Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
hi, nec irom van, azt hiszem 7103, vagy valami hasonlo. win7 x64, infrarecorder x64. tdk-r es lemezeket irtam, minden gond nelkul. viszont tegnap megirom a lemezt, befejezi, azt mondja ok, es megis ures a lemez. mondom jo, szar a lemez, fogom masikat. azzal ugyanez. megirja, nincs hibauzenet, megis ures a lemez. mi a fene
hüllő
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Lassan három éve van meg ez az íróm.Mostanában nem írja meg a Verbatim-R lemezeket, viszont a +RW-t igen. Mi lehet a baja?
Mondjuk azt vettem észre, hogy amikor tavaly, vagy idén, már nem tudom, kb egy éve frissítettem 1.4-re a firmware-t, már nem olyan jó mint az 1.3. Azt hiszem origis, nem bitsettinges.
A "nem olyan jó" egyébként azt jelenti, hogy előfordul hogy írásnál (amíg rendesen írt) meg olvasásnál a behelyezések után kattogott egy kicsit és csak azután indult. De ilyen csak az 1.4-re való frissítés után volt. Vissza lehet valahogy tenni 1.3-ra?
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Bohus
aktív tag
5-6 éve van meg az íróm, írásra ritkán használtam akkor is inkább csak RW-lemezekre írtam. Egy fél évvel ezelőtt vettem észre, hogy nehezen vagy egyáltalán nem olvashatók a megírt lemezek. Először a már sokszor megírt lemezeket tartottam gyanúsnak, de ugyanazt az RW lemezt más író rendesen megírta, az enyém viszont mint kiderült a DVD-R is olvashatatlanra pörkölte.
Ezután jó ideig ismét csak olvasásra használtam az egységet és már meg is feledkeztem a nyavalyájáról, egy rontott lemez juttatta ismét eszembe, hogy gondok vannak az íróval. Mielőtt új vásárlába kezdtem volna megpróbálkoztam egy firmware downgade-del (előtte a legfrissebb gyári 1.04 volt fenn), és úgy tűnik megérte a próbálkozás. A Dee's AD-7173A 1-O3 Modified Firmware-t tettem fel, és már több lemezt is sikeresen megírtam vele.
Ha valakinek hasonló gondja támad, érdemes lehet újra flashelni.A Föld legnagyobb problémája maga az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- HP nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Apple notebookok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest