- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Szolgáltatás lemondása esetén csak időarányosan, darab hónapról fog jönni számla, ugye? Új szolgáltatóként jött hozzánk a DIGI optikával, IPTV-vel, 1000Mbit/s internettel. Megnézzük. Még az áremelés után is bentebb leszek havi ~3 ezerrel a mostani tv, internet, vezetékes telefon számláimhoz képest.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Button
aktív tag
válasz rosszcsont88 #12753 üzenetére
Sajnos a visszajátszás funkción nem sokat segít a tányér.
-
csgaben
csendes tag
Na nekem jó lett van minden csatorna,biztos javították a hibát
-
zsiz
őstag
válasz garga01 #12762 üzenetére
Igen, volt neki iptv, csak itt nálunk a faluban (legalábbis mikor én kérdeztem) nem volt se optika, se iptv. 10km-rel arrébb, már lett volna. Csak hát ugye én meg nem 10km-rel arrébb lakom.
De nagyon elmentünk az eredeti kérdés mellett.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
K Norbi
addikt
Sziasztok
Most akkor kiveszi a one direct.
A viasat 3-6 és AXN csatornát? -
mzso
veterán
Helló!
A directOne-nál hogy alakul a bitráta és a képminőség? Mióta a Digi-t elűzték azóta itt a 4IG-nél ugye szánalmas. Meg ugye agyba főbe árat emeltek emellett. Úgyhogy akár ez is szóba jöhet.
Amúgy max Telekom-ról tudok. (Meg ha van a valami a hálózatukon működő, de én csak a Vodafone-ról tudok, ami megint csak 4IG)Mondjuk úgy látom nincs valami sok HD csatorna. Nincs valami lista amin jól látni mely adók HD-k és melyek nem?
Viszont az szimpatikusabb, hogy nem (feltétlenül) kell beltérizni, csak mehet a kábel a TV-be. (Ugye CI kártyára nem találtak ki bérleti díjat?)
Talán kábelTV-ben nincs ilyen szolgáltató már...[ Szerkesztve ]
-
19ati93
senior tag
-
rosszcsont88
tag
mind mpeg2 SD szinte ,beltérit adnak,hát modul nem lehetséges.ha csak forgalmazó nem ad irdeto kártyát,
veszel magadnak egy HD /4K képes készüléket /dreambox,gigablue,vu+/Eurosport HD,Discovery HD nincs
Telekomnál 44HD csatorna van IPtvnél
jó lenne már valami fejlesztés müholdon,mert eléggé gyászosszolgáltatóim
direct one.skylink,HD+ ,antiksat,Telekom iptv -
mzso
veterán
válasz rosszcsont88 #12770 üzenetére
"ha csak forgalmazó nem ad irdeto kártyát,"
Hát ezt lenne jó tudni. Az összefoglaló szerint van CI modul. Az már elavult info?
szolgáltatóim
"direct one.skylink,HD+ ,antiksat,Telekom iptv" - A HD+ az mi?[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
A Direct nem ad CI modult, csak kártyát. Neked kell az Irdeto modult megvenni hozzá, de abban (vagy saját beltéri egységben) működik a kártya.
HD+: Német HD csomag az Astra 19,2°Kelet műholdon. Benne van a legtöbb német kereskedelmi adó HD-ben, meg 3 db UHD csatrona.[ Szerkesztve ]
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
garga01
őstag
Igaz ez Digis, de a lényeg ugyanaz. Modulba betolod a chipkártyát, majd mindenestől megy a tv-be, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz rosszcsont88 #12770 üzenetére
"Eurosport HD,Discovery HD nincs
Telekomnál 44HD csatorna van IPtvnél
jó lenne már valami fejlesztés müholdon,mert eléggé gyászos "Hát igen nem valami sok. Kevés HD-vel. Monjduk Viasat History HD-ben az pont nincs senkinél. Mostanában legtöbbször azt ha nézek valami TV műsort.
Ráadásul már csak IPTV-s Telekom van a Direct One-on és Digin kívül. Nem maradt semmi jó, így hogy a digi ki lett irtva. -
Maladar
tag
A Direct ad Cam modult, ha úgy rendeled.
Választhatsz h beltéri vagy Cam modul. Cam modul esetén kapsz egy Cam modult benne egy bankkártya szerű előfizetői kártyával.
(2022 ben volt ebben annyi poén, hogy a futárral kiküldött modulba fordítva volt az előfizetői kártya, így a beüzemelés sokáig tartott, míg rá nem jöttél hogy ez a hiba :-)Viccen kívül, a cam modulnak van több típusa lehet irdeo, conax, a Direct Irdeot használ, ezt kell tudnia kezelni a TVd nek. Ha pár éves biztos h tudja. De ezt érdemes talán ellenőrizni.
Ha Cam modullal rendeled, kapsz egy modult egy kártyával. ezt beleteszed a tv be, csak a kábelt kell a tányérról rádugni, semmit sem kell hozzá venned. (Ha a Directone oldalán rendeled)
HD :-) hát az nincs túl sok. De 55ös tvn teljesen jó. Kárpótol, hogy nincs semmi mediabox, a tv távvezérlővel tudsz csatornát váltani, a tv kezeli a timeshiftet és a felvételt (ha ez érdekel)
És emellé kapsz egy nagyon jól kialakított online DirectAppot (hát az se HD :-))) de saját appjuk van androidtv re, samsung, lg tvre. LG n még a bemenetválasztóba is "beépül" csak bemenetnek directone t választasz és bejön az online mediatar. Visszatekerhető 1 hétre az adók nagy része, mindenféle mediabox nélkül.Ha HD+ zöld fűszálon esőcsepp remeg képeket szeretnél, ne ezt válaszd. (Bár elötte digi tányéros volt, azon többször estek szét az adók, ezen szinte soha..)
Viszont ha családban érdekel valakit a timeshift, visszetekerés, felvétel, videótár, 1 hétig visszanézhető műsorok, mindez külső doboz nélkül, csak a tvvel, a saját vezérlőjével, egész jó áron, akkor egy nagyon kényelmes és jópofa szolgáltatást kapsz. Nekünk nagyon tetszik.[ Szerkesztve ]
-
szaboi6512
őstag
Sziasztok!
Az online csomagot rendelném meg. A Plus Now csomagot. Van vele tapasztalat?
Köszi ha megosztod velem....ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
rosszcsont88
tag
válasz szaboi6512 #12780 üzenetére
tv készüléknek kell tudni directnow appot, vagy android box + telepiteni gogleplayből
müholdas akkor tányér fej kábel , HD beltériegység -
Gála
csendes újonc
Tiszteletem ! Szeretném megkérdezni , hogy a Direct One Smart műholdas tv csomaggal milyen tapasztalatok vannak ? Úgy is mint a szolgáltatás minősége , valamint az ügyfélszolgálat elérhetősége és hozzá állása az ügyfelekhez (.Jelenleg Digi műholdas tv csomagom van , itt ügyfélbarát hozzá állásról nem lehet beszélni. ) Esetleg ha valakinek van minkét szolgáltatóval tapasztalata igazán megoszthatná ! Lehet hogy volt már erről szó , de visszaolvasni több ezer hozzászólást nincs energiám. Köszönöm előre is az esetleges válaszokat !
-
Kapanyél
őstag
Beregisztráltam a Díjnet alá, így ha szar is az online felületük, nem tudok róla.
A szolgáltatással nincs semmi probléma, ezért az ügyfélszolgálattal sem volt még dolgom.
Mindent magamnak építtettem ki hozzá, a kártyát vettem csak viszonteladótól, aki segített a telefonos rendelésben/aktiválásban.120-as mesh parabolával használom, Inverto Black Ultra LNB-vel, és egy nemtudommilyen Irdeto adapterrel.
Van az a durva viharfelhő, amikor ez sem kap jelet, de évente max. 2x.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Harkovz
aktív tag
Sziasztok.Szüleimnek egy régebbi plus csomagja van.Ehhez járt HBO kód,ezzel használtuk.Viszont most elvették.Gondolom az új csomagok miatt.Más is tapasztalta ezt?
-
Debilon
addikt
-
tamás86
tag
Sziasztok kodi addont használja valaki epg müködik nektek?
-
Mike88
senior tag
válasz tamás86 #12789 üzenetére
Nem! Csak pár csatornára tölti be. Ez ilyen szokásos hosszúhétvégés történet, mint húsvétkor... Az oldalon látszólag semmi változás nem történt, ott betölti rendesen az EPG-t mindent csatornához, hogy miért nem tudja grabbelni, azt nem tudom.. de nézek egy log-ot, mert hogy hibát is dobott, abból talán kiderül.
-
draco31
veterán
Hello!
Falun vagyunk, kertes házak.
Nekem Digi van, de a szomszédokban mindenhol UPC.
Tegnap délután volt egy jó nagy eső, nagyon minimál jéggel, vagy csak nagyok voltak az esőcseppek. (volt már ettől korábban sokkal nagyobb is)
Már két szomszéd is szólt, hogy azóta nem működik náluk a szolgáltatás egyik dobozon sem.
Beáztak volna a fejek, vagy mi történt egyszerre velük?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
garga01
őstag
válasz draco31 #12792 üzenetére
Vagy az, vagy a szél elmozdította kicsit az antennát (egy erősebb széllökés elég lehet hozzá). Sok év alatt meg tudnak lazulni a csavarok, érdemes átnézni. Meg persze a fejet is. Viszont ha neked működik a műholdas adás, azt is ki lehet próbálni a szomszéd boxát mindenstől átvinni és nálad rádugni, megy-e. Az is lehet, hogy közeli villámcsapás kinyírta a box tunerjét. Ha nálad működik, akkor fej vagy antenna beállítás a gond.
-
pilot-csaba
csendes tag
válasz tamás86 #12789 üzenetére
Szia! Nekem néhány napja a Kodin a Direct One Live TV errort dob, a Videotár viszont megy. A kedvencek közé kitettem néhány műsort, azok elindulnak, de a "Direct One Élő TV" menü "Direct One Live TV hiba további információk a hibanaplóban" hibaüzenet jelenik meg. Nálad a Live TV menü betöltődik?
-
draco31
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest