatok upc direct now telon megy a natgeo és a digisport?
GO Gunners!!!
-
Szirtimorc
aktív tag
válasz chesterboy #11158 üzenetére
Erősen gondolkodom rajta. Van itthon optikai DIGI, csak megszokásból volt a tányéros, meg volt olyan csatorna amit szerettem, és a másikon nem nincs. Elutazáskor hónom alá csaptam a beltérit, így a tanyán is tudtam nézni.
-
Huntergo
csendes újonc
Vettem egy másik antenna fejet. Ilyent, mert csak ez volt a boltban: [link]
Majd veszek egy jobbat csak azt napok múlva hozzák ki.
Felraktam és a korábbi 300 körüli csatorna helyett talált 208-at. Állítgattam a fej szögén és maximum lett a jelerősség és a jelminőség is. Most talált 620 csatornát. Próbáltam a fiókomból frissíteni a kártyát, de semmi sem változott. Továbbra sincs hozzáférés. -
Huntergo
csendes újonc
válasz Huntergo #11169 üzenetére
Most hívtam a UPC ügyfélszolgálatot, hogy próbálják újra végrehajtani a kártya-modul párosítást ami megint nem sikerült. Megint kértem, hogy adjanak végre egy Irdetós kártyát és megint jöttek a szöveggel, hogy akkor át kell íratni a szerződésben a Conaxot Irdetóra, de most nem dolgozik az aki ezt meg tudná csinálni és majd hívnak telefonon ez ügyben. Már napok óta ígérik, hogy hívnak a kártyacsere ügyben, de nem történik semmi. Ha én nem hívom őket, ők nem fognak. Kérdeztem, hogy mikor csinálják meg végre, mert nem érek rá állandóan ezzel foglalkozni? Azt felelte, hogy a szerződés szerint 30 nap áll rendelkezésükre, hogy lépjenek valamit. Ha valamit mozdítanak utána megint 30 napjuk van a következő mozzanatra akkor is ha sikertelen volt a próbálkozásuk. Így ezt az örökkévalóságig el tudják húzni. Persze a második havi díjat azt azért már kérték, hogy fizessem be, miközben még egy pillanatot sem láttam az adásukból.
Annyi haszon lett belőle, hogy bejött a Galaxy 4, de a kódoltakból semmi sem engedélyezett.[ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
válasz chesterboy #11163 üzenetére
December elején vettem egy Xiaomi Mi S Box androidos kütyüt, a Direct Now miatt. Ez a készülék lép elő főszereplővé. Anyumtól van Digi Online elérhetőség, lányoméktól pedig Horizon Go hozzáférés. Úgyhogy egyenlőre viszlát műholdazás.
-
vpanangin
senior tag
válasz masvilagx3 #11174 üzenetére
Nem.
-
eax1650
aktív tag
Jól látom, hogy az összes discovery eltűnt?
Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
-
rosszcsont88
tag
válasz eax1650 #11179 üzenetére
igen ,
conax Kaon HD
irdeto2 humax HD
nagravision phiilips DVR 8111
régi philips kártya megy amiböl csak 2 kapsz ..
elöbb utobb ugy is eltünik és ezek maradnak ...nagravision kártya az mindig(Digitv,Digital+/movistar,,UPC,hd-plus)
conax nem mindig(antiksat,canaldigital)
irdeto2 nálam is párositva van modulba ...(skylink) .
conax,nagravision eléggé erös kodolás[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
A Digi World, Digi Life, Digi Animal World-ot átvehetné a Direct és akkor rendben lenne.
[ Szerkesztve ]
-
rosszcsont88
tag
discovery kérem vissza eng,hun,cze
uj frekvencia kell ... HD-ba(in HD)
12303 V 27500-5/6 5 csatorna fent van HD minöségben ... +1500FT is hajlandó vagyok érte fizetniUPC Direct Magyarország küldte, ekkor: Ma, 8:31-kor
Sajnáljuk az okozott kellemetlenségeket, ez a változás jelen pillanatban végleges[ Szerkesztve ]
-
Giajjenno
friss újonc
Sziasztok upc direct tp hogy lehet törölni?
-
makoss
veterán
Üdv!
Érdeklődnék, hogy szerintetek a UPC Direkt műholdas TV-n kívül van normálisabb szolgáltató?
A napokban életbe lépett változások miatt váltáson gondolkodom.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
-
makoss
veterán
válasz castiels #11188 üzenetére
Vodafone nem átvette a UPC-t?
Csak műholdas TV érdekel, kábel nincs erre fele.#11187 humigabi A kártyánál a CI modulra gondolsz? Mert 3 TV-nk közzül csak 2 tud fogadni, vagy kell olyan eszköz amivel jó.
[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
rosszcsont88
tag
discovery, és eurosport se müködik ...
-
humigabi
aktív tag
Hogy ne kelljen keresgélnetek, ha esetleg....
12.1.3. Az Előfizetőt az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítása esetén megillető jogok
Amennyiben a Szolgáltató a határozott időtartamú Előfizetői Szerződés időtartama alatt egyoldalúan módosítja a
Szolgáltatás keretében kínált csatornák összetételét, az Előfizető az értesítéstől számított 45 napon belül, azonnali
hatállyal további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú Előfizetői Szerződést.
Amennyiben az Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató általi egyoldalú módosítása az Előfizető számára
bármilyen hátrányos rendelkezést tartalmaz - így különösen, ha a Szolgáltatás díja emelkedik, módosul a kínált
csatornák összetétele vagy a Szolgáltatás tartalma - az Előfizető az értesítéstől számított 45 napon belül, azonnali
hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú Előfizetői Szerződést.
Amennyiben a Szolgáltatásra irányuló Ajánlat megtételét követően a Szolgáltató az ÁSZF-et egyoldalúan módosítja,
abban az esetben az ÁSZF közzétételét követő 8 (nyolc) napon belül az Ügyfél minden hátrányos jogkövetkezmény
nélkül elállhat az Előfizetői Szerződés megkötésétől.Félreértés ne essék, senkit sem bíztatok erre!
humigabi
-
Huntergo
csendes újonc
Megtörtént a csoda!
Hosszú várakozás és zűrzavaros szenvedés után az előbb elindultak a kódolt adások is azzal a harmadik Conax kártyával amit ma küldtek ki futárral. Ezek szerint mindkét előző kártya hibás lehetett? Ehhez 38 napra volt szüksége a UPC-nek. Elképesztő!
Volt eddig is Telekomos szatelitem, de ahhoz semmit nem kellett tudni, csak bekapcsoltam és ment minden. Igaz, hogy az beltéri egységgel működött. Kár, hogy a Telekom leépíti a szatelites sugárzását. Az új előfizetők már csak internetes IPTV-re fizethetnek elő. A régi szateliteseket pedig elüldözik azzal, hogy olyan új beltériket adnak ami 5-6 másodperc alatt vált egy csatornát még akkor is ha csak eggyel léptetek tovább. Mindenkinek hálásan köszönöm a segítségét és a hozzászólásait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest