- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tg72bp
csendes tag
Hello,
Kodi addon csak nálam halt be (3 különböző vason), vagy valami gond vele?
-
Gaben92
őstag
válasz tg72bp #11454 üzenetére
Elvileg mennie kell. Matrix frissítés miatt egy-két embernél megállt, de az ugye normális mert külön verzió van hozzá.
Szedd le a megfelelő verziót és telepítsd újra, ha más nem: [link]
(Ne zavarjon, hogy régi a hsz. a linkek mindig a legújabb release-re mutatnak.)If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
tg72bp
csendes tag
válasz masvilagx3 #11455 üzenetére
igen
-
n_grabowski
újonc
Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni. 2 hete előfizettem a DirectOne ONLINE TV-re, a héten pedig megérkezett a smart kártya (a levél szerint irdeto kódolású). A dreambox beltérim Cryptoworks kártyának látja, fel is frissítette, 25 bejegyzés van, viszont bárhova kapcsolom, not found-ot ír az OScam, fekete kép. Úgyanezekkel a beállításokkal ment az ismerősöm UPC ICE kártyája. Mit csinálok rosszul?
-
masvilagx3
tag
válasz n_grabowski #11460 üzenetére
Az oscam mit mutat?
Milyen dreamboxod van?
Milyen image és oscam soft?[ Szerkesztve ]
-
n_grabowski
újonc
DM500HD, OpenPLI image, az OScamot fordítottam forráskódból is, töltöttem le különböző oldalakról is, de egyikkel sem megy. Folyamatosan azt kapom, hogy: not found, time out. Viszont, sikerült frissíteni a kártyát, 25 bejegyzés/jogosultság van rajta.
-
masvilagx3
tag
válasz n_grabowski #11462 üzenetére
Irtam privát üzenet
-
skroy
senior tag
Az online tv előfizetéshez mindenképp küldenek kártyát is? Igazából nekem arra nincs szükségem, csak okos tv-n és telón nézném.
-
apacsy78
újonc
válasz masvilagx3 #11463 üzenetére
Sziasztok! Amit irtatok engem is erdekelne. Próbálom feléleszteni a Upc Direct kártyámat Dm800se boxban oscam-el. Minden beállítást átnéztem százszor de elakadtam. A kártyát tudom inicializálni sőt az EMM üzeneteket is kezeli és inicializalas közben ki is írja hogy aktív az előfizetésem. De egyetlen ECM-re sem kapok jó kódot. Csupa nullát ad vissza a kártya. És ha jól láttam a logbol azt írja ki hogy dupla kulcskeres tortent ott akad el a dolog aztán persze a vége not found és timeout magasabb szinten. Van valami otletetek hogy gyúrjam át magam ezen?
-
apacsy78
újonc
Itt van a hiba amivel szembesülök:
2021/03/17 22:30:53 0EF155F4 r (reader) {client dm800se, caid 0D97, prid 000004, srvid 7602} [reader_get_ecm] ecm already sent to reader loc_upc (NOK)aztán emiatt lesz
2021/03/17 22:30:53 0083F7EA c (dvbapi) Demuxer 0 not interested in response ecmhash DD34ADDF5240ACD8CF48C13F762B2DB0 (delivered cw is empty!)majd meg amit korábban irtatok
2021/03/17 22:30:53 0083F7EA c (ecm) dm800se (0D97@000004/0000/7602/B8:DD34ADDF5240ACD8CF48C13F762B2DB0): not found (10 ms) by loc_upc - TV2Valakinek ötlet miért lehet ez?
-
tomi5244
őstag
Üdv!
Előfizettem egy hóra az Itt/OTT online TV-re. LG készülékem van. A szolgáltatás eddig elég korrekt, de maga az app eléggé fapados.
Valószínű ezt a Direct Now-t fogom kipróbálni, a hangsúly a próbán van. Azt olvasom, hogy hűséget kell vállalni, így mindenképp érdeklődnék, hogy kinek, hogy müxik a dolog?
[link] Ezt találtam még, elvileg van kedvezmény nélküli listaár is, ami hűség nélküli. Az üfsz. emberke valószínű a hűséget akarta eröltetni.
Írna pár sort az aki használja/próbálta már LG WebOS TV-n?
EPG, műsorújság, az app kezelhetősége és bármi ami fontos lehet érdekelne.Köszönöm!
T -
kinder93
aktív tag
válasz tomi5244 #11468 üzenetére
Nagyon szeretem az LG tévés appot. Működik tökéletesen. A műsorújság is bejön nekem, az emlékeztetők, a műsorok visszanézése. Az, hogy csak a kedvenc csatornákat mutassa, kicsit macerás, de megoldható, csak gyakran visszavált. A mobilos appal is jól működik, onnan is el lehet indítani a webOS alkalmazást. Néha megakad az adás pár másodpercre, néha csúszik a hang. De ilyeneket Chromecasttal is észrevettem már.
Szóval én jelenleg elégedett vagyok vele. Pár hétig volt itt/ott tévém is. De most ezt ketten használjuk, távol egymástól. Szóval ez jobb ajánlat számunkra. Illetve valóban, azert az itt/ott tévé alkalmazás ehhez képest fapados, ez így van. -
-
tomi5244
őstag
Köszi! Most csináltam egy összevetést a csatornákat illetően.
Sony Movie, Film+, AXN egyike sincs a Direct Now csatornái között. Általában ezeket is szoktam nézni, úgyhogy egyelőre ez így annyira nem pálya Olvasom, hogy ez a szolgáltatás elég friss/kezdeti fázisban van. Szóval talán a későbbiekben bővítenek.Az ITT/OTT ebből a szempontból előrébb jár.
-
kinder93
aktív tag
Másnál is nevetségesen szar az utóbbi két napban a szolgáltatás??? Konkrétan folyamatosan megáll másodpercekre az adás. Elcsúszik a hang. Laggol. A felbontás kritikán aluli. Már ha elindul egyáltalán.... Mi a .........
-
kinder93
aktív tag
válasz masvilagx3 #11475 üzenetére
Telekom Net 150/50. De magával a nettel nem találok problémát. Egyszerűen bármilyen eszközön próbálom, folyamatosan van valami hiba. A tévés alkalmazás is, Chromecast is, de még úgy is, hogy a laptopot HDMI kábellel a tévéhez kötöm és monitornak használom. Ilyen hosszan, ilyen széleskörű problémám még nem volt a szolgáltatással korábban.
-
masvilagx3
tag
válasz kinder93 #11476 üzenetére
Anno németben volt olyan gond hogy a telekomos (4 szolgaltatobol csak a telekom) nettel nem ment a directone app.ha mobilnetrol adtam neki netet fasza volt. Szerintem most magyarban is ilyesmi lehet.
Persze tipp.
Amugy apósomek is telekomos netjuk van.
Ha nem telekomos a telod probald mobilnetrol (persze 4g minimum).ha van megfogsz lepődni[ Szerkesztve ]
-
kinder93
aktív tag
válasz masvilagx3 #11478 üzenetére
Be....ás... És tényleg. Most a "kis gyenge" 4 Mbit Digi Mobil nettel megy hibátlanul... Hát nem hiszem el. Amúgy a router újraindítása megvolt még délután. Akkor mit tehetek? Mit mondjak a Telekomnak?
-
kinder93
aktív tag
válasz masvilagx3 #11480 üzenetére
Igen. Teljesen ez van most is. Délelőtt még viszonylag jól működött.
-
kinder93
aktív tag
válasz masvilagx3 #11482 üzenetére
Most már tökéletes nálam is. Mára...
Köszi szépen! -
masvilagx3
tag
-
Mike88
senior tag
válasz masvilagx3 #11484 üzenetére
Ha a vodás, o2-s nettel nem jelentkezik a hiba, akkor egyértelmű, hogy a telekomnál van a hiba. Ha ezt nekik is elmondtad, akkor nem is értem mire fel mutogatnak a Directre... Túlterheltek! Én ilyet otthon, Tarr-os nettel sosem tapasztalok, se a karantén alatt, se az ünnepek alatt, viszont nővéremék Ausztriában élnek, Magentánál vannak, ott ugyanez a helyzet ilyen időszakokban. A "Gigakraft" ohnekraft lesz az ünnepek alatt (süket duma azért ott is megvan ugye, mint nálunk a "faltól-falig wifi", hát azé' faltól-falig a wifi nem mutatvány!), de karantén alatt is sokszor előfordult. Azt kell mondjam, hogy ebben (ha másban nem is) a nyomunkban sincsenek!
-
masvilagx3
tag
Kíváncsi leszek s mai napra ..
-
kinder93
aktív tag
válasz masvilagx3 #11487 üzenetére
Na nekem elkezdte. Bár egyelőre nem olyan durván mint már két napja. De most már rendre megáll a kép és/vagy a hang is pár másodpercre.
-
84Zsolt84
csendes tag
Sziasztok, UPC direct illetve jelenleg már Direct One néven futó TV szolgáltatással kapcsolatban szeretnék egy hiba okára rájönni.
Medium HD csomagot használok. Adott két szoba két beltéri, Humax HD és Kaon CO3600 típusok. Teljes egészében a szolgáltató szerelése. 1db parabola 60cm + 1db fej arról megy a két szobában a tv + a kábelek.
A hiba, hogy a HD adások a Kaon CO3600-as beltérivel akadnak, szétesik a kép, vagy narancssárga szöveggel a "nincs jel" feliratot adja.
Az SD hagyományos TV adások azok működnek rendesen ahogy kell mindkét beltérivel.
Viszont ha a humax HD-t átviszem abba a szobába amelyikben a Kaon-nal nem megy a HD, a humax beltéri az viszi rendesen ahogy kell az összes HD adást.Ugyanaz a kábelen, a Humax HD 70%+ os jelet ad és 90%+ minőséget.
A kaon pedig 45%-os jelet lát és 80-85 % os minőséget.A szolgáltatónál jeleztem, kértem Humax HD beltérit, közölték, hogy azt már nem tudnak küldeni adnak ingyen cserecsomagban egy másik Kaon CO3600-at.
Megkaptam bekötés/ aktiválás után ugyanaz a probléma van, tehát a HD adások akadnak vagy meg sem jelennek. A jel ezzel is ugyanaz 45% körüli.Megint szolgáltatót hívtam. ekkor közölték, hogy mert nem is vagyok HD csomagban azért nem jön a HD adás. Elmondtam nekik , hogy a Humaxal a másik szobában meg ebben is tökéletes a HD + a jel is erőssebb sokkal.
Mondták, hogy mert azokat a hd adásokat biztos máshonnan fogom.
Elfogadtam, leellenőriztem a felhasználói fiókomban igaza volt az ügyfélszolgálatosnak akkor még tényleg csak sima medium tv csomagom volt HD nélkül.Szóval megint ügyfélszolgálat, átálltam medium HD csomagra.
eltelt 4 nap és még mindig nincs HD adás a Kaon-nal.Igazából már én szégyellem megint hívni őket..
Mit lehetne csinálni a kaon-al hogy a HD adások menjenek vele?
Esetleg közületek valaki találkozott már ehhez hasonló problémával?
-
Mike88
senior tag
válasz 84Zsolt84 #11490 üzenetére
Kizárásos alapon én csak arra tudok gondolni, hogy az antennád nincs jól beállítva, de a szolgáltatónak kötelessége hibára kijönni és a hibát elhárítani. Olyan nincs, hogy mediumban vagy és akkor nincs HD. Medium csomagnak is hivatalosan része a HD köztévék (merem feltételezni, hogy az m1 HD sem megy a Kaonnal, mivel az eleve nehezebben fogható tp-n van!), így már az előző esetben is kötelesek lettek volna a hibát kijavítani, most pedig már pláne! Nem tudod nézni, javítsák ki, ennyi! Egyébként én azt gondolom, hogy a Kaon tunere érzékenyebb, ezért nem kapsz azzal jelet a nehezebben fogható tp-ken. Azt nézd meg, hogy a másik vételi helyen a Kaonnal mennek-e a HD csatornák, ha nem, akkor szerintem az antenna van rosszul beállítva/elmozdult vagy esetleg elé nőtt fa, bokor, rozsdál, deformálódott, nem teljességgel lehetetlen, hogy fej hiba, hogy kábel hiba, de nem neked kell ezt megfejteni, se nekem! Ezek a százalékos értékek, amiket a boxok mutatnak, inkább csak tájékoztató jellegűek.
-
kinder93
aktív tag
válasz masvilagx3 #11489 üzenetére
Na ma megint.... Borzasztó....
-
gregory91
senior tag
válasz 84Zsolt84 #11490 üzenetére
"Megint szolgáltatót hívtam. ekkor közölték, hogy mert nem is vagyok HD csomagban azért nem jön a HD adás."
Hogy mivan?
Ha nem jön nem azt írja hogy nincs jel,hanem hogy "nincs hozzáférése"....
"Viszont ha a humax HD-t átviszem abba a szobába amelyikben a Kaon-nal nem megy a HD, a humax beltéri az viszi rendesen ahogy kell az összes HD adást."
És mivan ha a humax-ot kitekered a "rendszerből" és úgy néznéd meg a Kaon-t?[ Szerkesztve ]
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
skroy
senior tag
1 ezressel havonta beszállnék valakihez 1 eszközzel az online előfizura. (csak a spíler2 miatt nem nagyon akarok hűségidőt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest